kornis Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Ρε παιδια εχω δει δεκαδες σελιδες που να λενε πως να το κανεις, και ολο με μπερδευουν.Προσπαθησα να το κανω τρεις φορες αλλα τιποτα. Μπορει καποιος να με βοηθησει να το κανω βημα βημα? Η τουλαχιστον εχει κανεις καποιο λινκ που να εχει μια σωστη και αναλυτικη μεθοδο εγκαταστασης του phpbb3. Ειμαι σχετικα αρχαριος για αυτο ζηταω αναλυτικη βοηθεια. Ευχαριστω εκ των προτερων... και οποιος θελει μπορει να επικοινωνησει μαζι μου στο μσν μου... dkostovas [ @ ] yahoo.gr
liopyr Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Υπάρχει εδώ και εδώ εκτενής οδηγός για php 5x, τσέκαρέ τον, ίσως σε βοηθήσει.
kornis Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Ευχαριστω πολυ για την απαντηση.... αν και εχω καποια προβληματα με το MySQl ελπιζω να τα καταφερω
kornis Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Το προβλημα συνεχιζεται.... στο config του MySQL μου βγαζει error no 1045... Access denied to root@hosto.... κτλ... καμια ιδεα?
CyberCr33p Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Προσπαθείς να το στήσεις στο PC σου ή σε κάποιο Webhost;
kornis Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν πειραζει παιδια. Βρηκα αλλον τροπο να το κανω. Ευχαριστω για την βοηθεια παντως....Ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.