the_pianist Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Είχα κι εγώ Altec προπληρωμένο πακέτο για 7 τουλάχιστον μήνες. Επειδή δεν υπάρχει πλέον καμία περίπτωση να ανοίξει πάλι η εταιρία, δεν έχει κανένα συμφέρον να το κάνει δηλαδή, αυτοί που είχαν σύνδεση επʼ αορίστου έφυγαν για άλλες εταιρίες και σίγουρα δεν πρόκειται να ξαναγύριζαν στην Altec ακόμα και να άνοιγε, οι μόνοι που θα είχαν συμφέρον είναι όσοι έχουν προπληρώσει, αλλά από αυτούς η εταιρία τα έχει αρπάξει ήδη τα λεφτά οπότε δε θα τους χρειαζόταν κι όλας, κατά συνέπεια δε θα είχε πελάτες, με ό,τι τιμή και να άνοιγε τα πακέτα της για να δελεάσει νέο κόσμο, άρα μην περιμένετε το παραμικρό να γίνει. Από μια έρευνα που έκανα στην αγορά στην προσπάθειά μου να βρω DSL μια και το dial up μου φαντάζεται τρέλα στην κυριολεξία, οι σελίδες έχουν φορτωθεί πλέον τόσο πολύ που θέλουν περισσότερο από 7 λεπτά ορισμένες για να ανοίξουν και τα λεφτά που θα δώσω με το dial up για να κάθομαι με τις ώρες περιμένοντας θα είναι περίπου τα ίδια με αυτό μιας σύνδεσης DSL έστω και με 16,5 ευρώ το μήνα. Σαφώς περισσότερα από αυτά που θα δίναμε στην ALTEC αλλά πλέον τα τιμολόγια στις άλλες εταιρίες αυτά είναι δυστυχώς. Η έρευνα που έκανα έδειξε πως μέχρι και αύριο Παρασκευή 31/10/08 υπάρχει μία προσφορά στον Γερμανό connex σε διάφορες ταχύτητες, ξεκινώντας από 1mb στα 16.5 ευρώ με δώρο πολυμηχάνημα. Όσο καλό ή κακό είναι το πολυμηχάνημα, είναι πάντως δωρεάν και με υποχρεωτική σύνδεση 6 μόνο μηνών. Μπορείτε να πάρετε πληροφορίες στο 800.11.40.000 Στο σημείο αυτό ας αναφερθεί πως δεν υφίσταται πλέον η υποχρεωτική παραμονή σε κάποιο δίκτυο. Μπορεί κάποιος να φύγει ανά πάσα ώρα και στιγμή χωρίς καμία επιβάρυνση οικονομική ή οτιδήποτε άλλο. Αυτό το έμαθα από άτομο που δουλεύει σε ανάλογη εταιρία. Οποιοσδήποτε γνωρίζει κάτι για το θέμα μπορεί να συμπληρώσει. Η δεύτερη προσφορά που γνωρίζω είναι από την HOL είναι προπληρωμένο το πρώτο 8μηνο στα 95 ή κατά 11 ευρώ λιγότερο υπό προϋποθέσεις. Για τους υπόλοιπους 4 μήνες δε θυμάμαι τι ποσό μου ζήτησαν. Μπορείτε πάντως να το ρωτήσετε αν σας ενδιαφέρει η εταιρία αυτή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.