tixero Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Κανεις απο ηρακλειο? περασα στο τμημα φυσικου εκει πριν λιγες μερες και θελω βοηθεια για να βρω σπιτι,ξερετε καμια καλη περιοχη κοντα στο κεντρο και σε στασεις λεωφορειου?
gherudos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Μην αγχώνεσαι,σπίτια υπάρχουν πολλά και σε λογικές τιμές.Λογικά έχεις περάσει στην Κνωσσού οπότε θα ψάξεις σπίτι σε εκείνη την περιοχή.
dark_banishing Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Όχι το φυσικό είναι στις βούτες πλέον
fagib2002 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Ψαξε κοντα στη χανιοπορτα αλλιως καμινια ειναι κ κοντα στο κεντρο και σχετικα φτηνα (οτι πρεπει για φοιτητη!! Ελεγμενη περιοχη)
adamakos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 και εγω θα σου προτεινα να βρεις σπιτι προς το κεντρο της πολης ειναι πιο πρακτικο οσον αφορα το αστικο δεν θα εχεις προβλημα
Grobath Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Για να μην ανοίγω νέο thread ξέρει κανείς τι παίζει με τις εστίες στο Ηράκλειο; Πείρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι δικαιούμαι δωμάτιο και ότι νοικιάζουν δωμάτια σε ένα ξενοδοχείο για να τα κάνουν εστίες. Ξέρει κανείς πως είναι τα δωμάτια; Επίσης άμα πληρώνεις τπτ όπως ΔΕΗ Νερό etc. Α επίσης ξέρει κανείς άμα δίνει το πανεπιστήμιο ίντερνετ στις εστίες ή μπορεί να βάλει αυτός που μένει;
gherudos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Οι νέες εστίες είναι μαμάτες,έχω φίλους που κατοικούν στις εστίες,το μόνο κακό είναι πως πρέπει να μοιράζεσαι το μπάνιο καθώς είναι: Δωμάτιο|Τουαλέτα|Δωμάτιο Έτσι αν ξεχάσεις την πόρτα της τουαλέτας ανοιχτή θα μπαίνει ο διπλανός στο δωμάτιό σου. Edit: Άκυρο,εγώ μιλάω για το ΑΤΕΙ,για το φυσικό στις βούτες δεν γνωρίζω...
Grobath Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Εγώ πέρασα επιστήμη των υλικών. Ξέρεις άμα μπορούν να έχουν internet; Αυτό είναι που σκέφτομαι καθώς δεν θέλω να σκάω τα λεφτά του ενοικίου σε net cafe.
adamakos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 εννοειται οτι στις εστιες δεν ειναι δυνατον να εχετε τις ανεσεις και τις ευκολιες που θα ειχατε αν μενατε εξω και πληρωνατε ενοικιο αν μπορειτε να βρειτε καμια φθηνη γκαρσονιερουλα εξω θα ειναι το καλυτερο αν δυστυχως δεν υπαρχει η οικονομικη δυνατοτητα ψαξτε για να δειτε πως θα βολευτειτε καλυτερα στις εστιες
Grobath Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Ε γι αυτό ρωτάω. Καλά δεν το θεωρώ καμιά τρελή άνεση να δίνει το πανεπιστήμιο στους φοιτητές του internet υψηλών ταχυτήτων. Επίσης ξέρει κανείς άμα οι εστίες είναι κοντά στο πανεπιστήμιο ή άμα υπάρχει συγκοινωνία χωρίς να κάνεις 15 ώρες; Edit: Το καλύτερο θα ήταν να έχω κάποιον γνωστό να συγκατοικήσω αλλά δυστυχώς κανείς δεν πέρασε Ηράκλειο. Άμα μπορούσα να βρω κανένα σπίτι με 200-230 euro θα το ξανασκεφτόμουν και πάλι μόνο αν δεν μπορούσα με τπτ να ζήσω στις εστίες.
rodin002 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Λοιπόν οι εστίες είναι στο κέντρο της πόλης και το πανεπιστήμιο είναι στις βούτες. Το λεωφορείο περνάει κάθε 10 λεπτά και κάνει κανένα 20λεπτο και αν έχει πολυ κίνηση παει 30λεπτα+. Τώρα για τις εστίες του ΑΕΙ, είναι αθλιες και συγκατοικείς με αλλον. Αλλά σε μερικά χρόνια απο' τι εχω ακούσει θα μεταφέρουν τις εστίες δίπλα στο πανεπιστήμιο. Με 200-230 θα βρείς σπίτι αλλά όχι και τοσο καλο.
Grobath Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Πω η συγκατίκηση με άλλον είναι ρίσκο γιατί δεν ξέρεις τι θα σου βγει :/. Μπορεί να περάσεις καλά αλλά μπορεί να σου κάτσει κανένας άκυρος και τότε....Κρίμα και είχα χαρεί επειδή και με 200 euro να βρεις σπίτι ρεύμα τηλ και τέτοια θα σου βγαίνει κάνα 300 το μήνα. Ελπίζω να δίνουν το φοιτητικό επίδομα γιατί αλλιώς θα πέσει πολύ παλούκι. Πάντως πίστευα ότι θα ήταν υποφερτά καθώς νοικιάζουν δωμάτια από ξενοδοχείο.
gherudos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Μακριά από συγκάτοικο,έχω τραυματική εμπειρία.Το θέμα αλλάζει αν αποφασίσεις να συγκατοικίσεις με φίλο σου ή έστω κάποιον γνωστό σου. Ο δικός μου συγκάτοικος είναι στην κοσμάρα του,δεν έχει καθαρίσει ποτέ εδώ και 2 χρόνια το δωμάτιό του και ποτέ τους κοινούς χώρους,πρέπει εγώ ο μαλάκας να του πλένω τα πιάτα,διότι τα αφήνει μήνες μέχρι να σκουλικιάσουν και φυσικά δεν μπορώ να ανέχομαι την βρώμα. Το βράδυ μετά τις 03:00 φέρνει παρέα και φωνάζουν και γελάνε,καπνίζουν και ο καπνός μπαίνει κάτω από την πόρτα μου και ξυπνάω. Επίσης έχει κρεβάτι με σούστες και όταν πηδιέται με την βρωμιάρα του(ναι είναι βρωμιάρα γιατί κοιμάται με έναν άνθρωπο που δεν έχει καθαρίσει ποτέ το δωμάτιό του και κοιμούνται πάνω στο στρώμα χωρίς σεντόνι,αν είναι δυνατόν δηλαδή) που συνήθως περιμένει να κοιμηθώ δλδ κατά τις 04:00-05:00 ώστε να ξυπνήσω από το θόρυβο του κρεβατιού και από τις φωνές της #%$#@%#@ του. Μόλις ανέβω καβάλα θα ψαχτώ για σπίτι.2 χρόνια έκανα υπομονή δεν πάει άλλο.Δεν έχω ενοχλήσει ποτέ κανένα και ούτε έχω σκοπό όλα τα ανέχομαι αλλά τη φασαρία και τη βρωμιά δεν τα μπορώ!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.