Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 180
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Νέα ενημέρωση από Altec,

Με κάλεσαν στο σπίτι και με διαβεβαίωσαν ότι στις 17 Σεπτεμβρίου θα φτιάξει το πρόβλημα.

Φυσικά και δεν τους πιστεύω,ο χρόνος θα δείξει...

σου τηλεφωνησαν ! κατι ειναι και αυτο... τοσες μερες φαγαμε στην μαπα... για 2 μερες κανουμε ετσι...

εμενα δεν με πηραν τηλεφωνο ακομα :rolleyes: . ουτε και στο τηλ κεντρο δεν μπορουσα σημερα να επικοινωνησω ουτε ακομα στο φαχ... για να δουμε...

η Teledome της αλτεκ δεν ειναι?

Δημοσ.

Αν δειτέ και την πορεία της μετοχης στο http://www.ase.gr ισώς συνηδειτοποιήσετε γιατί πράγμα μιλάμε.Η αγορά εχεί βουήξει οτι altec τέλος αλλά οπώς τα μεγάλα κεφάλια ποτέ δεν την πληρώνουν μην παραξενεφτείτε αν υπαρχεί σαν ονόμα για καμιά 2 ετία ακόμα, μεχρί να βρέθούν κεφάλαια η λαμόγια για να γίνει ενα rename και ολά καλά....

Παντά ημούν της άποψης του ΟΤΕ αλλά και τ΄ωρα αμφιβάλω λιγό... θα δέιξει και αυτό...

Δημοσ.

Κάντε την με τα ελαφρά όσο νωρίτερα μπορείτε, για 2-3 euro κάθεστε και τρώτε στη μάπα την ελεεινή ταχύτητα?

Εγώ στην Altec έδινα 14 Euro, και στο ΟΤΕ τώρα δίνω 16....

Δημοσ.
Κάντε την με τα ελαφρά όσο νωρίτερα μπορείτε, για 2-3 euro κάθεστε και τρώτε στη μάπα την ελεεινή ταχύτητα?

Εγώ στην Altec έδινα 14 Euro, και στο ΟΤΕ τώρα δίνω 16....

Altec -> 14 Euro 24 Mbps

ΟΤΕ -> ( Conn-X 1024/256 ) 16,50

ΟΤΕ -> ( Conn-X 24576/1024 ) 29,90

29,90 - 14 = 16 euro οποτε ειναι 15-16 ευρω παραπανω ! και οχι 2-3 ή μια ακομα συνδεση της πρωην αλτεκ...

αλλο τα 24 και αλλο το 1 .... 24 Mbps - 1Mbp = 23 Mbps λιγοτερα !

γιατι με αυτη την λογικη ας παμε και στην wind με 4 ευρω το μηνα ! το αν 8α τρεχεις με 200bps θα ειναι θαυμα ( αν ειναι 3g to kinhto soy.... )

για να ξερουμε τι γραφουμε...

( απλα να σκεφτομαστε και λιγο, αν η καθε μα..κια που μας λεει το καθε φοιτητοπαιδο ( και φοιτητης ειμαι ) ισχυει... και πανω απο ολα τι δεν μας εχει πει ! και πρεπει να μαθουμε... )

Δημοσ.

Λοιπόν σήμερα το πρωϊ πήγα αυτοπροσώπως και παρέδωσα το εξής στην ΑΛΤΕΚ:

================================================== =========

ΑΙΤΗΣΗ ΔΙΑΚΟΠΗΣ Ι-CALL ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ADSL

ΠΡΟΣ:

ALTEC TELECOMS ΑΕ

Οδός ΠΑΤΜΟΥ Αριθ. 14 ΜΑΡΟΥΣΙ, ΑΘΗΝΑ

Φαξ 211-6872951

ΗΜ/ΝΙΑ 16/09/2008

Δεδομένου του ότι από 22/8/08 παρουσιάζονται σοβαρότατες δυσλειτουργίες και πρακτικά έχει διακοπεί τόσο η παροχή υπηρεσιών γρήγορου Ιντερνέτ στις τηλεφωνικές γραμμές 210-65ΧΧΧΧΧ και 210-77ΧΧΧΧΧ, (τις οποίες έχω προπληρώσει για δύο χρόνια και έχω ενεργοποιήσει πρόσφατα) όσο και η παροχή της υπηρεσίας i-call στις παραπάνω τηλεφωνικές γραμμές, με το παρόν ζητώ την άμεση διακοπή των υπηρεσιών i-call στις παραπάνω γραμμές και την οριστική διαγραφή όλων των τυχόν φερόμενων ως οφειλόμενα ποσών για την υπηρεσία αυτή από 22/8/80 και μετά (σκοπεύω να ενεργοποιήσω εκ νέου την υπηρεσία αυτή όταν επανέλθει σε αποδεκτά επίπεδα η παροχή γρήγορου Ιντερνέτ).

Επίσης ζητώ την αποκατάσταση της σωστής λειτουργίας της σύνδεσης ADSL ή - σε περίπτωση που αδυνατείτε – την εξασφάλιση με δικές σας ενέργειες (και χωρίς πρόσθετο δικό μου κόστος) γρήγορου Ιντερνετ από άλλο πάροχο μέχρι την λήξη των δύο ετών που έχω προπληρώσει.

Ας σημειωθεί ότι οι παραπάνω υπηρεσίες αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα της επαγγελματικής δραστηριότητας εμένα (μηχανικός) καθώς και της συζύγου μου (δικαστής).

Θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα η σύντομη επιβεβαίωση της ικανοποίησης των παραπάνω αιτημάτων μου. Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε επιπρόσθετη πληροφορία μπορεί να χρειάζεστε.

Ειλικρινά ευχαριστώ για την άψογη μέχρι 22/8/08 παροχή υπηρεσιών και εύχομαι αίσιο πέρας της περιπέτειάς σας για το καλό όλων εμάς των χρηστών.

Ο ΑΙΤΩΝ

<ΥΠΟΓΡΑΦΗ>

<ονοματεπώνυμο>

Διπλ. <Ειδικότητα> Μηχανικός, MSE

ΑΦΜ <ΑΦΜ> ΔΟΥ <ΔΟΥ>

<Διεύθυνση>

Τηλέφωνο 210-65ΧΧΧΧΧ κιν. 6936-ΧΧΧΧΧΧ

email : <....>@yahoo.gr

(επισυνάπτεται φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της ταυτότητάς μου)

================================================== =====

Η ευγενική υπεύθυνη αρνήθηκε επίμονα να υπογράψει ότι παρέλαβε το έγγραφο αλλά υποσχέθηκε να απαντήσει με ε-μαιλ. Μου ζήτησε να καταλάβω τη θέση της και βέβαια μου είπε να καταλάβω τη θέση τους.

Φυσικά δεν περιμένω να ...μου πληρώσουν άλλο πάροχο αλλά ούτε λογαριασμούς σκοπεύω να πληρώσω, ούτε να επιστρέψω τα ρούτερ και το ασύρματο τηλέφωνα. Εκτός βέβαια και αν ανταποκριθούν και αυτοί στις υποχρεώσεις τους, οπότε ευχαρίστως τα πληρώνω όλα!

Α ρε ΟΤΕ!!! Πρώτα φτιάχνεις νέα τζάκια και μετά τα γκρεμίζεις... :mad:

Δημοσ.
...οριστική διαγραφή όλων των τυχόν φερόμενων ως οφειλόμενα ποσών για την υπηρεσία αυτή από 22/8/80 και μετά...

:shock: απο τοτε πεδευεσαι??? :confused:

Αντε να κανουμε και λιγο χουμορ γιατι δε παλευεται η κατασταση...

• Super Moderators
Δημοσ.
Με κάλεσαν στο σπίτι και με διαβεβαίωσαν ότι στις 17 Σεπτεμβρίου θα φτιάξει το πρόβλημα.

έγινε τπτ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...