Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια για σπίτι στο Ηράκλειο Κρήτης

tixero

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχει δικιο fagib2002.

Η περιοχη γυρω απο Χανιοπορτα ειναι καλη γιατι εισαι και με τα ποδια στο κεντρο για ποτε-καφερες και με μια κατευθυνση προς ΤΕΙ αλλα και ΑΕΙ στις Βουτες.

Δημοσ.

Πω ρε πούστη μου.... Gherudo α ρε φίλε με κάνεις και γελάω...:lol:

Τι τραβάς οεο με τον άλλο?Μπορώ να φανταστώ στο ελάχιστο για αυτό είσαι στο insomnia(στα ελληνικά ΑΫΠΝΙΑ) γιατί δεν σε αφήνει να κοιμηθείς ο γ@@μιας της γειτονιάς..χαχα.. και ban να φάω για αυτά που έγραψα το αξίζεις ρε φίλε... Σου εύχομαι νέα ζωή και ησυχία με το καινούργιο σπίτι.

Υ.Γ:Άμα ψήνεσαι έχω μια ιδέα για το φιλαράκι σου να τον κάνουμε να τα παίξει κανονικά στείλε μου προσωπικό μήνυμα και θα σου πω ;)

Δημοσ.

Για να μην φύγω χωρίς απάντηση στο κεντρικό θέμα μιας και εγώ μένω Ηράκλειο Κρήτης σου προτείνω σαν ιδανικό ένα μέρος κοντά στην σχολή σου (δεν υπάρχει ανάγκη να είναι κάτι ιδιαίτερα ακριβό κάνε την έρευνα σου και κάπου θα καταλήξεις) να ξέρεις το κέντρο και οι καφέδες δεν είναι τίποτα! με ό,τι μέσο και να είσαι μπορείς να πηγαίνεις όπου θες το ηράκλειο έχει σχετικά καλή κυκλοφορία (τις περισσότερες ώρες:devil:) είναι σημαντικότερο ένα μέρος για να κοιμάσαι κοντά στην σχολή και να μην αργείς και αν έχεις ξενυχτήσει παραδείγματος χάρην.Τα άλλα είναι εύκολα άμα θες άλλη διευκρύνιση ρώτα...

Δημοσ.

Και εγώ έτσι το κόβω να βρω κάνα μικρό σπιτάκι κοντά στη σχολή ώστε να είμαι άνετος. Για πείτε μερικές καλές περιοχές γιατί σε μερικές μέρες θα κατέβω να ψάξω. Α ξέρει κανείς τι λέει το φαγητό από το πανεπιστήμιο και άμα είναι κοντά στο ΑΕΙ.

Δημοσ.
Πω ρε πούστη μου.... Gherudo α ρε φίλε με κάνεις και γελάω...:lol:

Τι τραβάς οεο με τον άλλο?Μπορώ να φανταστώ στο ελάχιστο για αυτό είσαι στο insomnia(στα ελληνικά ΑΫΠΝΙΑ) γιατί δεν σε αφήνει να κοιμηθείς ο γ@@μιας της γειτονιάς..χαχα.. και ban να φάω για αυτά που έγραψα το αξίζεις ρε φίλε... Σου εύχομαι νέα ζωή και ησυχία με το καινούργιο σπίτι.

Υ.Γ:Άμα ψήνεσαι έχω μια ιδέα για το φιλαράκι σου να τον κάνουμε να τα παίξει κανονικά στείλε μου προσωπικό μήνυμα και θα σου πω ;)

Η σπιτονοικοκυρά μου είχε υποσχεθεί ότι θα τον διώξει μέχρι τον Σεπτέμβριο,έχει κι αυτή προβλήματα μαζί του,επίσης ο συγκάτοικος έχει διώξει άλλους 3 συγκάτοικους πριν από εμένα για τους ίδιους λόγους,φασαρία και βρωμιά.

Δημοσ.

Το φαι στο πανεπιστημιο ειναι πολυ καλο!

Κοστιζει 2,90 εως 3,10 ευρω για τους μη εχοντες καρτα.

Και εκτος απο ποιοτητα εχει και ποσοτητα.Εγω που τρωω πολυ συνηθως αφηνω και λιγο.Ασε που μπορεις να ζητησεις και συμπληρωμα μετα!

Δημοσ.

παιδια ευχαριστω για την βοηθεια τελικα η περιοχη κοντα στην χανιοπορτα ειναι ιδανικη, πηγα κρητη προχτες.Απο οτι καταλαβα και σχετικα κοντα στο κεντρο ειναι και διπλα στην σταση των λεωφορειων.Μου εκανε εντυπωση παντως η κινηση που εχει το ηρακλειο,γινεται χαμος αν και δεν χρησιμοποιησα λεωφορειο αυτο πρεπει να κανει τουλαχιστον 30 λεπτα για να παει βουτες

Δημοσ.
Ναι τόσο κάνει.

+1 Σημερα ειδικα σημερα το μεσημερι ειχε τρελλη κινηση στο Ηρακλειο.

Αλλα θα υπηρχε καποιος λογος.

Καλη διαμονη λοιπον

Δημοσ.

Στις Βούτες είναι και το πανεπιστήμιο; Την άλλη Δευτέρα κατεβαίνω να κάνω εγγραφή και να κλείσω σπίτι. Από αυτά που διάβασα και μου είπαν μάλλον στις βούτες λέω να ψάξω. Ξέρει κανείς αμα έχει και επιπλομένα σπίτια;

Δημοσ.

Οχι φίλε μη πας Βούτες! Ναι μεν είναι κοντά στο πανεπιστήμιο ώστε να κοιμάσαι λίγο ακόμα το πρωί αλλα αν θες να μείνεις ως αργά στο κέντρο μετά επιστρέφεις μόνο με ταξί καθώς τα λεωφορεία 11-11.30 σταματάνε το χειμώνα.

Καλύτερα προς το κέντρο ή ακόμα και γύρω από την Χανιώπορτα.

Δημοσ.

φιλε μην το αργησεις πολυ να ψαξεις γιατι κλεινουν τα διαμερισματα σε χρονο μηδεν ,σκεψου οτι εγω ειχα παρει μια τοπικη εφημεριδα μολις εφτασα με το καραβι γυρω στις 7 και επαιρνα τηλεφωνο για να ρωτησω κανα 3-4ωρο μετα και ηταν κλεισμενα,καλα ειναι στην περιοχη χανιοπορτα αμα θες μια γνωμη

Δημοσ.

Εμενα σπουδαζει ο αδερφος μου αλλα στα ΤΕΙ. Το σπιτι το αφηνει αυτο το μηνα, οποτε οποιος θελει ας πει...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...