Προς το περιεχόμενο

Ποιον Web Browser χρησιμοποιείτε περισσότερο; Δημοσκόπηση 29/8/08-25/2/09 & συζήτηση

parsifal

Ποιον Web Browser χρησιμοποιείτε περισσότερο;  

1 μέλος έχει ψηφίσει

1. 1. Ποιον Web Browser χρησιμοποιείτε περισσότερο;

• Internet Explorer έκδοση >= 7
    • Internet Explorer έκδοση <= 6
    • Maxthon
    • Avant Browser
    • Mozilla Firefox 2.x και rebranded εκδόσεις (Iceweasel, Swiftweasel κλπ. Διευκρινίστε ποιον)
    • Mozilla Firefox 3.x και rebranded εκδόσεις (Iceweasel, Swiftweasel κλπ. Διευκρινίστε ποιον)
    • Opera
    • Apple Safari
    • Konqueror
    • Epiphany
      0
    • Seamonkey
    • Flock
    • Camino
      0
    • Netscape/Mozzila Application Suite
    • Text-based (lynx, links κλπ. Διευκρινίστε ποιον)
    • Άλλον (Διευκρινίστε)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια φορά είχα βάλει Mozilla Firefox, για λίγα λεπτά και μετά το απεγκατέστησα! Έχω συνηθήσει το Internet Explorer και δεν μπορώ να αλλάξω!

• Απαντ. 206
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Opera 9.60 καθημερινά και FF 3.01 για web-dev.

Προσπάθησα ειλικρινά να μεταβώ σε full-time firefox ξανά γιατί μου άρεσαν πολλές από τις καινούριες* λειτουργίες αλλά αυτή η καθυστέρηση στο UI είναι απλά απάλευτη.

Αυτός είναι ο κύριος λόγος που με κρατάει η Opera καθώς και η ευκολία στην ρύθμιση των search engines.

*καινούριες

= "δανεισμένες" από Opera στην πλειοψηφία ;)

Μιας και δεν έχω μετοχές στην Opera δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα το γεγονός γιατί πολλές φορές βγαίνει καλύτερο αποτέλεσμα από την άλλη μεριά (open source ftw!)

Δημοσ.

Opera και απο εμενα..

Περισσοτερο για λογους επιδοσεων,ασφαλειας και περιβαλλοντος εργασιας..

Νομιζω οτι οσον αφορα τον χρονο εμφανισης σελιδων ο Οpera παραδοσιακα αφηνε μια αισθηση περισσοτερου γκαζιου..Ασφαλεια,γιατι μιας και ο Οpera εχει πιο περιορισμενη δημοτικοτητα απο τον firefox,ειναι εξαιρετικα σπανιο γεγονος να βρεθουν οι χρηστες το στοχαστρο επιτηδειων...Τελος,το περιβαλλον εργασιας του Οpera μου φαινεται αρκετα πιο καθαρο και λιτο απο αυτο του firefox(default skin)..

Δημοσ.

Αν και μου δημιουργεί αρκετά προβλήματα, opera. Έχω φάει κόλλημα και δύσκολα τον αλλάζω... Οι άλλοι μου φαίνονται πολύ μέτριοι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...