Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=272076 ψάχνει για αγοραστή...
lakosta Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=272076 ψάχνει για αγοραστή... Που σημαινει με απλα Ελληνικα οτι θα πρεπει σιγα-σιγα να ψαχνουμε για καινουρια συνδεση?(οσοι τουλαχιστον δεν το εχουν κανει ακομη)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 xa xa!ποιος θα την πρωτοαγοράσει! χρέη>πελατολόγιο... απλά δεν αξίζει να την πάρει κάποιος... Που σημαινει με απλα Ελληνικα οτι θα πρεπει σιγα-σιγα να ψαχνουμε για καινουρια συνδεση?(οσοι τουλαχιστον δεν το εχουν κανει ακομη) λογικά ναι...
lakosta Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 ΘΕΛΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ ΠΙΣΩΩΩΩΩΩ :cry: Καλα θα μου πεις μη φας θα εχει γλαροσουπα...Τα εχω ξεγραψει ηδη τα 69 αλλα θα παω και μια βολτα απο το μαγαζι που εκανα την συνδεση μπας και!
Poison6 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 σημερα εκανα δηλωση για μεταφορα στο forthnet economy.. παλι καλα που ειχα altec διοδος και πληρωνα κα8ε μηνα 9,50 ευρω και δεν θα χασω και τπτ
MessengerOfGood Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 σημερα εκανα δηλωση για μεταφορα στο forthnet economy.. παλι καλα που ειχα altec διοδος και πληρωνα κα8ε μηνα 9,50 ευρω και δεν θα χασω και τπτ Δηλωσία....
tempes Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Η σύνδεση μου κατά κάποιο τρόπο πάει καλύτερα. Όταν κατεβάζω πολλά αρχεία μαζί πιάνει ικανοποιητικές ταχύτητες. κατεβάζω καμιά 10αρια τορρεντ και πιάνω 180k/s με γραμμή 2mbit
jas13gr Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Εγω παντως αλλαξα κ πηγα ΟΤΕ,να δουμε μπας κ γινει τιποτα γιατι πανε τα λεφτα μας.Κριμα παντως 1-2 χρονια μετα την απελευθερωση της αγορας να εχουν κλεισει 3-4 εταιρειες.Αντε να δουμε που θα φτασει κι αυτο
MessengerOfGood Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΛΤΕΚ... Χαιρετίσματα...
adamakos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 απο τη στιγμη που αρχισαν να παρουσιαζονται προβληματα στην εκπληρωση οικονομικων υποχρεωσεων ηταν φανερο οτι δεν θα ανεκαμπτε ποτε σε αυτες τις περιπτωσεις χανεις αξιοπιστια ειχε ακολουθησει και πολυ επιθετικη τιμολογιακη πολιτικη οποτε... εγω ειχα απλως προεπιλογη φορεα απο την αλτεκ και το icall μεχρι και το φαξ των γραφειων τους δεν λειτουργει για να στειλω αιτηση υπαναχωρησης την εστειλα με ελτα
sam sam Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 εγω ειχα απλως προεπιλογη φορεα απο την αλτεκ και το icall μεχρι και το φαξ των γραφειων τους δεν λειτουργει για να στειλω αιτηση υπαναχωρησης την εστειλα με ελτα :lol::lol: αυτο ειναι
toneleno Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 καλησπέρα σε όλους και εγώ με την altec τελείωσα για αρχή έστειλα μήνυμα στην υπηρεσία καταναλωτή, κάτι είναι και αυτό και με την πρώτη ευκαιρία οτε για πάντα, αρκετά με τα λαμόγια που μας κοροϊδεύουν.
Galis Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 ρε παιδια τωρα τι βαζουμε?Λεω για Tellas.Βασικα ψαχνω για το φθηνοτερο 24αρι χωρις παγιο ΟΤΕ (ειμαι και φοιτητης)
adamch Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 εγώ ξανά μόνο ΟΤΕ. περίμενα 2 μήνες στη Forthnet και δύο μήνες στην Altec και η σύνδεση δεν είχε ενεργοποιηθεί. πάντως όσοι ψήνεστε να κινηθούμε δικαστικά για αποζημίωση από την Altec στείλτε pm. έτσι πιστεύω θα είναι πιο οικονομικά. αν κινηθεί καθένας μόνος του θα πληρώσει στους δικηγόρους περισσότερα από αυτά που "ενδεχομένως" πάρει πίσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.