Προς το περιεχόμενο

Is my DVD-RW dead?

_hopelesscase_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Yo

Δεν ξέρω τίποτα από περιφερειακά

Απλά μια ωραία βραδιά το σκ@τομηχάνημα άρχισε να κολλάει όταν έπαιζε dvd (και τα δισκάκια ΔΕΝ ήταν το πρόβλημα, πράγμα που συνειδητοποίησα μετά το 15ο δισκάκι)

Μια άλλη ωραία μεσημβρία δεν αναγνώριζε καν το dvd, το'βαζα, το'βγαζα, σε βαθύ ύπνο ο δικός σου

Μουσικά cd παίζει πού και πού (αν του αρέσει το συγκρότημα)

Και μια ωραία πρωία (σήμερα) δεν έγραφε (με Nero) κανένα δισκάκι cd (για dvd ούτε λόγος)

Και αναρωτιέμαι: Τόσο ελαττωματικά τα φτιάχνουν τα ρημάδια?

Ενάμισι χρόνο μου κράτησε.

Για το Οptiarc DVD-RW AD 7173A ο λόγος.

Έχω κρατήσει και το Log file από το Nero που λέει τι πήγε στραβά (άντεξε 10" η προσπάθεια, μετά δήλωσε ότι process failed)

Αν αξίζει τον κόπο τον ανεβάζω να πει κανείς τι φταίει.

Ευχαριστώ που με ακούσατε....

*%$#$%@*

(μπινελίκια mode off)

Δημοσ.

...ινά μη χάνεις χρόνο, τσίμπα ένα νέο με 20-πόσα-ευρώ έχουν τώρα.

Κατά τ΄άλλα, προσπάθα να τρίξεις τα δόντια στο κατάστημα αγοράς, πως όλα τα σχετικά προιόντα έχουν λόγω νόμου ευρωπαϊκής ένωσης 2ετή εγγύηση (υπάρχει σχετικό topic/thread στο φόρουμ όπου αναφέρεται ο νόμος) - εκτύπωσέ τον και κούνα τον σαν παντιέρα ψηλά με το δεξί σου χέρι την ώρα που θα τους ζητάς να στο αλλάξουν (αν δεν μασήσουν, τους αναφέρεις πως θα σε αναγκάσουν να πας δικαστικά και ζητάς τον υπέυθυνο).

Αν πάλι όλα τα προηγούμενα (αγορά / αλλαγή) σου ακούγονται επιστημονική φαντασία, δοκίμασε καθαρισμό (είτε με cd καθαρισμού - 5 ?, είτε με άνοιγμα του drive και μια μπατονέττα στον φακό ανάγνωσης - priceless), και τελικώς ένα firmware update - έτσι για να μην πεις ότι δεν μαζοχίστηκες αρκετά, πριν καταλάξεις στην αρχική πρόταση της αγοράς νέου με καμμιά 20άρα ευρά....:-)

*για το log μην κάνεις τον κόπο - συνήθως αναφέρουν λόγους όπως ,,,"χάλασε".

Δημοσ.

Ναι ρε φίλε αλλά αυτή τη δουλειά θα κάνω να τραβιέμαι στο μαγαζί κάθε Σεπτέμβρη? Εχει λογική ότι αγοράζουμε σα μ@λ@κες με ημερομηνία λήξης χθες?

Θα δοκιμάσω πρώτα τη μπατονέτα (LOL)

Yo

Δημοσ.

Και αναρωτιέμαι: Τόσο ελαττωματικά τα φτιάχνουν τα ρημάδια?

Ενάμισι χρόνο μου κράτησε.

Για το Οptiarc DVD-RW AD 7173A ο λόγος.

Αμα κοστιζουν 25 ευρω, προσωπικα δεν θα με ενοιαζε και να χαλαγε καθε χρονο. Αναλωσιμα ειναι αυτα πλεον. Το πρωτο dvd-r που πηρα εκανε 140 ευρω (πριν 5,5 χρονια) και ηταν απο τα φθηνοτερα τοτε, εγραφε μονο dvd- σε ταχυτητα 4χ και Cd σε 16χ. Ακομα λειτουργει αλλα πλεον μαζευει σκονη. Στα 2 χρονια το ειχα ηδη αντικαταστησει με ενα πολυ καλυτερο και φθηνοτερο.

Αν σου ειχε κρατησει 5 χρονια και το ειχες πληρωσει 150 θα ελεγες τι καλο και γερο dvd-rw που αγορασα?

Δημοσ.
Ναι ρε φίλε αλλά αυτή τη δουλειά θα κάνω να τραβιέμαι στο μαγαζί κάθε Σεπτέμβρη? Εχει λογική ότι αγοράζουμε σα μ@λ@κες με ημερομηνία λήξης χθες?

?

...To τί θα κάνεις κάθε Σεπτέμβρη,,,δική σου δουλειά. Δεν είμαι εγώ ο υπέυθυνος καταστήματος του Optiarc που αγόρασες...

(btw,εάν θες "ποιότητα",,,πρέπει και να τα σκάσεις. Όχι Optiarc...).

Aπλά σου είπα πώς έχει η κατάσταση, ποιές οι επιλογές σου, και ποιά η καλύτερη για 'μενα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...