Προς το περιεχόμενο

Ποιον Web Browser χρησιμοποιείτε περισσότερο; Δημοσκόπηση 29/8/08-25/2/09 & συζήτηση

parsifal

Ποιον Web Browser χρησιμοποιείτε περισσότερο;  

1 μέλος έχει ψηφίσει

1. 1. Ποιον Web Browser χρησιμοποιείτε περισσότερο;

• Internet Explorer έκδοση >= 7
    • Internet Explorer έκδοση <= 6
    • Maxthon
    • Avant Browser
    • Mozilla Firefox 2.x και rebranded εκδόσεις (Iceweasel, Swiftweasel κλπ. Διευκρινίστε ποιον)
    • Mozilla Firefox 3.x και rebranded εκδόσεις (Iceweasel, Swiftweasel κλπ. Διευκρινίστε ποιον)
    • Opera
    • Apple Safari
    • Konqueror
    • Epiphany
      0
    • Seamonkey
    • Flock
    • Camino
      0
    • Netscape/Mozzila Application Suite
    • Text-based (lynx, links κλπ. Διευκρινίστε ποιον)
    • Άλλον (Διευκρινίστε)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 206
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Καημένο πλάσμα:P

ενα λογο για να μην τον χρησιμοποιω.:P ξερω δεν ειναι ασφαλης.ε λοιπον και στα 2 pc μου ειμαι χωρις firewall χωρις antivirus με ιντερνετ εχπλορερ με το firewall tou router κλειστο και παιζω μια χαρα.

Δημοσ.

Γιατι δεν μας λες κι έναν λόγο να μην χρησιμοποιείς opera; Γιατί είναι καιπιο γρήγορος, και πιο παραμετροποιήσιμος κ πολλά

Δημοσ.
Γιατι δεν μας λες κι έναν λόγο να μην χρησιμοποιείς opera; Γιατί είναι καιπιο γρήγορος, και πιο παραμετροποιήσιμος κ πολλά

δεν αμφιβαλλω και θα συμφωνησω απλα κανω συγκεκριμενα πραγματα.insomnia κανα email οποτε το πιο γρηγορο κατα 2-3 seconds δεν με νοιαζει διοτι ηδη οι σελιδες ανοιγουν λιγο αργα επειδη seedaro στο max.

Δημοσ.

Και εγώ όπως και η πλειοψηφια βλέπω firefox 3.01 (αποκλειστικα και μόνο) αν και περιμενα να περάσω στην 3 μέχρι να βγει το paste and go και σαυτην.

πάντως θα ήθελα να δοκιμάσω και τον opera.

• Super Moderators
Δημοσ.

κάνεις disable το compability check του Firefox και περνάς το Paste and Go για τον Firefox 2...

δουλεύει μια χαρά :-D

Δημοσ.

Paste and go έχει ο opera, παλιά ήταν το ctrl+b, τώρα άλλαξε, αλλα δεν θυμάμαι ποιος είναι ο συνδυασμός, καθώς τον έχω όπως πριν.

Δημοσ.

Αν δεν θες να βγαλεις το compatibility check υπαρχει και αλλος τροπος. Κατεβαζεις το addon σαν .xpi, ανοιγεις με winrar, κανεις extract το αρχειο με ονομα install.rdf, ή καπως ετσι, με το σημειωματαριο και βρισκεις στο τελος κοντα τη συμβατοτητα για firefox. Θα ειναι κατι του στυλ firefox 1.00-3.00. Το αλλάζεις σε οτι θες και εχεις οποια συμβατοτητα θες. Δεν ξερω να ισχυει ομως για ολα τα addons. Λογικα ναι.

Και ενα παράδειγμα:

<em:aboutURL>chrome://fasterfox/content/about.xul</em:aboutURL>

<em:optionsURL>chrome://fasterfox/content/pref-fasterfox.xul</em:optionsURL>

<em:targetApplication>

<Description>

<em:id>{ec8030f7-c20a-464f-9b0e-13a3a9e97384}</em:id>

<em:minVersion>1.5</em:minVersion>

<em:maxVersion>3.0.0.*</em:maxVersion>

</Description>

</em:targetApplication>

</Description>

</RDF>

Επισης οσοι χρησημοποιειτε ΙΕ για λιγες διαδικασιες (win update κλπ) μπορειτε να βρειτε το addon: user agent switcher (θελει εγκατασταση με τους παραπανω τροπους). Με αυτο το addon αλλαζετε το ποιον βλεπουν οι σελιδες ως browser που χρησημοποιειτε. Εχει επιλογες για ΙΕ, Opera, Netscape και μπορεις να προσθεσεις και δικες σου.

Δημοσ.

τα τελευταια 4 χρονια Opera

ΑΨΟΓΟΣ σε windows,

μου σπαει τα νευρα (κυριως λογω flash κολληματων) αφανταστα μερικες φορες στο linux...κανω υπομονη..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...