forlorn_hope Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Εδώ άλλος ένας άτυχος με άλτεκ!διακοπέσ σύνδεσης πολλές αλλά και όταν είμαι μέσα για να δώ ένα βιντεάκι στο youtube 1 λεπτού κάνει κανένα μεσάωρο..αφήστε το σταθερό τηλ!ελπίζω να είναι προσωρινό αλλιώς πάμε για άλλα..νομίζω hol είναι καλή περίπτωση..
PaNtErAz Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Forthnet, HOL, Tellas... Όχι ΟΤΕ... Πάντως προχθές έφυγα και εγώ για Τελλάς. Η Altec είναι στα πρόθυρα κλεισίματος, δεν θα περιμένω να το ζήσω.
vjshadow Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Στην περιοχή μου δεν υποστηρίζει κανένας 24 Mbps (εκτός από ΟΤΕ). Γνωρίζεται (αν τελικά φύγω από την ΑΛΤΕΚ) αν μπορούν να μου δώσουν κι αυτοί μέσω ΟΤΕ την ίδια ταχύτητα; Με μια ματιά που έριξα είδα ότι δίνουν 2 ή 4, αλλά λέω μήπως υπάρχει κανένα παράθυρο. Αν φύγω από ΑΛΤΕΚ ειλικρινά δεν θέλω να πάω ΟΤΕ. Πιστεύω να καταλαβαίνεται όλοι τι εννοώ. Όχι μόνο από άποψη τιμής αλλά σαν νοοτροπία και αντίδραση...
gherudos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Αύριο θα έχουν αποκατασταθεί τα κυκλώματα πλήρως,όσοι θέλετε να φύγετε στο καλό...
angmar Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Αύριο θα έχουν αποκατασταθεί τα κυκλώματα πλήρως,όσοι θέλετε να φύγετε στο καλό... Τί σε κάνει να το λες αυτό; Μια από τις πολλές ανακοινώσεις που έβγαλε οι αλτεκ για να ενημερώσει, εμάς, τους πελάτες της; Με την εικόνα που είχε η αλτεκ την περασμένη εβδομάδα, δε πα να φτιάξει τα πάντα, σοβαρή εταιρία δε θα γίνει.
adamch Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 από ανακοινώσεις άλλο τίποτα!! στο site έχουν μείνει ακόμα στις δηλώσεις της 23ης Αυγούστου
Dimis_350z Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Εγω πάντως περιμενα να ενεργοποιηθεί η αιτησή μου 4 μηνες απο την αλτεκ. Τελικά εφυγα και πήγα στη Forthnet η οποία δεινχει να είναι πολύ πιο σοβαρή εταιρία απο την Αλτεκ. Μόνο και μόνο που για κάθε εξέλιξη σε ενεμηρωνει αμεσα με sms και δεν χρειάζεται να περιμενεις στα τηλεφωνα είναι μεγαλη υπόθεση. Όσο για την επιστροφή χρηματων....ακόμα περιμένω!!! RIP ALTEC και ασε τους επαγγελαματίες να κανουν τη δουλεία τους , και μην μπορδεύεις τον κόσμο με τις ανυπαρκτες προσφορές σου! 69? χαμένα 4 ΜΗΝΕΣ ΧΑΜΕΝΟΙ!!!
bluesattack Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Γενικα ειμουν πολυ ευχαριστημενος με την altec.Για αυτο της εχω δωσει διορια μεχρι και την αλλη εβδομαδα. Μετα παμε για αλλη γη αλλα μερη... Εχω αοριστου , ξερει κανεις τι διαδικασια εχει αν θελει κανεις να αλλαξει παροχο (πχ πρεπει να ζητησω καταργηση , πρεπει να στειλω κανα φαξ να συννενοηθω με την αλτεκ ) η τα αναλαμβανει ολα ο νεος παροχος και τερμα ?
fiatstilo Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Κι εγώ ήμουν ευχαριστημένος φίλε bluesattack με την Altec αλλά με απογοήτευσε πάρα πολύ τον τελευταίο καιρό.Είχα αγοράσει τον extreme της Altec και είχα και 2 χρόνια δωρεάν internet. Τώρα είμαι στον 9ο μήνα και σκέφτομαι να δώσω διορία 1 μήνα στην Altec μήπως και τελειώσει το θέμα. Πάντως αν δεν γίνει κάτι θα δεν πρόκειται να πάω ούτε στον ΟΤΕ. Αυτό θέλουν κι αυτοί, να κλείσουν όλους τους ανταγωνιστές, να έχουν πάλι το μονοπώλιο και να πάνε τις τιμές στα ύψη!! Υπάρχουν και άλλοι πάροχοι περισσότερο αξιόπιστοι από την Altec.
christos_75 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Όταν θα πας στον νεο παροχο θα τα αναλαβει ολα αυτος.
gherudos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Στο Ηράκλειο Κρήτης σήμερα κατεβάζουμε με Full ταχύτητα...
sam sam Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 oloi εδω μεσα μιλανε και παραπονιουνται για την αθλια ταχυτητα... αλλα για τα χρηματα που εχουν δωση για μια χ ταχυτητα και που συνεχιζουν να δινουν ενω εχουν μια τοσο χαλια δεν μιλανε και πολλοι... για εμενα αυτο που θα με κανει να αποφασισω για την επιλογη της εταιρεια παροχης internet δεν ειναι ουτε το αψωγω ιστορικο της ( δεν ειχα ποτε προβλημα ) , ουτε φυσικα αυτη η εβδομαδα... σιγα στους 9 μηνες, ειχα χαλια συνδεση μια εβδομαδα( για την οποια εν μερη ευθινονται αλλοι, ο οτε δηλαδη ) σιγα 9 μηνες επι 30 ημερες μας κανει 270 μερες... για 7 μερουλες κανουμε ετσι... αυτο που θα λαβω σοβαρα υποψην μου ειναι η επαγγελματικοτητα της αλτεκ... τι εννοω: να κανει εκπτωση σε ολους οσους εχουν αοριστου χρονου συνδεση για τους επομενους δυο μηνες 25% ( δεν την συμφερει να χαρισει τα χρηματα αυτου του μηνα αφου εχει προβληματα ρευστοτητας, ουτε και να κανει καμια εκτωση 50% στον επομενο μηνα ) κανοντας μια εκτωσουλα αυτης της ταξεως και θα κρατηση τους υπαρχοντες πελατες που ειναι ετοιμη να φυγουν ( με 25% νωμιζω πολλοι ειναι αυτοι που θα το σκεφτουν... ) και θα τους κρατησει για 2 μηνες... σε 2 μηνες δεν θα θυμαται κανεις τιποτα και γ αυτους με τα προπληρωμενα πακετα ( σαν εμενα ) + μισω μηνα παραπανω ( οχι εναν ολοκληρω, για τους ιδιους λογους ) αυτα ειχα να πω εγω.... για να δουμε ποια θα ειναι η σταση της... θα το αφησει να περασει ετσι ή ... φυσικα ολη αυτην την εκπτωση πρεπει να την εκμεταλεφτει με διαφημηση στους ηδη πελατες της και μη... ( καλυτερα εντυπη διαφημηση... ) εγω μονο την μελλοντικη σταση της θα λαβω υποψην μου... και εσεις συνεχιστε να ρωτατε για αλλαγες παροχων... εδω καποιες αλλες, ονοματα δεν λεμε , σας πουλανε αλλες ταχυτητητουλες και αλλες ειναι πραγματικα και οχι γιατι ηστε μακρια απο το καθε κεντρο ( δεν θυμαμαι πως τα λενε ) αλλα τις κλειδωνουν... και οπως καταλαβε κταλαβε.... ( τι λετε κανω για συμβουλος;;; παντως για κειμενογρφως οχι με τοσα ορθογραφικα.... )
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 εδω καποιες αλλες, ονοματα δεν λεμε , σας πουλανε αλλες ταχυτητητουλες και αλλες ειναι πραγματικα και οχι γιατι ηστε μακρια απο το καθε κεντρο ( δεν θυμαμαι πως τα λενε ) αλλα τις κλειδωνουν... και οπως καταλαβε κταλαβε.... να πείτε να πείτε και να δώσετε και αποδείξεις για τα λεγόμενά σας όχι από ράδιο αρβύλα
Galis Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 εγω πηρα σημερα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι ειχαν συμφωνησει να επανελθει σημερα το κυκλωμα αλλα ο ΟΤΕ δεν το εκανε και δεν ξερουν γιατι
MessengerOfGood Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 εγω πηρα σημερα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι ειχαν συμφωνησει να επανελθει σημερα το κυκλωμα αλλα ο ΟΤΕ δεν το εκανε και δεν ξερουν γιατι ΠΛΗΡΩΣΑΝ; (η ταμπακιέρα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.