Προς το περιεχόμενο

Call of duty 4 - Θα τρελαθούμε τελείως!

slygeo87

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απορία:

Έχω περάσει το patch 1.7

Προσπαθώ να μπω σε έναν server Ελληνικό αλλά μου λέει ο,τι ο server είναι different version σε 1.7. WTF is goin' on??? :cry:

Όταν ανοίγω το multiplayer για version μου δείχνει τη 1.6.xxx αλλά όταν προσπαθώ να μπω σε ένα server 1.6 version μου πετάει στην επιφάνεια εργασίας ένα error message για αρχείο .exe του παιχνιδιού.Τι γίνεται ρε παιδιά;

Eπίσης μόλις πρωτοεγκατέστησα το παιχνίδι έτρεξα το multiplayer 1 φορά και μπήκε.Μόλις το έτρεξα δεύτερη κόλλαγε σε μια μαύρη οθόνη με μια κλεψύθρα στο κέντρο.Μετά πέρασα το patch 1.6 έτρεξε και μόλις ΤΩΡΑ που προσπάθησα να το ξανα τρέξω για να προσπαθήσω να μπω σε server κολλάει με την ίδια μαύρη οθόνη.

Βοήθεια θα τρελαθώ τελείως!!!Θέλω να παίξω multiplayer!!! :cry::cry::cry:

Δημοσ.

Υπάρχει περίπτωση να χεις μπλέξεις cracks με patches διαφορετικών εκδόσεων; Νομίζω ότι και σε παλιότερο patch του παιχνιδιού έτρωγε ένα παρόμοιο κόλλημα. Η εύκολη (πιθανή) λύση reinstall.

Επίσης υπάρχει τεράστιο thread για το COD4...

Δημοσ.

Σε ένα φάκελο έχω ξεχωριστό crack μέσα στο dvd και σε ένα άλλο φάκελο έχω update 1.6 + crack το οποίο περιέχει 2 cracks(sp.exe και mp.exe).Eπίσης έχω όλα τα versions.Τώρα εγκαθιστώ το game απ' την αρχή.Με τι install να συνεχίσω;

Δημοσ.
[...]

27? κάνει..

Από πού;

Ρωτάω επειδή χθες υπήρχε σχετικό thread και η χαμηλότερη τιμή που αναφέρθηκε ήταν τα 42? του play.

@slygeo87: Δε θυμάμαι αν πρέπει να βάλεις κάποια συγκεκριμένα patches πριν το τελευταίο. Σίγουρα κάποιο έχει extra πίστες. Βάλε το τελευταίο κι αν δε σ αφήνει θα σου πει λογικά ποιο χρειάζεσαι.

Δημοσ.

Δεν αναφερθηκα σε σενα αλλα και εσυ αναφερθηκες στο ενδεχομενο να εχει σπασμενο παιχνιδι.

Απλα δεν ξερω απο την στιγμη που ειναι παρανομο κατα ποσο ειναι σωστο να μιλαμε σε θεμα τοσο ανοιχτα για αυτο. Εξαλλου υπαρχουν και τα PM.

Δημοσ.

Oκ, ευχαριστώ για τη πολύτιμη βοήθεια σας αλλά επειδή είμαι χακερόνι το βρήκα μόνος μου.

Το comodo firewall έφταιγε.Thanks in advance. ;)

Δημοσ.
Υπάρχει περίπτωση να χεις μπλέξεις cracks με patches διαφορετικών εκδόσεων; Νομίζω ότι και σε παλιότερο patch του παιχνιδιού έτρωγε ένα παρόμοιο κόλλημα. Η εύκολη (πιθανή) λύση reinstall.

Επίσης υπάρχει τεράστιο thread για το COD4...

Και από πότε μπορεί κάποιος να παίζει το COD4 σε mp, με "σπασμένο" παιχνίδι?

Αν είναι κακή κουβέντα και σηκώνει πιπέρι, παρακαλώ, pm.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...