sno0py Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Σκεφτομαι να μεταβω στην P5Q deluxe λογω του epu καθως η ενεργειακη συμπεριφορα του η/υ με ενδιαφερει πολυ.Αν δεν κανω λαθος δεν εχει epu η P5Q η απλη.Διορθωστε με αν κανω λαθος.Επισης η deluxe εχει καλυτερη τεχνολογια ψυξης που την κανει ιδανικη λυση..Τι λετε? Πιστευετε θα εχω καποια συμβατοτητα με καποιας επομενης γενιας πολυπυρηνων επεξεργαστων με αυτη τη μητρικη,με ενδιαφερει πολυ αυτο το ζητημα.Ευχαριστω
summit1_1 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Το psu κορυφαίο το έχω και εγώ. καρτα γραφικων η 4850 πρόσεχε μόνο με τισ θερμοκρασίες δουλεύει στους 80+. Floppy???? υπάρχουν ακόμα? και ποιος τα αγοραζει
MasterX Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 ....Πάρε την mini ψύκτρα.... δεν πιστευω να εννοεις την Ninja 2.... την εχω και γω και μονο μικρη δεν ειναι...
sno0py Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Μπορει καποιος να μου απαντησει στο προηγουμενο ποστ στις αποριες μου? Σκεφτομαι να αγορασω την οθονη απο εδω:http://www.pixmania.com/gr/gr/589306/art/samsung/ieuic-tft-22-wide-syncmas.html?srcid=7255&aftrack=TWpJMk1EczFNakE1OzEyMjAwOTIzNzA7 η διαφορα 60? δεν ειναι καθολου αμεληταια ωστε να αγορασω απο το πλαισιο.Εχετε αρνητικες εμπειριες απο τις αγορες σας στο pixmania?Πιστευω αξιζει τον κοπο.Τι λετε?
peterako Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Η οθονη ειναι λιγο μεγαλη για τα κυβικα το νεου σου pcιου. παρε μια μικροτερη. Ο σκληρος μαλλον δεν ειναι και ο καλητερος. παρε καλητερα εναν seagate barracuda 7200.11 500gb FLOPPY???? ROFLMAO πλακα κανεις. ουτε στα ονειρα σου(αχρηστο ειναι) και τελος δοσε μερικα λ7 παραπανο και παρε αυτο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700279
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Η οθονη ειναι λιγο μεγαλη για τα κυβικα το νεου σου pcιου. παρε μια μικροτερη. Ο σκληρος μαλλον δεν ειναι και ο καλητερος. παρε καλητερα εναν seagate barracuda 7200.11 500gb με τέτοια τιμή στην 22αρα είναι τουλάχιστον βλακεία να επιλέξει μικρότερη... όσο για τον δίσκο αν δεν ξέρεις μην μιλάς o 640gb είναι πιο γρήγορος από τον 500gb που του είπες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.