darksoho33 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 διαθετω απο 200- 250ευρω. ποιο απο τα 2 να παρω και γιατι? εχω 2 ερωτησεις 1) και τα δυο χρησιμοποιουν τους τελευταιους χαρτες? 2) το δευτερο αναφερει Mp3 + mp4, με λιγα λογια συνδεεται με το στερεοφωνικο ή παιζει μονη της η συσκευη απο τα ηχεια. 3) ποιο απο τα 2 εχει ποιο φιλικο ΜΕΝΟΥ - χαρτη δεκτη η αποψη και για καποιο αλλο gps
furious99 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Το moov είναι καλύτερο σαν συσκευή (Samsung > Centrality) εκτός από τη μπαταρία (720<1100maH, αλλά δε σε απασχολεί αν θα το δουλεύεις στο αμάξι με το φορτιστή). Από ότι ακούγεται έχει πάνω τους χάρτες της GI, αλλά κάτι παίζει με τις αναβαθμίσεις χαρτών (ρίξε μια ματιά στο navimania.gr το forum της GI) To 4800 έχει τους επίσημους χάρτες της GI με δωρεάν αναβαθμίσεις κλπ... Εγώ μάλλον το τελευταίο θα έπαιρνα...
darksoho33 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 και εγω μαλλον αυτο λεω να τσιμπησω. λεω να βαλω μια 2gb γιατι μου ειπαν πως οι 4αρεσ κολλανε κ αργουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.