Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

επειδη δεν πιστευω στις συμπτωσεις... σας εχουν παρει και εσας απο τον οτε για ενημερωση για το internet;;;

μεσα σε ολα που μου ειπε...μου τονισε με εμφαση πως ο οτε ειναι πιο αξιοπιστος...:lol:

μπιχτουλα...

τωρα ειναι αυτο τυχαιο;;;

• Απαντ. 180
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

sam sam, στο adslgr υπάρχει τεράστιο topic με αυτό το θέμα, έχει συμβεί σε πάρα πολλούς συνδρομητές της Altec...

Δημοσ.

Καλησπερα κ γω το ιδιο εκανα,πηρα το 134 κ εκανα νεα συνδεση μεσω οτε στα 4 mbps.Με πηραν κ μενα απο οτε για ενημερωση κ ανεφεραν επισης την αξιοπιστοια τους,δεν νομιζω να εχουν αδικο,αν κρινω απο Αλτεκ.Η διακοπη μου εγινε αυτοματα στελνωντας με φαξ την ταυτοτητα κ την αιτηση του οτε υπογεγραμενη,Επισης να αναφερω οτι ολο αυτο εγινε σε 2 εργασιμες μερες.Αυτο που συμβουλευω ειναι να δοκιμασετε με αλλο μοντεμ γιατι εμενα με το μοντεμ της αλτεκ δεν μου δουλεψε,

Δημοσ.
Καλησπερα κ γω το ιδιο εκανα,πηρα το 134 κ εκανα νεα συνδεση μεσω οτε στα 4 mbps.Με πηραν κ μενα απο οτε για ενημερωση κ ανεφεραν επισης την αξιοπιστοια τους,δεν νομιζω να εχουν αδικο,αν κρινω απο Αλτεκ.Η διακοπη μου εγινε αυτοματα στελνωντας με φαξ την ταυτοτητα κ την αιτηση του οτε υπογεγραμενη,Επισης να αναφερω οτι ολο αυτο εγινε σε 2 εργασιμες μερες.Αυτο που συμβουλευω ειναι να δοκιμασετε με αλλο μοντεμ γιατι εμενα με το μοντεμ της αλτεκ δεν μου δουλεψε,

Δεν έχουν άδικο, άλλωστε το προετοιμάζουν από καιρό...

Δες αυτο το περσινό αρθρο...

http://www.sofokleous10.gr/portal2/toprotothema/gen/-200807074200/

Δημοσ.

Η μετοχή της Altec αλλάζει κατηγορία

Από 11 Σεπτεμβρίου στην Κατηγορία Χαμηλής Διασποράς, Εμπορευσιμότητας & Ειδικών Χαρακτηριστικών.

Το Χρηματιστήριο Αθηνών ανακοίνωσε ότι κατ' εφαρμογή της παραγράφου 3.1.2.4 του Κανονισμού του, οι μετοχές της εταιρίας «ALTEC Α.Β.Ε.Ε.» θα διαπραγματεύονται από την Πέμπτη, 11 Σεπτεμβρίου 2008, στην Κατηγορία Χαμηλής Διασποράς, Εμπορευσιμότητας & Ειδικών Χαρακτηριστικών, δεδομένου ότι κατά τη σημερινή συνεδρίαση η τιμή κλεισίματος των μετοχών της εταιρίας διαμορφώθηκε κάτω από το όριο των  0,30.

http://www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δημοσ.

Από ό,τι βλέπω από τα τελευταία 3-4 posts ο ΟΤΕ καταφέρνει αυτό που ήθελε...να επιστρέψουν όλοι σε αυτόν και μάλιστα εθελούσια. Δεν κατηγορώ φυσικά κανέναν, κι εγώ το ίδιο θα έκανα για να έχω ιντερνετ, απλώς διαπιστώνω ότι επιτρέφουμε στο μονοπώλιο, και αυτήν την φορά ο ΟΤΕ είναι μέρος γερμανικής πολυευθνικής. Δεν ξέρω για εσάς, εμένα αυτό με ανησυχεί.

Δημοσ.

παρατηρώ ότι στα τορρεντ μέσα από λινουξ η γραμμή μου πάει σφαίρα πιάνει το μέγιστο, ενώ από vista δεν πιάνει ούτε το 1/6.Λέτε να έστρωσε η αλτεκ και στα vista να έχω ιούς και τα σχετικά που εμποδίζουν το κατέβασμα??

Δημοσ.

Εγω σήμερα πήρα τηλέφωνο και μου είπαν πως την άλλη εβδομάδα θα λυθεί το πρόβλημα με τον ΟΤΕ.Εγω download κάνω με 10kb/s ΤΟ ΠΟΛΥ!Να'ναι καλά ο γείτονας με το "ανοιχτό" Wi-Fi Router του στα 8Mbps!!!Ας ελπίσουμε πως τα λεφτά μας δε θα φαγωθούν έτσι απλά...Και αυτό το λέω για εκείνους που έχουμε προπληρώσει κάποιους μήνες!

Δημοσ.

παιδιά πήγα σήμερα στο κατάστημα Microland από όπου πήρα το Jetpack και πήρα τα λεφτουδάκια μου, χωρίς καμία αντίρρηση. Σώθηκα από το ζυγό της Altec με τις ελάχιστες δυνατές απώλειες(απλά έμεινα 2 μήνες χωρίς Internet ,επειδή δεν ενεργοποιήθηκε ποτέ η γραμμή).Σημειωτέον έφυγα για Conn-x 2mbit.

Δημοσ.

σας μιλάω μέσω conn x πλέον 24αρα..και εγώ σαν να ησύχασα τώρα!ούτε μισή μέρα δεν εμέίνα χωρίς internet..ένα αντίο στην altec και μακάρι να μην έχουμε προβλήματα στη συνέχεια..

Δημοσ.

η επιλογή του Conn-x έχει να κάνει κυρίως με την ταχύτατη ενεργοποίηση. γιατί άμα πηγαίναμε Forthnet,Hol ή κάτι άλλο θα περιμέναμε πάλι....

Δημοσ.

και σε εμανα την προηγουμενη εβδομαδα...σε μια εβδομαδα μου ειπαν...:lol::-D

και λογικο τι να μας ελεγαν; δεν ξερουμε... ή σκεφτομαστε να κυριξουμε πτωχευση....

Δημοσ.
Εγω σήμερα πήρα τηλέφωνο και μου είπαν πως την άλλη εβδομάδα θα λυθεί το πρόβλημα με τον ΟΤΕ.Εγω download κάνω με 10kb/s ΤΟ ΠΟΛΥ!Να'ναι καλά ο γείτονας με το "ανοιχτό" Wi-Fi Router του στα 8Mbps!!!Ας ελπίσουμε πως τα λεφτά μας δε θα φαγωθούν έτσι απλά...Και αυτό το λέω για εκείνους που έχουμε προπληρώσει κάποιους μήνες!

Kι εγώ ανοιχτό το έχω αλλά ...είναι ALTEC!

Πάντως γιατί τα κλείνετε; Χάνετε τίποτα; Όταν θέλετε ταχύτητα εντάξει, αλλά συνέχεια κλειστά το μόνο που κερδίζετε είναι μια ψεύτικη αίσθηση ιδιοκτησίας....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...