vagpap Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Kι εγώ ανοιχτό το έχω αλλά ...είναι ALTEC!Πάντως γιατί τα κλείνετε; Χάνετε τίποτα; Όταν θέλετε ταχύτητα εντάξει, αλλά συνέχεια κλειστά το μόνο που κερδίζετε είναι μια ψεύτικη αίσθηση ιδιοκτησίας.... Κερδίζεις ότι παίρνεις και τα απαραίτητα μέτρα προστασίας από τον κακόβουλο παιδεραστή/τρομοκράτη/ύποπτο τρομοκρατίας/απλό απατεώνα που θα περάσει απο τη γειτονιά, θα χρησιμοποιήσει τη σύνδεσή σου για βρωμοδουλειές, θα αφήσει το δικό σου ίχνος, και άντε να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας μετά...
MessengerOfGood Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Κερδίζεις ότι παίρνεις και τα απαραίτητα μέτρα προστασίας από τον κακόβουλο παιδεραστή/τρομοκράτη/ύποπτο τρομοκρατίας/απλό απατεώνα που θα περάσει απο τη γειτονιά, θα χρησιμοποιήσει τη σύνδεσή σου για βρωμοδουλειές, θα αφήσει το δικό σου ίχνος, και άντε να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας μετά... ΩΧ δίκιο έχεις... Τρέχω να την κλειδώσω... Αν και με ALTEC δεν κινδυνεύω και πολύ...:mrgreen: Ευχαριστώ!
nhn Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 εχω altec και εβαλα forthnet κωδικους και τις πρωτες 6 μερες λειτουργησε μια χαρα. εδώ και μια βδομάδα σαν να έχει λόξυγκα μια δουλευει μια σταματα για δευτερολεπτα. η forthnet φταιει η ο οτε αραγε?
notios7 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 απο αυτα που εχω διαβασει και ακουσει κατα καιρους δεν βλεπω φως.εκλεισε το μαγαζι παιδια!!!!
Daimon Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 πριν 5 ημερες με πήραν από τα κεντρικά τις ΟΤΕ και με ρώτησαν εάν θέλω να βάλω Κων-x (έντο μεταξύ είχε ALTEC), εγώ τους ηπα ΝΑΙ, και αυτή προχώρησαν, μέσα σε 2 ημερες είχα τους κωδικούς και με το παλιό μου MODEM surfara στο net.... τώρα περιμένω να μου στείλουν και το router (δωρεάν) ALTEC 1Mbit: Download speed 15 KB/s , Upload 25 KB/s Conn-X 1Mbit: Download speed 110 KB/s , Upload 26 KB/s
yannis27gr Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Με σκότωσες με τα ορθογραφικά, με έπεισες όμωςνα βάλω Conn-x και να ησυχάσω. Αν και σήμερα η Altec τρέχει κομματάκι πιο γρήγορα. Μάλλον γιατί έχει αρχίσει να φεύγει κόσμος και ελάφρυναν οι γραμμές...
nske Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Έχω κι εγώ ALTEC και αρχίζει να εξαντλείται η υπομονή μου (πάνε πάνω από 3 εβδομάδες). Η σύνδεση είναι ουσιαστικά άχρηστη όλο αυτό το διάστημα, με 10-50% packet loss. Η κατάσταση υποτίθεται ότι είναι σε εκκρεμότητα, σε κάποιον συνδρομητή διάβασα ότι είπαν πώς θα τακτοποιηθεί μέσα στην εβδομάδα. Αν δεν διορθωθεί μάλλον θα πάω προς Vivodi μεριά.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 δεν νομίζω να διορθωθεί κάτι μέσα στην βδομάδα... Vivodi? καλή τύχη
nske Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Σύμφωνα με πηγές του ομίλου «Altec», δεν υπάρχει πίεση χρόνου για να καταβληθούν τα χρήματα δεδομένου ότι έχουν βρεθεί εναλλακτικές δίοδοι εξυπηρέτησης των συνδρομητών. Πίνουν τίποτα;
gherudos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Νέα ενημέρωση από Altec, Με κάλεσαν στο σπίτι και με διαβεβαίωσαν ότι στις 17 Σεπτεμβρίου θα φτιάξει το πρόβλημα. Φυσικά και δεν τους πιστεύω,ο χρόνος θα δείξει...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 έκλεισε και τα κυκλώματα της Teledome σήμερα ο ΟΤΕ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.