4alex6 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Ποσοι ειναι αυτοι που αντιμετωπιζουν ακομα προβλημα?Σας παρακαλω καντε απο ενα ποστ... Εχουν κατεβασει ολα τα τηλεφωνα και δεν μπορεις να βρεις κανεναν... υ.γ...Για ποσο ακομα θα μας σερνετε ρε καθι@$%^....:mad::mad:
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 υ.γ...Για ποσο ακομα θα μας σερνετε ρε καθι@$%^....:mad::mad: μέχρι να αποκαταστήσει πλήρως τα κυκλώματά της ο ΟΤΕ...
iceman79 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Άστο φίλε παντού τα ίδια είναι. Αφου ο ΟΤΕ τους έκλεισε προσωρινα το σύνολο των κυκλωμάτων λόγω χρέους μέχρι να καταφέρουν να πάρουν το δάνειο που λένε οτι περιμένουν για να τους τα ξαναενεργοποιήσουν δέν θα δούμε τίποτα
Galis Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 πιστευω Δευτερα κατι θα γινει αλλιως την εκατσαμε...
tempes Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 και εδώ ένας με πρόβλημα. πότε πιάνει καλές ταχύτητες πότε σέρνεται.
angmar Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Παιδιά εδώ μεριά η αλτεκ δεν υφίσταται πλέον. Σήμερα έφυγε και το φαξ κατάργησης. Είπαμε μια μέρα δυο μέρες, αλλά αφού δεν έχουν σκοπό να τα δώσουν, δε τους δινω άλλα, φτάνει.
sam sam Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Παιδιά εδώ μεριά η αλτεκ δεν υφίσταται πλέον. Σήμερα έφυγε και το φαξ κατάργησης. Είπαμε μια μέρα δυο μέρες, αλλά αφού δεν έχουν σκοπό να τα δώσουν, δε τους δινω άλλα, φτάνει. σωστος !!!! αρκει να μην πας στον οτε...γιατι αν πας ειναι σαν να τους επιβραυεις για αυτο που κανανε....
jas13gr Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 δηλ η καλυτερη λυση ειναι να την κανουμε η να περιμενουμε τις εξελιξης?
MaTRiX57 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Το θέμα είναι πως εχουμε πληρώσει 69 ευρώ για 7 μήνες και ζήτημα να κάναμε χρήση 2 μηνών!! Δηλαδή ΤΣΑΜΠΑ ο κόπος και τα χαρτιά και πάλι ζημιωμένοι βγήκαμε γιατί η ΟΤΕνετ ολο και κάτι μας χρέωσε πριν τη διακοπή!! 69/2=34.5 ως τώρα η ΑΛΤΕΚ μου κόστισε και αν ΔΕΝ φτιάξει δε πρόκειται να κάτσω 7 μήνες να σέρνομαι... ασε που θα κλείσει η εταιρεία πιο νωρίς οπως πάμε!!! Σκέφτομαι να πάρ ω την προσφορά της Forthnet αλλά έχω τρομάξει!! Οπότε με βλέπω πάλι CONN-X και μάλιστα στα 4ΜΒps γιατί και τα 24 ψιλομούφα ήταν!! Στα 15 κλείδωνα και κατέβαζα με 600-700... ΚΡΙΜΑ και ΑΙΣΧΟΣ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Στα 15 κλείδωνα και κατέβαζα με 600-700... download manager χρησιμοποιούσες? και όταν λες κατέβαζες από που? p2p programs ή direct downloading με download manager?
jas13gr Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 δηλαδη ρε παιδια,υπογραφουμε συμβολαια 1 μηνα 2 μηνες 24 μηνες κ ξαφνικα η εταιρια κλεινει κ πανε τα λεφτα μας χαμενα?Πιστευω πως κατι θα γινει.Εγω αγωρασα ενα Altec i do silver με 2 χρονια internet 24 mbps δωρο κ παει το δωρο?Λιγο παραλογο μου φενεται αλλα πρεπει να υπαρχει πολυ κοσμος με το ιδιο προβλημα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 κάπου είχα διαβάσει ότι μπορείς να πάρεις τα λεφτά σου πίσω or something like that
adamch Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 πιστεύω ότι σε περίπτωση που κλείσει η Altec πρέπει να οργανωθούμε μέσω του φόρουμ και να κινηθούμε ομαδικά για την αποζημίωση μας. κάτι θα υπάρχει στην ελληνική νομοθεσία για αυτές τις περιπτώσεις. εγώ έχω δώσει 69ευρώ και δεν είχα ούτε 1 ημέρα Internet
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 "συμβολικό" το ποσό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.