sam sam Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 επειδη δεν πιστευω στις συμπτωσεις... σας εχουν παρει και εσας απο τον οτε για ενημερωση για το internet;;; μεσα σε ολα που μου ειπε...μου τονισε με εμφαση πως ο οτε ειναι πιο αξιοπιστος... μπιχτουλα... τωρα ειναι αυτο τυχαιο;;;
titikos46 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Μαλλον πρεπει να δειτε αλλου για internet, και οσοι πληρωνετε με πιστωτικη σταματηστε το γιατι δεν το βλεπω καλα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 sam sam, στο adslgr υπάρχει τεράστιο topic με αυτό το θέμα, έχει συμβεί σε πάρα πολλούς συνδρομητές της Altec...
forlorn_hope Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 την έκανα και εγώ για conn x τελικά.. και όπως ανέφερε και ένα παιδί πριν, την αναλαμβάνει ο οτε την διακοπή της altec.
jas13gr Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Καλησπερα κ γω το ιδιο εκανα,πηρα το 134 κ εκανα νεα συνδεση μεσω οτε στα 4 mbps.Με πηραν κ μενα απο οτε για ενημερωση κ ανεφεραν επισης την αξιοπιστοια τους,δεν νομιζω να εχουν αδικο,αν κρινω απο Αλτεκ.Η διακοπη μου εγινε αυτοματα στελνωντας με φαξ την ταυτοτητα κ την αιτηση του οτε υπογεγραμενη,Επισης να αναφερω οτι ολο αυτο εγινε σε 2 εργασιμες μερες.Αυτο που συμβουλευω ειναι να δοκιμασετε με αλλο μοντεμ γιατι εμενα με το μοντεμ της αλτεκ δεν μου δουλεψε,
MessengerOfGood Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Καλησπερα κ γω το ιδιο εκανα,πηρα το 134 κ εκανα νεα συνδεση μεσω οτε στα 4 mbps.Με πηραν κ μενα απο οτε για ενημερωση κ ανεφεραν επισης την αξιοπιστοια τους,δεν νομιζω να εχουν αδικο,αν κρινω απο Αλτεκ.Η διακοπη μου εγινε αυτοματα στελνωντας με φαξ την ταυτοτητα κ την αιτηση του οτε υπογεγραμενη,Επισης να αναφερω οτι ολο αυτο εγινε σε 2 εργασιμες μερες.Αυτο που συμβουλευω ειναι να δοκιμασετε με αλλο μοντεμ γιατι εμενα με το μοντεμ της αλτεκ δεν μου δουλεψε, Δεν έχουν άδικο, άλλωστε το προετοιμάζουν από καιρό... Δες αυτο το περσινό αρθρο... http://www.sofokleous10.gr/portal2/toprotothema/gen/-200807074200/
MessengerOfGood Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Η μετοχή της Altec αλλάζει κατηγορία Από 11 Σεπτεμβρίου στην Κατηγορία Χαμηλής Διασποράς, Εμπορευσιμότητας & Ειδικών Χαρακτηριστικών. Το Χρηματιστήριο Αθηνών ανακοίνωσε ότι κατ' εφαρμογή της παραγράφου 3.1.2.4 του Κανονισμού του, οι μετοχές της εταιρίας «ALTEC Α.Β.Ε.Ε.» θα διαπραγματεύονται από την Πέμπτη, 11 Σεπτεμβρίου 2008, στην Κατηγορία Χαμηλής Διασποράς, Εμπορευσιμότητας & Ειδικών Χαρακτηριστικών, δεδομένου ότι κατά τη σημερινή συνεδρίαση η τιμή κλεισίματος των μετοχών της εταιρίας διαμορφώθηκε κάτω από το όριο των 0,30. http://www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ
arxaggelos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Από ό,τι βλέπω από τα τελευταία 3-4 posts ο ΟΤΕ καταφέρνει αυτό που ήθελε...να επιστρέψουν όλοι σε αυτόν και μάλιστα εθελούσια. Δεν κατηγορώ φυσικά κανέναν, κι εγώ το ίδιο θα έκανα για να έχω ιντερνετ, απλώς διαπιστώνω ότι επιτρέφουμε στο μονοπώλιο, και αυτήν την φορά ο ΟΤΕ είναι μέρος γερμανικής πολυευθνικής. Δεν ξέρω για εσάς, εμένα αυτό με ανησυχεί.
tempes Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 παρατηρώ ότι στα τορρεντ μέσα από λινουξ η γραμμή μου πάει σφαίρα πιάνει το μέγιστο, ενώ από vista δεν πιάνει ούτε το 1/6.Λέτε να έστρωσε η αλτεκ και στα vista να έχω ιούς και τα σχετικά που εμποδίζουν το κατέβασμα??
chrislsp Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Εγω σήμερα πήρα τηλέφωνο και μου είπαν πως την άλλη εβδομάδα θα λυθεί το πρόβλημα με τον ΟΤΕ.Εγω download κάνω με 10kb/s ΤΟ ΠΟΛΥ!Να'ναι καλά ο γείτονας με το "ανοιχτό" Wi-Fi Router του στα 8Mbps!!!Ας ελπίσουμε πως τα λεφτά μας δε θα φαγωθούν έτσι απλά...Και αυτό το λέω για εκείνους που έχουμε προπληρώσει κάποιους μήνες!
adamch Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 παιδιά πήγα σήμερα στο κατάστημα Microland από όπου πήρα το Jetpack και πήρα τα λεφτουδάκια μου, χωρίς καμία αντίρρηση. Σώθηκα από το ζυγό της Altec με τις ελάχιστες δυνατές απώλειες(απλά έμεινα 2 μήνες χωρίς Internet ,επειδή δεν ενεργοποιήθηκε ποτέ η γραμμή).Σημειωτέον έφυγα για Conn-x 2mbit.
forlorn_hope Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 σας μιλάω μέσω conn x πλέον 24αρα..και εγώ σαν να ησύχασα τώρα!ούτε μισή μέρα δεν εμέίνα χωρίς internet..ένα αντίο στην altec και μακάρι να μην έχουμε προβλήματα στη συνέχεια..
adamch Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 η επιλογή του Conn-x έχει να κάνει κυρίως με την ταχύτατη ενεργοποίηση. γιατί άμα πηγαίναμε Forthnet,Hol ή κάτι άλλο θα περιμέναμε πάλι....
sam sam Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 και σε εμανα την προηγουμενη εβδομαδα...σε μια εβδομαδα μου ειπαν... και λογικο τι να μας ελεγαν; δεν ξερουμε... ή σκεφτομαστε να κυριξουμε πτωχευση....
MessengerOfGood Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Εγω σήμερα πήρα τηλέφωνο και μου είπαν πως την άλλη εβδομάδα θα λυθεί το πρόβλημα με τον ΟΤΕ.Εγω download κάνω με 10kb/s ΤΟ ΠΟΛΥ!Να'ναι καλά ο γείτονας με το "ανοιχτό" Wi-Fi Router του στα 8Mbps!!!Ας ελπίσουμε πως τα λεφτά μας δε θα φαγωθούν έτσι απλά...Και αυτό το λέω για εκείνους που έχουμε προπληρώσει κάποιους μήνες! Kι εγώ ανοιχτό το έχω αλλά ...είναι ALTEC! Πάντως γιατί τα κλείνετε; Χάνετε τίποτα; Όταν θέλετε ταχύτητα εντάξει, αλλά συνέχεια κλειστά το μόνο που κερδίζετε είναι μια ψεύτικη αίσθηση ιδιοκτησίας....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.