Προς το περιεχόμενο

Ποιον Web Browser χρησιμοποιείτε περισσότερο; Δημοσκόπηση 29/8/08-25/2/09 & συζήτηση

parsifal

Ποιον Web Browser χρησιμοποιείτε περισσότερο;  

1 μέλος έχει ψηφίσει

1. 1. Ποιον Web Browser χρησιμοποιείτε περισσότερο;

• Internet Explorer έκδοση >= 7
    • Internet Explorer έκδοση <= 6
    • Maxthon
    • Avant Browser
    • Mozilla Firefox 2.x και rebranded εκδόσεις (Iceweasel, Swiftweasel κλπ. Διευκρινίστε ποιον)
    • Mozilla Firefox 3.x και rebranded εκδόσεις (Iceweasel, Swiftweasel κλπ. Διευκρινίστε ποιον)
    • Opera
    • Apple Safari
    • Konqueror
    • Epiphany
      0
    • Seamonkey
    • Flock
    • Camino
      0
    • Netscape/Mozzila Application Suite
    • Text-based (lynx, links κλπ. Διευκρινίστε ποιον)
    • Άλλον (Διευκρινίστε)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 206
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Firefox κι από μένα φανατικά πλέον... μου άρεσε πολύ το Google Chrome, το χρησιμοποίησα αρκετά, αλλά θέλει βελτιώσεις με διάφορα plug-ins και όχι μόνο... όσο για ΙΕ... never again...

Δημοσ.

Χρησιμοποιώ τον Opera 9.60(τελευταία έκδοση) καί μάλιστα την portable έκδοση από φάκελο στη επιφάνεια εργασίας(όχι από usb stick) καί τρέχει ρε παιδιά αλλά...Valentino Rossi!

Άκουγα ότι ήταν καλός αλλά δεν περίμενα να είναι εξαιρετικός.Πότε λοιπόν Firefox καί πιό συχνά τώρα τελευταία Opera καί όλα καλά.

Δημοσ.
Δοκίμασα την Opera 9.60 και έφυγα τρέχοντας....αλεπού κ πάλι αλεπού.

Στο δικό μου σαφώς πιο αργή η οπερα.

Ε μην τα παραλέμε τώρα...

Δημοσ.
το ίδιο θα έλεγα κ αυτούς που λένε αντίστοιχα για τον Firefox.:P

Επειδή έχω κουραστεί να τα ακούω αυτά!

:mad::mad::mad:

Δείτε το επισυναπτόμενο και μετά ξανασκεφτείτε πριν μιλήσετε!

post-39797-129062975158_thumb.jpg

Δημοσ.

Εντάξει, 98 με 108 δεν είναι δα και καμιά τρομερή διαφορά, ειδικά αν ο firefox έχει addons. Κι εγώ firefox ψηφίζω, αναγνωρίζω όμως γενικά ότι ο Opera είναι πιο ελαφρύς και κάπως πιο γρήγορος. Ο Firefox όμως υπερτερεί πολύ στα addons, που πλέον έχουν ξεφύγει τελείως, δεν το συζητάμε. Αυτό νομίζω είναι και το πιο βασικό του πλεονέκτημα, μια και βρίσκεις ό,τι φανταστείς και πολύ περισσότερα ακόμα...

Δημοσ.

:mad::mad::mad:

Oυάου θα πάω στην γωνία μου να κλάψω...τι είπες τώρα;:lol::P

δηλ στους περισσότερους που φοράνε 2 γίγα ραμ μνήμης (με 40 ευρώ είσαι μια χαρά) είναι σημαντική αυτή η διαφορά...μουχαχαχαχα!

Δημοσ.

Αυτό που σχολιάζω δεν είναι ούτε η απόδοση αλλά ούτε το πόση RAM επιλέγει να βάλει ο καθένας μας!

Εγώ απλά ήθελα να δείξω ότι εσύ elteo καθώς και εσύ djuan1988 κάθεστε και συζητάτε κάτι το οποίο έχει χιλιοσυζητηθεί και ποτέ δεν πρόκειτε να βγει μια άκρη! Τα νούμερα όντως δείχουν ότι δεν υπάρχει διαφορά!

Ας αφήσουμε λοιπόν την επιλογή τον καθένα μας και ας εξελιχθεί η δημοσκόπηση χωρίς να ανοίγουν "πεδία μάχης"!

Γιατί ενώ μπορεί να κάνατε και οι δυο σας ενα σχόλιο έτσι απλά, κάποιοι άλλοι ίσως να επιλέξουν να ξεκινήσουν "πόλεμο"!

Ας μην αμαυρίσουμε λοιπόν για άλλη μια φορά μια δημοσκόπηση!

Ευχαριστώ και συγνώμη εκ των προτέρων!

Δημοσ.

Εχω δώσει εγώ εδώ μέσα αφορμές ότι είμαι οπαδός ή φαν οτιδήποτε; Οχι βέβαια. Απλά δεν μπορώ όπως κ εσύ τα ισοπεδωτικά σχόλια. Για αυτό απάντησα στον ίδιο τόνο.

Δημοσ.

Πάντως το αποτέλεσμα που με χαροποίησε ιδιαίτερα από τη δημοσκόπηση είναι το χαμηλό ποσοστό του IE της Micro$oft. Βέβαια σε forum τεχνολογίας επόμενο είναι να ήταν αυξημένο το ποσοστό του Firefox, αλλά τόσο πολύ και με τέτοιο κατρακύλισμα του ΙΕ ομολογώ ότι δεν το περίμενα...

Δημοσ.

Ok elteo! Το θέμα είναι ότι συμφωνούμε!

Τώρα ας συνεχίσει την ίδια ειρηνική πορεία η δημοσκόπηση που ανάρτησε ο parsifal!

Δημοσ.

Τελείως άκυρο...

1ον: Ο Task Manager (τουλάχιστον αυτός των XP, στα Vista δεν το έχω ελέγξει) ΔΕΝ είναι το κατάλληλο πρόγραμμα για να δεις την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ RAM που απασχολεί μια εφαρμογή! Αναζήτησε το Process Explorer κι έλεγξε τα private bytes...

2ον: Δεν κατάλαβα δηλαδή, αν υποθέσουμε πως έκανες κάποιου τύπου συγκριτικό, είναι ψιλο-άκυρο δεδομένου πως πχ ο Opera μπορεί να πάρει διαφορετικές ρυθμίσεις για τον τρόπο που διαχειρίζεται τη μνήμη. Επίσης αυτό που δείχνεις δεν είναι ένα σκληρό τεστ. Για παράδειγμα αυτή τη στιγμή που σου γράφω είμαι σε Opera, έχω ανοιχτές πάνω από 80 σελίδες ταυτόχρονα (για όσους αναρωτιούνται πού χωράνε τα tabs, έχω καταργήσει το tab bar και χρησιμοποιώ το panel Windows με μια απλή scrollbar στο πλάι...) και η μνήμη που καταλαμβάνει ο Opera ανέρχεται σε 224.556kB από τα 1024MB εγκατεστημένης, ενώ δεν παρατηρώ καμία απολύτως καθυστέρηση στο άνοιγμα κτλ των σελίδων, όλα παίζουν ακριβώς σαν να είχα 2-3 σελίδες ανοιχτές μόνο. Για προσπάθησε να ανοίξεις εσύ 80 σελίδες με τον FF και μετά έλα να μου πεις σε τί κατάσταση βρίσκεται από performance και πως μοιάζει το παραθύρι του...

[edit] ιδού κι ένα screenshot μετά από λίγο για να καταλαβαινόμαστε..

clipboard01vs6.th.jpgthpix.gif

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...