Προς το περιεχόμενο

Kάρτα ήχου 7.1 για ηχεία creative T7900

Χρήστος15

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας!!

θέλω μια κάρτα ήχου 7.1 για να ακουω ταινίες σε 7.1 και να ακουω όσο ποιο καλα γίνετε τραγουδια με τα ήχεια αυτα έχω ακούσει ότι με creative κάρτα έχω ότι παίζουν καλύτερα!!και να είναι και φτηνη αν γίνετε!!

Δημοσ.
  Χρήστος15 είπε:
Γειά σας!!

θέλω μια κάρτα ήχου 7.1 για να ακουω ταινίες σε 7.1 και να ακουω όσο ποιο καλα γίνετε τραγουδια με τα ήχεια αυτα έχω ακούσει ότι με creative κάρτα έχω ότι παίζουν καλύτερα!!και να είναι και φτηνη αν γίνετε!!

Eφόσον θες creative ΕΔΩ

Δημοσ.

Χρήστο η creative δεν έχει πρόβλημα στην ποιότητα του ήχου.Έχει πρόβλημα γενικά σαν εταιρία.Κυρίως με τους drivers της δηλ. το πρόγραμμα που εγκαθιστάς για να την αναγνωρίσει ο υπολογιστής.Αν μπείς στα forum της creative θα καταλάβεις τι εννοώ.Δυστυχώς τα δημοφιλή μαγαζια υπολογιστών δεν φέρνουν κι άλλες μάρκες για να υπάρχει ποικιλία.Πχ μια πολύ καλή μάρκα που είναι σχεδόν ίδια με creative αλλά με πολύ καλύτερους drivers είναι η Auzentech.Αλλά εδώ ελλάδα δεν την βρίσκεις εύκολα.Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι αν έχει coaxial ή optical digital out η μητρική σου να στείλεις τον ήχο μέσο καλωδίου ή ίνας σε εξωτερικό decoder αλλά δεν σε ενδιαφέρει αυτό γιατί κοστίζει.Αλήθεια έχεις κοιτάξει μήπως η μητρική σου υποστηρίζει 7.1? Τι υπολογιστή έχεις?

Δημοσ.

Υποστιρίζει 7.1 ο υπολογιστης μου έχει μια κάρτα realtek alc888 αλλά δεν παίζουν όλα τα ηχεία όταν ακουω τραγουδια μονο αν το βάλω σε 5.1-->7.1 !!! και γι αυτο θέλω να βάλω μια κάρτα ήχου και μάλλον θα βάλω αυτη που μου λες ποιο πάνω ευχαριστω φίλε!! περιμένω απάντηση αν υπάρχει κάποια καλύτερη πρόταση!1:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...