Προς το περιεχόμενο

Ποιον Web Browser χρησιμοποιείτε περισσότερο; Δημοσκόπηση 29/8/08-25/2/09 & συζήτηση

parsifal

Ποιον Web Browser χρησιμοποιείτε περισσότερο;  

1 μέλος έχει ψηφίσει

1. 1. Ποιον Web Browser χρησιμοποιείτε περισσότερο;

• Internet Explorer έκδοση >= 7
    • Internet Explorer έκδοση <= 6
    • Maxthon
    • Avant Browser
    • Mozilla Firefox 2.x και rebranded εκδόσεις (Iceweasel, Swiftweasel κλπ. Διευκρινίστε ποιον)
    • Mozilla Firefox 3.x και rebranded εκδόσεις (Iceweasel, Swiftweasel κλπ. Διευκρινίστε ποιον)
    • Opera
    • Apple Safari
    • Konqueror
    • Epiphany
      0
    • Seamonkey
    • Flock
    • Camino
      0
    • Netscape/Mozzila Application Suite
    • Text-based (lynx, links κλπ. Διευκρινίστε ποιον)
    • Άλλον (Διευκρινίστε)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγώ ψήφισα firefox 3.xx , επειδή αυτον χρησιμοποιούσα , μέχρι πριν λίγες μέρες. Μετά ανακάλυψα τον chrome , και με κέρδισε...

parsifal , νομίζω ότι ...βιάστηκες 4-5 μέρες , και ότι θα πέσουν πολλά σχόλια για τον Chrome.

• Απαντ. 206
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πρώην φανατικός του Opera 8.χ, νυν του Firefox3.

Ενίοτε και IE7.

Aν και πάντα στην καρδιά μου θα είναι ο Netscape Navigator 3...

Δημοσ.
parsifal , νομίζω ότι ...βιάστηκες 4-5 μέρες , και ότι θα πέσουν πολλά σχόλια για τον Chrome.

Έχω σχολιάσει σχετικά, πιο πάνω. Επίσης, τα γραφόμενά μου θα βρίσκονται ακόμη εκεί [1] για κριτική όταν κλείσει η δημοσκόπηση και βγουν τα ποσοστά των Chrome users...

[1] Υπ' όψιν ότι και οι moderators υπάγονται στον αμείλικτο κανόνα που λέει ότι αν κάνεις edit σε ένα post σου, η ώρα και η ημερομηνία της παρέμβασης αποτυπώνονται στο τέλος του post. :-) Όσοι φέρουν ως επιχείρημα τη δυνατότητα να διαγράφω κατά βούληση τα posts μου, ας με κάνουν από κάτω quote! ;)

Δημοσ.

Firefox 3 ftw!!!!

και το IE για connect disconnect και για κάτι άλλα που δεν θυμάμαι, αλλά βασικά Firefox, για μένα ο καλύτερος browser ever!!!!

Δημοσ.

Opera εδώ και 3 χρόνια!

Πολύ γρήγορος, παραμετροποιήσιμος σχεδόν στα ΠΑΝΤΑ, έχει πάρα πολλές λειτουργίες που στον firefox είναι add-ons (= επιβάρυνση υπολογιστή), όπως τα ΘΕΪΚΑ mouse gestures (απορώ πως ζει κανείς χωρίς αυτά :lol:), έχει torrent + mail client, πλέον συγχρονίζει τους browsers που έχεις σε διαφορετικά PC ή κινητά...

Ακόμα και site που δεν "δουλεύουν" πλήρως σε Opera (βλ. Gmail), μ' ένα masking λύνεται το θέμα.

Το μόνο που με κάνει να ανοίγω μια στο τόσο τον FF είναι κανένα "ψαγμένο" add-on!

Άντε να δούμε και με τον chrome τι θα γίνει, μπορεί να εξελιχθεί σε αντικαταστάτη του Opera κάποια στιγμή...

Δημοσ.

Καλά, τα mouse gestures όντως είναι κορυφή και εντελώς απαραίτητα (από τη στιγμή που θα τα μάθεις). Αυτός ήταν και ο λόγος που δεν έβαζα Firefox και παρέμενα στον Opera. Όταν όμως ανακάλυψα ότι υπάρχουν σαν addon και για τον FF, ήταν το τελειωτικό χτύπημα και ενέδωσα (ας όψεται που ο Opera άρχισε ξαφνικά να κρασάρει ανελέητα για κάποιο περίεργο λόγο).

Δημοσ.

Σε μένα δόξα τω Θεώ τρέχει σταθερότατος! :)

Απορώ πάντως που δεν τα βάζουν built-in τα gestures...

Γενικά, τα πάντα μπορείς να βάλεις στον FF (αυτό είναι το καλό της υπόθεσης), αλλά κοστίζουν σε επιβάρυνση του συστήματος (αυτό είναι το κακό :-D)

Τα mouse gestures πάντως στον FF ανταποκρίνονται με αρκετή καθυστέρηση σε σχέση με τον Opera, που είναι ακαριαία.

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν υπάρχει κάπου διαθέσιμο και δεν το βλέπω, αλλά θα είχε ενδιαφέρον και η παράθεση επίσημων στατιστικών του site για τη χρήση των browsers στο insomnia, πέρα από την ψηφοφορία αυτή δηλαδή. Πχ για τον τελευταίο χρόνο.

Δημοσ.
Opera εδώ και 3 χρόνια!

Πολύ γρήγορος, παραμετροποιήσιμος σχεδόν στα ΠΑΝΤΑ, έχει πάρα πολλές λειτουργίες που στον firefox είναι add-ons (= επιβάρυνση υπολογιστή), όπως τα ΘΕΪΚΑ mouse gestures (απορώ πως ζει κανείς χωρίς αυτά :lol:), έχει torrent + mail client, πλέον συγχρονίζει τους browsers που έχεις σε διαφορετικά PC ή κινητά...

Ακόμα και site που δεν "δουλεύουν" πλήρως σε Opera (βλ. Gmail), μ' ένα masking λύνεται το θέμα.

Το μόνο που με κάνει να ανοίγω μια στο τόσο τον FF είναι κανένα "ψαγμένο" add-on!

Άντε να δούμε και με τον chrome τι θα γίνει, μπορεί να εξελιχθεί σε αντικαταστάτη του Opera κάποια στιγμή...

Τι ειναι τα mouse gestures?:o

Δημοσ.

Firefox 3.0 !!! Πρώτος με διαφορά.

Ο καλύτερος browser που υπάρχει σήμερα και σίγουρα θα είναι και για πάρα πάρα πάρα πάρα πολυ καιρό....στην κορυφή!

Δημοσ.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί υπάρχει τόση μεγάλη διαφορά μεταξύ opera και firefox. Ο opera είναι πιο γρήγορος, τουλάχιστον σε μένα αισθητά. Δεν χρειάζεται add-ons γιατί τα περισσότερα τα έχει έτσι κι αλλιώς. Πιο ασφαλής πάλι κατα πολλούς είναι ο opera, αλλά δεν το μετράω πολύ σαν διαφορά. Εμένα δεν μου έχει λείψει κανένα addon, και δεν μπορώ να γυρίσω σε firefox πλέον.

Στον opera πως το κανω?

Πηγαίνεις προτιμήσεις->Για προχωρημένους->Συντομεύσεις, και κλικάρεις στο χειρονομίες ποντικιού ενεργές. Μετά κάνεις δεξί κλικ και το σέρνεις πχ αριστερά, και πάει πι΄σω στη προηγούμενη σελίδα. Κάνεις προς τα κάτω σε κενή περιοχή μιας σελίδας (βασικά όχι πάνω σε link) και ανοίγει νέο tab. Αν το κάνεις σε link, το ανοίγει σε εστιασμένη καρτέλα. Υπάρχουν πολλές κινήσεις. Και φυσικά δουλεύουν καλύτερα στον opera, γιατί είναι built in. Πραγματικά, το οτι τα top plugins του ff είναι built in στον opera, δεν το λένε οι φανατικοί του opera για παρηγοριά, είναι αλήθεια.

Πήγαινε στο θέμα opera 9.50 tips n tricks. Εκεί έχει γίνει συζήτηση επ αυτού

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...