Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 180
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

αλλος ενας τρελλαμενος με την altec που δεν εχω internet .

ευτυχως εχω internet on the go της cosmote απεριοριστο και τον σεπτεμβρη αλλιως φασκελοκ..τουρατα!

Δημοσ.

Τουλαχιστον οταν καποιος ζηταει διακοπη της συνδεσης να αποδεσμευουν αμεσα τη γραμμη,και οχι σε 30 μερες που λενε!!!Δηλαδη για να παμε εμεις σε καποια αλλη εταιρεια θελουμε 30 μερες για τη διακοπη + 20 μερες για την καινουργεια συνδεση....:mad::mad::mad:

Δημοσ.
σωστος !!!! αρκει να μην πας στον οτε...γιατι αν πας ειναι σαν να τους επιβραυεις για αυτο που κανανε....

Δηλαδή πώς πρέπει να γίνεται... Εσύ να πληρώνεις κανονικά στον εναλλακτικό και τα οφειλόμενα από τον εναλλακτικό προς τον ΟΤΕ χρήματα να μην πηγαίνουν εκεί ΠΟΤΕ;

Ε μη μου πεις πως φταίει και για αυτό ο (Π)ΟΤΕ γιατί θα κινήσω σταυροφορία για χάρη του...

• Super Moderators
Δημοσ.

σαν τι να ξέρουμε? ούτε για την Altec δεν ξέραμε πριν την προηγούμενη Παρασκευή που της έκλεισαν τα κυκλώματα...

Δημοσ.

Παντως σε αλλο φορουμ διαβασα οτι ειχαν κ κερδη,Δηλ τα λεφτα που βγαζουν τα κρατανε για την παρτυ τους κ στον ΟΤΕ δεν δινουν τιποτα,Κ μετα σου φταινε οι μισθωτοι κ οι συνταξιουχοι,Μαλλον Πρεπει να ερθει καμοια αλβανικη εταιρια,οχι οτι εχω τιποτα αλλα πρεπει να δουλεουν καλυτερα εκει

Δημοσ.

μήπως εμένα που δεν έχει ενεργοποιηθεί η γραμμή να την ακυρώσω και να πάω κατευθείαν ΟΤΕ; γιατί αν μου την ενεργοποιήσουν και σέρνεται τι να την κάνω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...