Προς το περιεχόμενο

Ποιον Web Browser χρησιμοποιείτε περισσότερο; Δημοσκόπηση 29/8/08-25/2/09 & συζήτηση

parsifal

Ποιον Web Browser χρησιμοποιείτε περισσότερο;  

1 μέλος έχει ψηφίσει

1. 1. Ποιον Web Browser χρησιμοποιείτε περισσότερο;

• Internet Explorer έκδοση >= 7
    • Internet Explorer έκδοση <= 6
    • Maxthon
    • Avant Browser
    • Mozilla Firefox 2.x και rebranded εκδόσεις (Iceweasel, Swiftweasel κλπ. Διευκρινίστε ποιον)
    • Mozilla Firefox 3.x και rebranded εκδόσεις (Iceweasel, Swiftweasel κλπ. Διευκρινίστε ποιον)
    • Opera
    • Apple Safari
    • Konqueror
    • Epiphany
      0
    • Seamonkey
    • Flock
    • Camino
      0
    • Netscape/Mozzila Application Suite
    • Text-based (lynx, links κλπ. Διευκρινίστε ποιον)
    • Άλλον (Διευκρινίστε)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η μικρή συζήτηση που προηγήθηκε της δημοσκόπησης έχει κλειδωθεί πλέον και βρίσκεται εδώ. Ευχαριστώ θερμά τα μέλη Αδμιν, antonl, alex2005, Nauseas και dimitris2006 για τη συμμετοχή τους.

Όπως λέει ο τίτλος, ψηφίζουμε τον Web Browser που χρησιμοποιούμε περισσότερο. Αυτός είναι και ο λόγος που δε δίνεται δυνατότητα πολλαπλών επιλογών. Επίσης, ένα σημαντικό σχόλιο σχετικά με τη λέξη «περισσότερο»: Προφανώς θα πρέπει να ψηφίσετε τον browser που αποτελεί προσωπική σας επιλογή. Π.χ. αν στην εργασία σας δεν έχετε δικαιώματα εγκατάστασης λογισμικού και χρησιμοποιείτε browser που δεν είναι ίδιος με αυτόν που έχετε (αν έχετε) στο σπιτικό σας PC, θα πρέπει να ψηφίσετε τον 2ο.

Η δημοσκόπηση απευθύνεται σε όλα τα μέλη του Insomnia, ανεξαρτήτως Λειτουργικού Συστήματος που χρησιμοποιούν. Σε κάποιες επιλογές, παρακινείται το μέλος να διευκρινίσει με post του ορισμένες λεπτομέρειες. Αν τις επιλέξετε, παρακαλώ αφήστε κι ένα σχετικό post. Η ψήφος είναι επώνυμη, δηλαδή η επιλογή του κάθε ψηφοφόρου θα είναι δημόσια ορατή στους υπολοίπους. Τέλος, μπορείτε να ψηφίζετε από τώρα και για 6 μήνες, οπότε θα κλειδώσει η δυνατότητα ψήφου (όχι όμως και το thread).

Ευχαριστώ προκαταβολικά για τη συμμετοχή σας.

• Απαντ. 206
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Firefox 2.0.0.16

Δεν έχω μεταβεί στον 3 γιατί δε βρίσκω να μου προσφέρει κάτι ιδιαίτερο. Αντιθέτως κάποια addons που χω δεν είναι συμβατά και δε μ αρέσει/βολεύει η νέα address bar (ούτε βρίσκω το λόγο να προσπαθήσω να τη συνηθίσω).

Δημοσ.

Επίσης Firefox 3.0.1.

Λόγω πληθώρας add-ons, αν και όντως συνεχίζει την παράδοση του FF 2.x περιέχοντας ακόμα πολλά προβλήματα.

Δημοσ.

Opera 9.5, και μερικές φορές firefox. Απλά κάνω πιο καλά τη δουλειά μου εκεί, δεν ξέρω γιατί, και μου φαίνεται πιο καινοτόμος. Αν δεν είχε ο firefox δυο τρία addons όπως το adblock, δεν θα τον χρησιμοποιούσα καθόλου

Δημοσ.

Firefox 3.x από μένα, είτε είμαι σε Windows είτε σε Linux. Για τα λιγοστά add-ons που χρησιμοποιώ βγήκαν συμβατές εκδόσεις αρκετά σύντομα, οπότε δεν είχα πρόβλημα σε αυτό το θέμα.

Μία στο τόσο θα ανοίξω και τον IE 7, για login στο ebanking της Eurobank και για Windows Update...

Δημοσ.

Firefox 3.x και απο μενα ειναι ο browser που εχω συνηθισει καλυτερα απ ολους και δεν τον αλλαζω με τιποτα!

parsifal γιατι για ebanking δε χρησιμοποιεις τον firefox;

Δημοσ.

Firefox 3.0.1 και απο μένα.

Αρκετά bugs ακόμη αλλά χρησιμοποιώ πολλά addons άλλα για χαβαλέ, άλλα γιατι πραγματικά βοηθάνε

Επίσης πολύ εύκολο και "έξυπνο" bookmarking.

Γενικά βαρύς browser, όχι ο ταχύτερος αλλά αυτα αντισταθμίζονται απο τα παραπάνω pros :-)

Δημοσ.
parsifal γιατι για ebanking δε χρησιμοποιεις τον firefox;

Να σου πω την αλήθεια, τις προάλλες που είδα ότι ανέβηκε το νέο interface της Eurobank, δοκίμασα να κάνω login από Firefox και με έβγαζε σε λευκή σελίδα. Τώρα βλέπω ότι λειτουργεί, αλλά δεν ξέρω τί παίζει με τα ψηφιακά πιστοποιητικά. Εσύ χρησιμοποιείς Eurobank e-banking από Firefox επιτυχώς; Αν ναι, ακόμη και για κινήσεις που απαιτούν την ύπαρξη πιστοποιητικού (εμβάσματα κλπ);

Δημοσ.

δεν εχω πολυ καιρο που χρησιμοποιω το ebanking της eurobank και την πετυχα κατευθειαν στο καινουργιο. δεν εχω κανει καποια χρηση του ebanking παραμονο για την παρακολουθηση του λογαριασμου μου. με το adblock απενεργοποιημενο κανενα προβλημα

Δημοσ.

εγω conqueror χρησιμοποιώ η midori το firefox το θεωρώ πολύ φρουφρού και αρώματα και λίγο "ραμοβορο" τον opera τον θεωρώ δύσχρηστο ο explorer απλά δεν υπάρχει και το netscape navigator να προσπαθεί να βγει από την αφάνεια

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...