adamch Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 παιδιά διάβασα στο adsl.gr ότι κάποιοι πήραν τα χρήματα τους από τα καταστήματα αγοράς(Microland...) για Jetpack που δεν είχαν ενεργοποιηθεί.λέτε να πάω κι εγώ επιθετικά να τα ζητήσω;
adamch Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=218997&page=33
parsifal Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Nope. Από αυτά που διαβάζω, όσοι πήραν πίσω τα χρήματά τους, το έκαναν σε καταστήματα Microland και με μεγάλη ευκολία μάλιστα. Εγώ δυστυχώς προμηθεύτηκα το Jetpack από Παπασωτηρίου στη Θεσ/νίκη και δεν έχω ιδέα τί πολιτική ακολουθούν εκεί. Δε μπορώ να πάω και αυτοπροσώπως γμτ, είμαι εκτός Θεσ/νίκης. Μέσα στην εβδομάδα αυτή θα κάνω μία διερευνητική προσπάθεια μέσω τηλεφώνου ή FAX, να δω τί θα μου απαντήσουν...
michalis2610 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Μήπως ξέρει κάποιος τι γίενται με όσους απέκτησαν την σύνδεση (και δεν ενεργοποιήθηκαν ποτέ) μέσω του πακέτου με το ido? Ψιλογυφτιά είναι μιας και εμάς μας έπεινε τουλάχιστον το σύστημα και το πιάτο αλλά λέω μήπως και ξέρει κάποιος κάτι περισσότερο.
sam sam Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 το φαχ ( 2116872951 ) που μου ειχαν δωσει για ακυρωση της συνδεσης ( στις 20 γινεται αοριστου χρονου ) δεν λειτουργει ... τωρα τι γινεται;;; πως τους στελνω την την τηλεφωνικη διακοπη ;;;
MessengerOfGood Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Μήπως ξέρει κάποιος τι γίενται με όσους απέκτησαν την σύνδεση (και δεν ενεργοποιήθηκαν ποτέ) μέσω του πακέτου με το ido? Ψιλογυφτιά είναι μιας και εμάς μας έπεινε τουλάχιστον το σύστημα και το πιάτο αλλά λέω μήπως και ξέρει κάποιος κάτι περισσότερο. Δεν μας "έμεινε" τίποτα! Αγοράσαμε ένα πακέτο. Χωρίς το "δώρο" πολλοί δεν θα το αγόραζαν... Και επίσης: αυτοί που το ενεργοποίησαν πρίν ενα μήνα (Αυγουστος διακοπών) πρέπει να χάσουν τους 23; Ή θα πούμε "μας έμεινε το router και το ασύρματο τηλέφωνο";
MessengerOfGood Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 το φαχ ( 2116872951 ) που μου ειχαν δωσει για ακυρωση της συνδεσης ( στις 20 γινεται αοριστου χρονου ) δεν λειτουργει ... τωρα τι γινεται;;; πως τους στελνω την την τηλεφωνικη διακοπη ;;; Πρίν λίγα λεπτά στο 13813 αυτόν ακριβώς τον αριθμό φαξ μου έδωσαν....
4alex6 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Και εγω σε αυτο το νουμερο το εστειλα πριν μια εβδομαδα,και σημερα το εστειλα παλι.Στο φαξ μου εγραψε οτι εσταλει,παιζει να μην το παιρνουνε?
1996vaios Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ CON-XX TALK ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΣΤΟ 134 ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΠΗ ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗΣ ΦΟΡΕΑ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 τηλεφωνικά? δεν χρειαζόταν θα σε άκουγαν με τις φωνές που βάζεις (κεφαλαία...)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.