Zerotronic Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Καλησπέρα, Πριν λίγες μέρες αγόρασα τα κομματια για τον νέο μου υπολογιστή: CPU: Intel Core 2 Quad 9550 (s775/2,83) Box MOBO: ASUS P5E64 WS Evolution RAM: 2 x Corsair 2GB Kit DDR3 TWIN3X2048-1800C7DF ΓΡΑΦΙΚΑ: 2 x Sapphire 4870X2 SVGA (PCI- Express, DDR5, 2GB) (για να κάνω crossfireX ) PSU: CoolerMaster M1000 Real Power Modular HDD: 6 x Western Digital 1TB HDD (16MB Caviar Green, Sata II, WD10EACS) 1 x Western Digital Velociraptor 300GB HDD (16MB Cashe, 10000 rpm, SWD3000GLFS) Μετα τη συναρμολογηση οταν προσπαθησα να το αναψω αρχισα να αντιμετοπιζω το ενα προβλημα μετα το αλλο με το πιο βασικο απ ολα τις μνημες: Προβλημα 1) Οι μνημες μου αρνουνται ΠΕΙΣΜΑΤΙΚΑ να παιξουν στις σωστες τους συχνοτητες (1800ΜΗz, 7-7-7-20, 2.00V). Με το που τις κούμπωσα επαιξαν αυτοματα στις συχνοτητες που ειναι προγραματισμενες στο SPD (1333ΜΗz, 9-9-9-24, αυτοματα Volt) αλλα καθε προσπαθεια να τις κανω να παιξουν σε μεγαλυτερες συχνοτητες και καλυτερους χρονισμους, οπως πρέπει, απετυχε με αποτελεσμα το BIOS να θελει καθε λιγο reset. Με χειροκινητη τη συχνοτητα στα 1333ΜΗz και χρονισμους 7-7-7-20 και 2.00V επαιξε μια χαρα, αλλα το θεμα εδω δεν ειναι να παιξουν σωστα μονο οι χρονισμοι, αλλα και η συχνοτητα. Τι ακριβως κανω λαθος; Προβλημα 2) Με τις καρτες γραφικων να ειναι σωστα εγκατεστημενες στα slots τους (τις εβγαλα και τις ξαναβαλα 3 φορες) και το connectorακι του crossfirex επισης σωστα στη θεση του, το λειτουργικο (vista 32 ultimate) βλεπει όποτε θελει 2 καρτες, οπότε και το crossfire ενεργοποιειται, και όποτε θελει μονο μια, οπότε και το crossfire δεν λειτουργει. Εδω τι μπορει να εχει παει στραβά; Ξερει καποιος να με βοηθησει με αυτα τα προβληματα και να μου πει που κανω το λαθος και δεν λειτουργουν σωστα; Καθε απαντηση ειναι καλοδεχουμενη... ειμαι σε απελπιστικη κατασταση Ευχαριστω εκ των προτερων
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.