Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν εχεις ηδη ενεργοποιημενη adsl ο ΟΤΕ απλα κανει την μεταφορα. Το "χρονοβορο" ειναι η ενεργοποιηση adsl. Σε αυτους που παραδειγμα που εχουν Altec και θελουν να πανε σε αλλο παροχο, ο πιο γρηγορος ειναι ο ΟΤΕ, διοτι μην ξεχναμε οτι πανω στην γραμμη του γινονται ολα.

• Απαντ. 180
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

εαν βαλω αλλο username kai password απο hol se μια συνδεση altec θα εχω τα ιδια προβληματα που εχω με την altec αυτη την στιγμη?

Δημοσ.
εαν βαλω αλλο username kai password απο hol se μια συνδεση altec θα εχω τα ιδια προβληματα που εχω με την altec αυτη την στιγμη?

Όχι.Θα πηγαίνεις κανονικά (όσο δηλαδή σου επιτρέπει η σύνδεση της HOL).

Δημοσ.

Εχθες μετα τις 11 το βραδυ εγινε ολικη διακοπη.Λεω αυτο ηταν τα παρατησαν και το πουλο...Τους πηρα τηλ(13813) και μου ειπαν οτι επεσε ενας κομβος με τις ΙΡ και κατι τετοια αλλα απο μεσα μου λεω ¨ναι καλα σιγα¨.Ευτυχως διορθωθηκε...

Εβλεπα σημερα στο e-shop οτι εχει πακετο forthnet για 6 μηνες ως 24Μbps στην τιμη των 69 ευρω(τιμη altec!) μέσω του ιδιόκτητου δικτύου της Forthnet.Στην περιοχη μου υπάρχει διαθέσιμη κάλυψη οποτε αν το κανω θα εχω την ταχυτητα που ειχα επι altec πανω κατω?

Δημοσ.
Εχθες μετα τις 11 το βραδυ εγινε ολικη διακοπη.Λεω αυτο ηταν τα παρατησαν και το πουλο...Τους πηρα τηλ(13813) και μου ειπαν οτι επεσε ενας κομβος με τις ΙΡ και κατι τετοια αλλα απο μεσα μου λεω ¨ναι καλα σιγα¨.Ευτυχως διορθωθηκε...

εγω ειχα σημερα το μεσημερι... ξερει κανεις νεα; ποτε θα φτιαχτουν τελικα οι γραμμες;;;

ξερει κανεις ποιον πληρωσε η altec ; (αν τον πληρωσε) πληρωσε ( αν ) τον οτε ή καμια αεροπορικη εταιρεια για εισητιρια για μπαχαμες;;;

Δημοσ.
όχι από ότι ξέρω δεν πλήρωσε...

αν ειναι αληθεια... τοτε καλα εκανε !:lol::lol::lol:

kai ετσι να συνεχισει...:-)

εμενα παντος το πακετο μου ληγει στις 20 του μηνα... και ημουν ετοιμος να παρω και τριτο...

Δημοσ.

Πάντως - έτσι σαν μνημόσυνο - το να κλείνει μια Ελληνική εταιρεία δεν είναι ό,τι καλύτερο...

Δεν μιλάω για την telecoms μόνο είναι και ο όμιλος, θυμηθήτε πολλά υποσχόμενα ονόματα όπως Unisoft κλπ...

Θα μου πείτε ας πλήρωνε... Δηλαδή αυτός που ετοιμάζεται να αγοράσει κάποια άλλη ταλαπωρημένη του χώρου είχε λεφτά και πλήρωνε όταν ανοιγότανε; Ή τα έκανε - και αυτός - με τις πλάτες μας;

Δεν μου αρέσει καθόλου το να κλείνουν οι Ελληνικές εταιρείες και να πουλάνε μόνο οι Γαλλο-Γερμανοί. Και δεν είναι μόνο θέμα μεγέθους και οργάνωσης. Ο προστατευτισμός στις ανεπτυγμένες καπιταλιστικές χώρες αγγίζει τα όρια του κρατικομονοπωλιακού καπιταλισμού (για να θυμηθούμε και κάποιους από τα παλιά...) Στις χώρες της περιφέρειας το κράτος βασίζεται στο ...δαιμόνιο του επιχειρηματία. Αφελές...

Κρίμα ALTEC, κρίμα κ. Αθανασούλη (έλπίζω τουλάχιστον να μη φτώχυνες πολύ σε προσωπικό επίπεδο), ΚΡΙΜΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΑΛΤΕΚ.

Δημοσ.

τελικά αποδείχτηκε ότι η ¨Αλτεκ δεν θα κλείσει κατά 75% που είχα αναφέρει και κάποιοι μου επιτέθηκαν για ανακρίβειες, αλλά κατά 150%

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...