Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 180
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ΟΧΙ

Τώρα πήρα το 13813 και στήν ερώτηση αν πλήρωσαν η απάντηση ήταν "δεν γνωρίζω τίποτα"...

Νεα θα έχουμε ΜΟΝΟ αν η ΑΛΤΕΚ βγάλει ανακοίνωση στο site της...

Ας μη κουραζόμαστε άδικα...

Δημοσ.

Εγω σημερα εστειλα φαξ για την διακοπη της συνδεσης!!Φτανει,και πολυ περιμεναμε....και στο κατω-κατω,εγω με την Altec εκανα συμβολαιο,τι με ενδιαφερει απο που παιρνει γραμμες και αν πληρωσε η οχι!!!Απο την στιγμη που δεν ειναι ενταξει απεναντι μου γιατι να κατσω???

Δημοσ.
oloi εδω μεσα μιλανε και παραπονιουνται για την αθλια ταχυτητα...

αλλα για τα χρηματα που εχουν δωση για μια χ ταχυτητα και που συνεχιζουν να δινουν ενω εχουν μια τοσο χαλια δεν μιλανε και πολλοι...

για εμενα αυτο που θα με κανει να αποφασισω για την επιλογη της εταιρεια παροχης internet δεν ειναι ουτε το αψωγω ιστορικο της ( δεν ειχα ποτε προβλημα ) , ουτε φυσικα αυτη η εβδομαδα... σιγα στους 9 μηνες, ειχα χαλια συνδεση μια εβδομαδα( για την οποια εν μερη ευθινονται αλλοι, ο οτε δηλαδη ) σιγα 9 μηνες επι 30 ημερες μας κανει 270 μερες... για 7 μερουλες κανουμε ετσι...

αυτο που θα λαβω σοβαρα υποψην μου ειναι η επαγγελματικοτητα της αλτεκ... τι εννοω: να κανει εκπτωση σε ολους οσους εχουν αοριστου χρονου συνδεση για τους επομενους δυο μηνες 25% ( δεν την συμφερει να χαρισει τα χρηματα αυτου του μηνα αφου εχει προβληματα ρευστοτητας, ουτε και να κανει καμια εκτωση 50% στον επομενο μηνα ) κανοντας μια εκτωσουλα αυτης της ταξεως και θα κρατηση τους υπαρχοντες πελατες που ειναι ετοιμη να φυγουν ( με 25% νωμιζω πολλοι ειναι αυτοι που θα το σκεφτουν... ) και θα τους κρατησει για 2 μηνες... σε 2 μηνες δεν θα θυμαται κανεις τιποτα και γ αυτους με τα προπληρωμενα πακετα ( σαν εμενα ) + μισω μηνα παραπανω ( οχι εναν ολοκληρω, για τους ιδιους λογους )

αυτα ειχα να πω εγω.... για να δουμε ποια θα ειναι η σταση της... θα το αφησει να περασει ετσι ή ... φυσικα ολη αυτην την εκπτωση πρεπει να την εκμεταλεφτει με διαφημηση στους ηδη πελατες της και μη... ( καλυτερα εντυπη διαφημηση... )

εγω μονο την μελλοντικη σταση της θα λαβω υποψην μου... και εσεις συνεχιστε να ρωτατε για αλλαγες παροχων... εδω καποιες αλλες, ονοματα δεν λεμε :lol:, σας πουλανε αλλες ταχυτητητουλες και αλλες ειναι πραγματικα και οχι γιατι ηστε μακρια απο το καθε κεντρο ( δεν θυμαμαι πως τα λενε ) αλλα τις κλειδωνουν... και οπως καταλαβε κταλαβε....

( τι λετε κανω για συμβουλος;;; παντως για κειμενογρφως οχι με τοσα ορθογραφικα....:shock: )

Φιλε μου το να κακοφαινεται σε καποιον το γεγονος οτι παρολο την κακιστη ταχυτητα που εχει εξακολουθει να πληρωνει τον ιδιο λογαριασμο ειναι φυσιολογικο.Το ιδιο αισθανομαστε ολοι.Αλλα επετρεψε μας να μας καιει αλλο πραγμα...Και αυτο ειναι η ταχυτητα.Τι να την κανω την εκπτωση του 25 % ? Εγω πληρωνω 19 Ε κατι,πιστευεις οτι θα με κρατησει αν πληρωσω 15 Ε πχ ? Και να εχω μια συνδεση που να με δυσκολευει να ανοιξω ακομα και τις ιστοσελιδες ? θα γλυτωσω 10 Ε αυτους τους δυο μηνες ,ε και ?Αντε να πιω ενα ποτο παραπανο.Σιγουρα δεν ειμαστε ολοι πλουσιοι και σιγουρα οι τιμες μετρανε.Εγω πχ θεωρω οτι τα 30 Ε του Οτε ειναι πολλα , δεν βρισκω το λογο να δινω 100-120 Ε καθε χρονο παραπανω απο εναν εναλλακτικο.Και αυτο ειναι που με κραταει και δεν θα τον επιλεξω τελικα.

Η ταμπακιερα λοιπον :

Ποτε και αν αποκατασταθουν πληρως τα κυκλωματα.Εγω εχω δωσει την διορια μου.Και πιστεψε με ,μπορει να την συμπαθω την αλτεc ιδιαιτερα ,μπορει να ηταν παντα αψογοι οσο αφορα την γραμμη μου και εξυπηρετικοτατοι στα προβληματα και στις αποριες που μπορει να ειχα , αλλα δεν θα κατσω και μια ζωη να περιμενω.Ουτε ειμαι και τοσο συναισθηματικος , αν ηξερα οτι αλλαζοντας παροχο ολα θα λειτουργουσαν ρολοι (και μιλαω για την αλλαγη και τον χρονο που θα χρειαστει )θα ειχα φυγει χτες ..αλλα ουτε και για αυτο δεν εισαι σιγουρος.

• Super Moderators
Δημοσ.

τηλέφωνο και ρωτάς για σιγουριά...

μου φαίνεται ότι είναι καιρός να αρχίσετε να κάνετε καταγγελίες...

λογικά η Altec δεν πλήρωσε τον ΟΤΕ, άρα δεν βλέπω να φτιάχνει η κατάσταση...

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_economyepix_100033_02/09/2008_283112

-25% έχει πέσει η Altec στο χρηματηστήριο νομίζω...

Δημοσ.

σε περιπτωση που θες να αλλαξεις παροχο τι παιζει ακριβως με τα λεφτα?Πληρωνεις τη διαφορα?Τι ακριβως?Αλλη μια ερωτηση,το πακετο που εχω εγω ειναι απο ido.Ξερει κανεις τι παιζει?Ποσο κοστολογειται?Λογικα 10 ευρω το μηνα ετσι?

Δημοσ.

ξέρει ρε παιδιά κανείς τι πρέπει να κάνουμε για να αποζημιωθούμε(πλήν δικαστικής οδού-τελευταία λύση); γιατί άντε και φεύγουμε για άλλους παρόχους, θα τους αφήσουμε τα λεφτά μας για να τα φάνε μεταξύ τους(από εμένα έχουν +69ευρώ-αμφιβάλλω αν θα τα χρησιμοποιήσουν για να εξοφλήσουν τα χρέη τους).

Δημοσ.

ρε παιδιά σοβαρά πιστεύετε ότι αν κλείσει η εταιρεία υπάρχει περίπτωση να αποζημιωθούμε;; πότε έγινε αυτό και που για να γίνει τώρα; :X

το μόνο που μπορούμε να ελπίζουμε είναι να την αγοράσει κάποια άλλη εταιρεία..κάτι που όσο παιρνάνε οι μέρες γίνεται ακόμα πιο δύσκολο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...