Προς το περιεχόμενο

Ποιον Web Browser χρησιμοποιείτε περισσότερο; Δημοσκόπηση 29/8/08-25/2/09 & συζήτηση

parsifal

Ποιον Web Browser χρησιμοποιείτε περισσότερο;  

1 μέλος έχει ψηφίσει

1. 1. Ποιον Web Browser χρησιμοποιείτε περισσότερο;

• Internet Explorer έκδοση >= 7
    • Internet Explorer έκδοση <= 6
    • Maxthon
    • Avant Browser
    • Mozilla Firefox 2.x και rebranded εκδόσεις (Iceweasel, Swiftweasel κλπ. Διευκρινίστε ποιον)
    • Mozilla Firefox 3.x και rebranded εκδόσεις (Iceweasel, Swiftweasel κλπ. Διευκρινίστε ποιον)
    • Opera
    • Apple Safari
    • Konqueror
    • Epiphany
      0
    • Seamonkey
    • Flock
    • Camino
      0
    • Netscape/Mozzila Application Suite
    • Text-based (lynx, links κλπ. Διευκρινίστε ποιον)
    • Άλλον (Διευκρινίστε)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

parsifal δεδομένου ότι έχει.. "ψωμί" ακόμα το poll (25-02-09!) και μέχρι τότε η δημοτικότητα του GChrome πιθανόν να αγγίζει ένα σεβαστό ποσοστό μήπως θα ήταν καλύτερα να γίνει edit της δημοσκόπησης (από τον admin/wmaster) ώστε να περιλαμβάνει αυτή την επιλογή;

• Απαντ. 206
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Θα πρέπει να γίνει νέα δημοσκόπηση από την αρχή. Και δεδομένου ότι έχουν ψηφίσει ήδη πάνω από 130 μέλη, θεωρώ κακή ιδέα να φτιάξουμε νέο poll thread για έναν browser που δε θα δώσει στην επιλογή «Άλλον (Διευκρινίστε)» πάνω από 3-4% (υπεραισιόδοξη πρόβλεψη, δέχομαι στοιχήματα).

Σίγουρα ήταν ατυχής η συγκυρία της κυκλοφορίας του Chrome, γιατί τώρα οι επιλογές δίνουν την «εικόνα» μη πλήρους/προσεγμένης δημοσκόπησης, αλλά πιστεύω πως οι fans του θα πρέπει να βολευτούν με την τελευταία επιλογή. Εξάλλου, έχω σκοπό με το κλείσιμο της ψηφοφορίας να φτιάξω και να ανεβάσω pie charts κλπ. Οπότε, αν δηλώνουν και με post την προτίμησή τους όπως ζητείται, τα αποτελέσματα θα αντικατοπτρίζουν μία χαρά τη δημοφιλία του Chrome...

Δημοσ.

Χρησιμοποιώ ενδιάμεσα,δηλ. πότε τον IE και πότε τον Firefox και για να μην υπάρχουν ατέλειες, έγραψα εδώ γιατί πολύ απλά δεν υπήρχε επιλογή και για τους 2 μαζί.

Δημοσ.
Χρησιμοποιώ ενδιάμεσα,δηλ. πότε τον IE και πότε τον Firefox και για να μην υπάρχουν ατέλειες, έγραψα εδώ γιατί πολύ απλά δεν υπήρχε επιλογή και για τους 2 μαζί.

Πρέπει όμως να σκεφτείς ποιον χρησιμοποιείς περισσότερο (τίτλος του εν λόγω θέματος) και αυτόν να ψηφίσεις. Και δυστυχώς βλέπω μέχρι τώρα ότι είμαι ο μόνος με προτίμηση στον Maxthon...

Δημοσ.

Η περίπτωσή σου είναι η πιο δύσκολη και ο μόνος λόγος που είχα ενδοιασμούς να κάνω το poll single-choice. Τέλος πάντων, θα δούμε στο τέλος τί θα γίνει, αν και έτσι όπως έγινε τώρα το poll δε θεωρώ σωστό στατιστικά από ένα άτομο να προσμετρηθούν 2 ψήφοι.

Δημοσ.

Χρησιμοποιώ firefox 3 και Safari, αλλά με την έννοια "περισσότερο" μάλλον προηγείται η φλεγόμενη αλεπού!

Δημοσ.
Πρέπει όμως να σκεφτείς ποιον χρησιμοποιείς περισσότερο (τίτλος του εν λόγω θέματος) και αυτόν να ψηφίσεις. Και δυστυχώς βλέπω μέχρι τώρα ότι είμαι ο μόνος με προτίμηση στον Maxthon...

Ο maxthon είναι η δεύτερη προτίμησή μου (ήταν η πρώτη για καν δυο χρόνια) αλλά όπως είπες εδώ αναφέρουμε ποιον χρησιμοποιούμε περισσότερο. Άτιμε firefox :P

Δημοσ.

Εγω αν και χρησιμοποιουσα firefox για 2+ χρονια ψηφισα οπερα, γιατι κανοντας ινσταλ σημερα κολησα , σιγουρα ο browser που θα χρησιμοποιω απο εδω και περα :)

Δημοσ.
Που ειναι ο Chrome (η Chromium), που χρησιμοποιω εγω? :rolleyes:

Στην τελευταία επιλογή.

Θα πρέπει να γίνει νέα δημοσκόπηση από την αρχή. Και δεδομένου ότι έχουν ψηφίσει ήδη πάνω από 130 μέλη, θεωρώ κακή ιδέα να φτιάξουμε νέο poll thread για έναν browser που δε θα δώσει στην επιλογή «Άλλον (Διευκρινίστε)» πάνω από 3-4% (υπεραισιόδοξη πρόβλεψη, δέχομαι στοιχήματα).

Σίγουρα ήταν ατυχής η συγκυρία της κυκλοφορίας του Chrome, γιατί τώρα οι επιλογές δίνουν την «εικόνα» μη πλήρους/προσεγμένης δημοσκόπησης, αλλά πιστεύω πως οι fans του θα πρέπει να βολευτούν με την τελευταία επιλογή. Εξάλλου, έχω σκοπό με το κλείσιμο της ψηφοφορίας να φτιάξω και να ανεβάσω pie charts κλπ. Οπότε, αν δηλώνουν και με post την προτίμησή τους όπως ζητείται, τα αποτελέσματα θα αντικατοπτρίζουν μία χαρά τη δημοφιλία του Chrome...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...