Προς το περιεχόμενο

Αποστολή HDtv με ΕΛΤΑ???

gherudos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να στείλω μια 32' Sony Bravia από Καβάλα->Ηράκλειο

είναι γύρω στα 15 κιλά,αν τη στείλω με ΕΛΤΑ πόσο θα μου κοστίσει και παίζει να μου τη στείλουν σπασμένη;Η να προτιμήσω καμιά εταιρία courier?Επειδή την αγόρασα πολύ φτηνά από φίλο 300Ε δεν θέλω να πληρώσω τα μαλιά της κεφαλής μου στα μεταφορικά.Όποιος γνωρίζει ας απαντήσει παρακαλώ...

Δημοσ.

Ελτα για κατι τοσο ακριβο? Να το χασεις θες η να στο σπασουν ? Απο κουριερ εμεις στη δουλεια συνεργαζομαστε με DHL και δεν μας εχουν κανει παραπονα οι πελατες ακομα :-)

Δημοσ.

ναι φιλε μονο curier τα ΕΛΤΑ ειναι γτπ αχρηστοι οι περισσοτεροι μια φορα ειχα στειλει κατι με αντικαταβολη και το πληρωσε αυτος που του το εστειλα αλλα αντι να ερθουν τα λευτα σε εμενα πηγαν σε αυτον ... χαχα και φυσικα ποτε δεν καταφερα να βρω ακρη με αυτους ...

Δημοσ.

Ζύγισε την οθόνη και ρώτα σε ένα κουριερ πόσο χρεώνουν για την μεταφορά.

Λογικά θα είναι τεράστιο το ποσό. Εδώ για ενα απλό γράμμα Θεσσαλονίκη-Αθήνα με χρεώσαν 10?.

Δημοσ.

Βρες κάποια μεταφορική που πάει Κρήτη και στείλε την έτσι.

Έστειλα Αθήνα-Χίο τηλεόραση 32άρα με 12Ε με μια μεταφορική που χρησιμοποιώ χρόοοονια τώρα χωρίς κανένα παράπονο.

Όταν ρώτησα την κοπέλα τι ασφάλεια έχω επδ είναι μεγάλης αξίας το πακέτο (είχα γράψει πάνω παντού εύθραυστο κλπ κ το είχα γεμίσει μέσα με εφημερίδες-πετσετούλες κλπ κλπ) μου κάνει:

"Την απόδειξη την έχετε σωστά?Αν γίνει τπτ που ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση θα μας φέρετε την απόδειξη και θα σας αποζημιώσουμε με την αξία της φυσικά"

Και όντως δεν έγινε τπτ.Και ήταν και σε 1 μέρα Χίο....

Με courier το πιο πιθανό είναι να σε γδάρουν....Μου έστειλαν με courier από Αγ.Κωνσταντίνο πακέτο 10 κιλών και πλήρωσα 27Ε πριν 2 χρόνια (ακόμα το θυμάμαι....)

Οι μεταφορικές δεν χρεώνουν με το βάρος αλλά με το πακέτο (τουλάχιστον αυτές που έχω δοκιμάσει εγώ για Χίο).

ΥΓ

εννοείται μακρυά από ΕΛΤΑ για τέτοια πράγματα....

Δημοσ.

Κανένα τηλέφωνο της μεταφορικής;Δεν θέλω να μου βγει ο κούκος αιδόνι γι αυτό δεν θα το στείλω με courier.Η HDtv είναι 13κιλά και μαζί με τη συσκευασία πιάνει τα 15κιλά.Αλήθεια όμως υπάρχουν μεταφορικές που αναλαμβάνουν μεμονωμένα πακέτα και σε τόσο χαμηλή τιμή;

Δημοσ.

Ισως να εννοούσε κάποια λεωφορεία απο ταξιδιωτικά γραφεία. Αυτοί χρεώνουν πιο μικρά ποσά για μεταφορά δεμάτων.

Δημοσ.

Όχι The_Judas δεν εννοώ λεωφορεία.

Εννοώ μεταφορική.

Αυτή που σου λέω είναι ο Ερμής (2104814823) αλλά από όσο ξέρω πάει Χίο-Μυτιλήνη. Πάρε τους ένα τηλ μήπως και σου δώσουν κάποιον για Κρήτη (μπορεί να πηγαίνουν κ αυτοί δεν ξέρω).

Πάντως η τιμή είναι τόσο χαμηλή αν πας το πακέτο στα γραφεία τους και το παραλάβεις επίσης από τα γραφεια τους.

Για να έρθουν να το πάρουν από το σπίτι είναι +50Ε ανεξαρτήτου πακέτων και βάρους.

Δημοσ.

αυτη η μεταφορικη ειναι κοντα στη λαχαναγορα του Ρεντη μου φαινετε κοντα στο γηπεδο του ολυμπιακου αν εννοουμε την ιδια..τεσπα απο το νουμερο 21048 ειναι εκει περα κοντα..καλυτερα δωστην σε ενα φορτηγατζη να τη βαλει μεσα στη καμπινα στο πανω κρεβατι η στο κατω και δεν εχεις προβλημα ειδικα αν ειναι υπερυψωμενη καμπινα. η καμπινα δεν περνανε οι κραδασμοι που περνανε στην καροτσα λογω του οτι εχει ξεχωριστη αναρτηση

Δημοσ.

Ναι, με το ΚΤΕΛ μπορείς να ζητήσεις φορτωτική.Το θέμα είναι οτι η TV κάνοντας τη διαδρομή Καβάλα->Αθήνα->Ηράκλειο ενδέχεται να αλλάξει πάνω απο 2 λεωφορεία.Εκεί συνήθως γίνονται και οι ζημιές,γιατί άντε και το φόρτωσαν παρουσία σου...ο επόμενος μπορεί να είναι ζωάδι και να την σπάσει.

'Ασχετο:Είχα στείλει ένα πλυντήριο με μεταφορική Αθήνα-Κεφαλονιά,το φορτώσαν παρουσία μου και το παρέλαβαν με βαθούλωμα (απο κλωτσιά) στο πλάι.

Φαντάσου δλδ...

Δημοσ.

παιδιά σας αναφέρω ότι την HDtv θα την αγοράσω με 300Ε,αν είναι να μου πάει 400Ε με τα μεταφορικά καλύτερα να βάλω άλλα 50Ε και να πάρω μια νέα Samsung και να μου τη στείλουν εκεί που τους ζητήσω.Ψάχνω να βρω τον πιο οικονομικό τρόπο,κατέβασα ένα .pdf του ΕΛΤΑ και λέει μέχρι 15 κιλά 12.5Ε αν δεν κάνω λάθος.Σε περίπτωση που μου την καταστρέψουν θα πάρω πίσω 235Ε.

Δημοσ.

Παρίδης και Ιωαννίδης είναι οι γνωστότερες μεταφορικές στην Καβάλα. Έχουν και οι 2 αποθήκες στο περιγιάλι κοντά στο ΣΥΚ. Τηλ δεν έχω δυστυχώς.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...