Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Praetorian να μην περιμένω απάντηση στο ερώτημα μου στο topic #69 ε?
antonl Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Αυτό είναι που λέμε "τρώγεται με τ άντερά του". Τσακωνόμαστε για κάτι που ίσως εφαρμοστεί κάποτε Ναι, αναφέρθηκε και νωρίτερα
Praetorianos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 δλδ πόσα έχεις τώρα και δεν πιάνεις full ή έστω ένα μεγάλο μέρος τους? Αυτή εννοείς? Γιατί την άλλη την απάντησα. 24αρα της Forthnet έχω αλλά τι εννοείς αν την πιάνω full ή έστω ένα μεγάλο μέρος τους θέλεις αποτελέσματα από speed test?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Αυτή εννοείς? Γιατί την άλλη την απάντησα. 24αρα της Forthnet έχω αλλά τι εννοείς αν την πιάνω full ή έστω ένα μεγάλο μέρος τους θέλεις αποτελέσματα από speed test? ναι αυτή... στα πόσα συγχρονίζεις και από αυτά πόσα πιάνεις? χρησιμοποιώντας download manager σε sites όπως της Nvidia,ΑΤΙ,Microsoft ασφαλώς...τα speedtests δεν είναι αξιόπιστα από 2mbit και πάνω...
DrLo Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 250 GB/month = 8,33333 GB/d = 355 MB/h = 101 kb/s δε βγαίνω ρε μάνα μου !
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 δλδ το μηνιαίο maximum που βγάζει μια γραμμή του 1mbit...
nick#18 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Αυτή εννοείς? Γιατί την άλλη την απάντησα. 24αρα της Forthnet έχω αλλά τι εννοείς αν την πιάνω full ή έστω ένα μεγάλο μέρος τους θέλεις αποτελέσματα από speed test? μετρα την ταχυτητα σου με βοηθεια απο εδω αν θες
De@th L0rd Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 σε τι man? στο surfing? που το άθλιο routing των ελληνικών ISPs το κάνει και σέρνεται έτσι και αλλιώς?αν surfάρεις μόνο, σου φτάνει και σου περισσεύει μια 2mbit γραμμή! Ακριβώς αυτό.Όλοι νομίζουν οτι φταίνε οι χρήστες που κατεβάζουν.Την δομή του ελληνικού δικτύου που καταρρίπτει όλους τους κανόνες σε στοιχειώδη πράγματα δεν το κοιτάει κανένας.Τόσο ξέρουν.
alfred Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Στην Αμερικη με πανω απο 200.000.000 πληθυσμο και σχεδον τζαμπα ιντερνετ τι συγκρηση προσπαθουν να κανουν; Εμας αληθεια τι μας προσφερουν; Τις 24αρες που δεν ειναι πανω απο 2ΜΒ; Τις συνεχεις διακοπες, τις ακριβες τιμες, το ανυπαρκτο σερβις, χωρις επενδυσεις και με φεσωμα του ΟΤΕ τον οποιο εχουμε ολα αυτα τα χρονια χρυσοπληρωσει!! Και επειδη ειμαι καχυποπτος δεν καταλαβαινω την σκοπιμοτητα του ρεπορταζ. Αληθεια γιατι δεν γραφουν και για τα πλεονεκτηματα των χρηστων;
TNT1982 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Γι αυτό λέω, το ίδιο πληρώνει και ο "downloader" το ίδιο πληρώνει και ο "surfer" για την ίδια γραμμή και τις ίδιες υπηρεσίες. Δεν πρέπει να κατηγορεί ο ένας το άλλο ότι του τρώει bandwidth, αλλά την εταιρεία που του πουλάει κάτι που δεν μπορεί να προσφέρει. χωρις να ξερω πολλα πολλα απο δικτυα,εχω δει στο awmn πως οταν πολυς κοσμος χρησιμοποιει τορρεντς ταυτοχρονα (των οποιων την εξαπλωση στο ιντερνετ μαλλον την γνωριζουμε) χελλ μπρεηκς λουζ:Τρελλα πινγκς (απο 10-20-30 πανε καμμια 800αρα σε ακραιες περιπτωσεις-φυσικα προβληματα σε bandwidth) και γενικα δυσλειτουργια συγκεκριμενου κομματιου του δικτυου...θελω δηλαδη να πω πως τα τορρεντς,σαν κονσεπτ,επιβαρυνουν παρα πολυ ενα δικτυο (πολλαπλες συνδεσεις πχ) και απαιτουν εξτρα επεξεργαστικη ισχυ απο την πλευρα του σερβερ,(Εξαλλου νομιζω δεν θα ηταν δυνατο οι τρελλες ταχυτητες και το ξεμπουκωμα του σερβερ που προσφερουν να μην ειχαν καποιο "κοστος")....φανταστειτε πχ τι θα τραβαει το dslam του ζωγραφου (φοιτητες)
ItsToasted Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Οποιος εχει προβλημα με το τι κατεβαζει ο γειτονας , ΝΑ ΠΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΜΙΣΘΩΜΈΝΗ!!! Σε χαλκο η σε ινα. Η DSL δεν ειναι για αυτον που θελει να πιανει απο τα 2Mbit του τα 2.1Mbit, ουτε ειναι σταθερη. Και btw οσοι μιλανε για σαβουρες καλητερα να τσεκαρουν ποσο ειναι μια 1080p ταινια 1:30 ωρας, Oχι κυριοι, δεν θα περιορίζομαι εγω για να φορτώνει γρηγορα η σελιδα του Hi5 του αλλουνού. Aμα το κανουν βεβαια δεν μπορω να κανω κατι εκτος του να κοψω την συνδεση. Αλλα δεν ειμαι τοσο χαζος να πιστεψω οτι το κανουν για το καλο του surfer, και οχι της τσεπης τους. Λες και τους ενιαξε ποτε τι περνει ο καταναλωτης.
dali13gr Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 χωρις να ξερω πολλα πολλα απο δικτυα,εχω δει στο awmn πως οταν πολυς κοσμος χρησιμοποιει τορρεντς ταυτοχρονα (των οποιων την εξαπλωση στο ιντερνετ μαλλον την γνωριζουμε) χελλ μπρεηκς λουζ:Τρελλα πινγκς (απο 10-20-30 πανε καμμια 800αρα σε ακραιες περιπτωσεις-φυσικα προβληματα σε bandwidth) και γενικα δυσλειτουργια συγκεκριμενου κομματιου του δικτυου...θελω δηλαδη να πω πως τα τορρεντς,σαν κονσεπτ,επιβαρυνουν παρα πολυ ενα δικτυο (πολλαπλες συνδεσεις πχ) και απαιτουν εξτρα επεξεργαστικη ισχυ απο την πλευρα του σερβερ,(Εξαλλου νομιζω δεν θα ηταν δυνατο οι τρελλες ταχυτητες και το ξεμπουκωμα του σερβερ που προσφερουν να μην ειχαν καποιο "κοστος")....φανταστειτε πχ τι θα τραβαει το dslam του ζωγραφου (φοιτητες) Κι εγώ χωρίς να ξέρω πολλά ούτε από δίκτυα αλλά ούτε και από το awmn, έχω την εντύπωση πως στο awmn και σε κάθε ανάλογο μητροπολιτικό δίκτυο μέσα στο WLAN που έχουν, κάποιος ή κάποιοι μοιράζουν το bandwidth της γραμμής/-ων τους για να "βγαίνουν" όλοι στο web. Οπότε καταλαβαίνεις πως όταν πολλοί χρήστες μοιράζονται λίγες συνδέσεις, είναι λογικό να συμβαίνει αυτό. Φαντάσου κάτι ανάλογο με το να έχεις εσύ τιγκάρει το upload σου και να θέλεις να έχεις ping χαμηλό. Αυτά ΔΕΝ γίνονται που είχε πει κάποτε ο Μένιος Σακελαρόπουλος(για τους γνώστες βάζελους) Οποιος εχει προβλημα με το τι κατεβαζει ο γειτονας , ΝΑ ΠΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΜΙΣΘΩΜΈΝΗ!!! Σε χαλκο η σε ινα. Η DSL δεν ειναι για αυτον που θελει να πιανει απο τα 2Mbit του τα 2.1Mbit, ουτε ειναι σταθερη. Και btw οσοι μιλανε για σαβουρες καλητερα να τσεκαρουν ποσο ειναι μια 1080p ταινια 1:30 ωρας, Oχι κυριοι, δεν θα περιορίζομαι εγω για να φορτώνει γρηγορα η σελιδα του Hi5 του αλλουνού. Aμα το κανουν βεβαια δεν μπορω να κανω κατι εκτος του να κοψω την συνδεση. Αλλα δεν ειμαι τοσο χαζος να πιστεψω οτι το κανουν για το καλο του surfer, και οχι της τσεπης τους. Λες και τους ενιαξε ποτε τι περνει ο καταναλωτης. Ώχ, ήρθε και το βαρύ πυροβολικό! Πλάκα κάνω.
Typhoon Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δεν καταλαβαίνω γιατί θεωρείτε παράλογο, κάτι που γίνεται σε όλες τις άλλες παρεχόμενες υπηρεσίες (δηλαδή τη χρέωση ανάλογα με τη χρήση). Προφανώς από την πλευρά μας προτιμάμε το flatrate όπως θα το προτιμούσαμε και στο ρεύμα και στο νερό. Επειδή όμως δεν συμφέρει τον παροχέα (και κάποιος μπορεί κάλλιστα να επικαλιστεί και οικολογικούς λόγους) μια χαρά έχουμε ογκοχρέωση στα προαναφερόμενα αγαθά. Το πρόβλημα πιστεύω με την ογκοχρέωση δεν ήταν ποτέ το ίδιο το σύστημα αλλά οι υψηλές χρεώσεις. Αν υπήρχε μια χρέωση που θα σου έβγαινε γύρω στα 15 ευρώ το μήνα για 250GB και από εκεί και πέρα αυξανόταν πιο απότομα δεν θα ήταν παράλογο θεωρώ. Τώρα όποιος θέλει να βλέπει τη φάτσα του Sawyer σε 1080p ας το κάνει, αρκεί να το πληρώσει κιόλας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα