Προς το περιεχόμενο

Προγραμματισμός Web για Αρχάριους

vtops

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

Ασχολούμαι επαγγελματικά με τον προγραμματισμό αλλά όχι με Web, ασχολούμαι με Client Server και συγκεκριμένα με Visual Studio 6 και Visual Studio .net.

Το θέμα μου λοιπόν είναι το παρακάτω:

Έχω 2 μεγάλες εφαρμογές τις οποίες έχω ανατπύξει από την αρχή σε γλώσσες Visual Basic 6.0 και C++.

Όμως πλέον η ανάγκη για Web γίνεται όλο και ποιο μεγάλη, και γι αυτό θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής:

Τι προτείνετε για την αλλαγή των υπάρχων εφαρμογων σε Web περιβάλλον;

PHP ή Microsoft ASP.NET (μπορεί να παίξει και Joomla ή απίθανο για τόσο μεγάλες εφαρμογές;)

Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω μπορώ να παίξω με κανά μετατροπέα κώδικα ώστε να μήν πάει στράφη όλη η δουλειά που έχει γίνει ως τώρα ή θα πρέπει να τα ξαναγράψω από την αρχή;

Έχετε να μου δώσετε κανά Link ή να μου προτείνετε κανά καλό βιβλίο με πρακτικές εφαρμογές πάνω στα εργαλεία που ανέφερα;

Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.

Αν κάνεις την web εφαρμογή σου με .net μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον κώδικα που έχεις γράψει σε C++ υπό μορφή .dll.

Αυτή είναι η αίσθηση που έχω, προσωπικά δεν χρησιμοποιώ .net οπότε δεν είμαι σίγουρος.

Εννοείται βέβαια πως μιλάμε για το business logic κομμάτι της εφαρμογής και όχι για το interface.

Δημοσ.

yes, μπορείς να φτιάξεις τα DLL σου να είναι COM components και να τα χρησιμοποιήσεις από .ΝΕΤ. Φυσικά και για μεγάλη εφαρμογή είναι πολύ καλύτερη η ASP.NET από την PHP.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...