Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 180
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παντως δεν ειναι κ η καλυτερη λυση οποτε παρουσιαζονται προβληματα να αλλαζουμε παροχους,Αμμα ρωτησουμε 200 ατομα στην ιστοσελιδα το 90% θα πουν οτι εχουν καπιο προβλημα,οποτε τι κανουμε αλλαζουμε παροχο?Απλα περιμενουμε τις εξελιξης,Αυτη ειναι η γνωμη μου,εχω ειδη αλλαξει 3 παροχους,εχω γεμισει την ντουλαπα απο μοντεμ κ ειπα να κανω 2 χρονια συμβαση μπας κ γινει κατι καλυτερο,Μ@λ@κια εκανα!!!

Δημοσ.
μήπως εμένα που δεν έχει ενεργοποιηθεί η γραμμή να την ακυρώσω και να πάω κατευθείαν ΟΤΕ; γιατί αν μου την ενεργοποιήσουν και σέρνεται τι να την κάνω

Το Ρωτας!!!!Για εμενα επρεπε να το εχεις κανει ηδη!!

Και μην ψαρωνουμε απο τα ''τηλεφωνικα συμβολαια'' που εχουμε κανει!!!Ανα πασα στιγμη μπορουμε να ζητησουμε διακοπη!

Δημοσ.

Μια βδομάδα το πρόβλημα και ακόμη να διορθωθεί.:-(

Όταν έδιναν δώρο ετήσιες συνδρομές ακόμη και τυρογαριδακια να αγόραζες … τι περιμένεις. Είπαμε να κάνουν προωθητικές ενέργειες , αλλά αυτοί το ξεφτελισαν.

Θα κάνω διακοπή και μάλλον θα βάλω τελλας.

Δημοσ.

Πολλά τα προβλήματα όντως...

Το δυσάρεστο είναι ότι σύμφωνα και με τα λεγόμενα φιλαρακου που δουλευει σε κατ/μα Microland δεν πρόκειτε να διορθωθούν τα προβλήματα σύντομα

Δημοσ.

Εγω είχα πληρώσει 69 ευρώ τον Ιανουάριο και μου είπανε ότι επειδή είμαι παλιός πελάτης θα έχω 6 μήνες δωρεάν αντι για 5 και απ τον 7ο και μετά κανονικά λογαριασμός.2 μήνες τώρα λογαριασμό δεν είδα :D Να την κάνω αύριο αν ειναι και να πάω σε κανα ΟΤΕ!

Δημοσ.

Εγώ θα περιμένω μερικές μέρες ακόμα , και την επόμενη που θα γίνει η στραβή τότε πάω αλλού , αλλά που??

Hol χρεώνει ότι να ναι και από εξυπηρέτηση μηδέν , βεβαία δεν είχα προβλήματα με την γραμμή .

Οτε σταθερός αλλά ακριβός.

forthnet επιφυλάσσομαι.

Ίσως τελλας , ας έρθει εκείνη η ώρα. Μέχρι τότε θα δώσω ακόμα μια ευκαιρία στην αλτεκ

Δημοσ.

Ρε παιδιά μήπως είδατε καμιά αλλαγή. Εμένα πριν από λίγο μου έκανε μία 10λεπτη περίπου διακοπή και τώρα που ξανασυνδέθηκε άλλαξε η ΙΡ από 93.χχχ.χχχ.χχχ στο παλιό 213.χχχ.χχχ.χχχ. Βέβαια από ταχύτητα στα ίδια χάλια, αν και βελτιώθηκε κάπως το upload (183/812 Kbps ενώ συνδέομαι στα 21/1 Mbps).

Δημοσ.

Εγώ λέω να κάνω λίγη υπομονή ακόμη (αν και αρχίζω να εκνευρίζομαι με την κατάσταση). Έτσι κι αλλιώς είναι πληρωμένη η άλτεκ μέχρι τις 20/9 (έχω αορίστου) και δεν έχω κανένα παράπονο από αυτήν μέχρι τις 23/8. Άσε που δεν θέλω να κινηθώ προς ΟΤΕ κατευθείαν, γιατί αυτό δημιουργεί εντυπώσεις προς τα "κεφάλια" του ΟΤΕ.

Εν αναμονή εξελίξεων και καλύτερων νέων...

Δημοσ.

οχι στον οτε ρε παιδια παλι θα ξαναγινει μονοπωλειο κ μετα την βαψαμε!βαλτε forthnet η hol που σιγουρα εχουν ενα μεγεθος κ ενα ονομα στην αγορα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...