Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδιά διάβασα στο adsl.gr ότι κάποιοι πήραν τα χρήματα τους από τα καταστήματα αγοράς(Microland...) για Jetpack που δεν είχαν ενεργοποιηθεί.λέτε να πάω κι εγώ επιθετικά να τα ζητήσω;

• Απαντ. 180
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Nope. Από αυτά που διαβάζω, όσοι πήραν πίσω τα χρήματά τους, το έκαναν σε καταστήματα Microland και με μεγάλη ευκολία μάλιστα. Εγώ δυστυχώς προμηθεύτηκα το Jetpack από Παπασωτηρίου στη Θεσ/νίκη και δεν έχω ιδέα τί πολιτική ακολουθούν εκεί. Δε μπορώ να πάω και αυτοπροσώπως γμτ, είμαι εκτός Θεσ/νίκης. Μέσα στην εβδομάδα αυτή θα κάνω μία διερευνητική προσπάθεια μέσω τηλεφώνου ή FAX, να δω τί θα μου απαντήσουν...

Δημοσ.

Μήπως ξέρει κάποιος τι γίενται με όσους απέκτησαν την σύνδεση (και δεν ενεργοποιήθηκαν ποτέ) μέσω του πακέτου με το ido?

Ψιλογυφτιά είναι μιας και εμάς μας έπεινε τουλάχιστον το σύστημα και το πιάτο αλλά λέω μήπως και ξέρει κάποιος κάτι περισσότερο.

Δημοσ.

το φαχ ( 2116872951 ) που μου ειχαν δωσει για ακυρωση της συνδεσης ( στις 20 γινεται αοριστου χρονου ) δεν λειτουργει ...

τωρα τι γινεται;;; πως τους στελνω την την τηλεφωνικη διακοπη ;;;

Δημοσ.
Μήπως ξέρει κάποιος τι γίενται με όσους απέκτησαν την σύνδεση (και δεν ενεργοποιήθηκαν ποτέ) μέσω του πακέτου με το ido?

Ψιλογυφτιά είναι μιας και εμάς μας έπεινε τουλάχιστον το σύστημα και το πιάτο αλλά λέω μήπως και ξέρει κάποιος κάτι περισσότερο.

Δεν μας "έμεινε" τίποτα! Αγοράσαμε ένα πακέτο. Χωρίς το "δώρο" πολλοί δεν θα το αγόραζαν...

Και επίσης: αυτοί που το ενεργοποίησαν πρίν ενα μήνα (Αυγουστος διακοπών) πρέπει να χάσουν τους 23; Ή θα πούμε "μας έμεινε το router και το ασύρματο τηλέφωνο";

Δημοσ.
το φαχ ( 2116872951 ) που μου ειχαν δωσει για ακυρωση της συνδεσης ( στις 20 γινεται αοριστου χρονου ) δεν λειτουργει ...

τωρα τι γινεται;;; πως τους στελνω την την τηλεφωνικη διακοπη ;;;

Πρίν λίγα λεπτά στο 13813 αυτόν ακριβώς τον αριθμό φαξ μου έδωσαν....

Δημοσ.

Και εγω σε αυτο το νουμερο το εστειλα πριν μια εβδομαδα,και σημερα το εστειλα παλι.Στο φαξ μου εγραψε οτι εσταλει,παιζει να μην το παιρνουνε?

• Super Moderators
Δημοσ.

τηλεφωνικά? δεν χρειαζόταν θα σε άκουγαν με τις φωνές που βάζεις (κεφαλαία...)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...