Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 170
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι καλά ας κάνουν καταγγελία σύμβασης οι μισοί πελάτες πχ. και θα δείς ποιος θα κλάσει ποιάνού μετά.Αλλά εντάξει όταν μερικοί είναι προβατοποιημένοι και θύματα, βρίσκουν και τα κάνουν.Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να με ενοχλήσει ο άλλος που κατεβάζει 24/7?Δεν τα πληρώνει?Τι την έβαλε την 24 ?Για να μιλάει στο IRC?Αλλά έτσι είναι,να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα..Και να μην συγκρίνουμε την Ελλάδα με τις χώρες που τίθεται σε εφαρμογή το μέτρο.¨Εχετε υπόψιν σας τι ταχύτητες υπάρχουν και τι όγκο μπορεί να κατεβάζει ο άλλος?

• Super Moderators
Δημοσ.
Αλλά έτσι είναι,να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα..

με πρόλαβες γμτ :-(

Δημοσ.
Αυτές οι άλλες πολιτισμένες χώρες που λες , έχουν στην χειρότερη σταθερή 24αρα γραμμή και όχι όσο γουστάρει να συγχρονίσει όπως εδώ σε εμάς [...]

Είμαι σίγουρος ότι την πρώτη πρόταση δεν μπορείς να την αποδείξεις, και μάλιστα είμαι πεπεισμένος ότι σταθερή 24αρα γραμμή δεν υπάρχει.

Εξάλλου όσο και να κατεβάζω εγώ δεν απασχολώ σημαντικά το σερφαρισμα των άλλων . Το σερφαρισμα δεν έχει τρελές απαιτήσεις από την γραμμή

Ή και το άλλο ,πάλι όλοι μαζί ,τις ίδιες ώρες θα κάνουμε την δουλειά μας στο ίντερνετ ,είτε σερφαρουμε είτε κατεβαζουμε οπότε πια η διαφορα??

Σωστά αφού οι περισσότεροι σερφάρουν μόνο (που το ξέρεις; ) οι υπόλοιποι μπορούν να κατεβάζουν.

Αν μπει ένα όριο όμως δεν πιστεύεις ότι θα υπάρξει διαφορά?

Ναι καλά ας κάνουν καταγγελία σύμβασης οι μισοί πελάτες πχ. και θα δείς ποιος θα κλάσει ποιάνού μετά.

Όπως έχουμε μάθει τόσα χρόνια να κάνουμε σε κάθε περίπτωση που μας εξαπατούν (γάλα, πετρέλαιο, καύσιμο κτλ κτλ)

Αλλά εντάξει όταν μερικοί είναι προβατοποιημένοι και θύματα, βρίσκουν και τα κάνουν.Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να με ενοχλήσει ο άλλος που κατεβάζει 24/7?Δεν τα πληρώνει?Τι την έβαλε την 24 ?Για να μιλάει στο IRC?Αλλά έτσι είναι,να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα..

Προσωπικά σκασίλα μου μεγάλη τι κατεβάζει και πότε κατεβάζει ο γείτονας και η κατσίκα του, αυτό που με νοιάζει είναι όταν πληρώνω τα ίδια λεφτά με εκείνον να μπορώ να έχω τις ταχύτητες που μου αναλογούν.

Και να μην συγκρίνουμε την Ελλάδα με τις χώρες που τίθεται σε εφαρμογή το μέτρο.¨Εχετε υπόψιν σας τι ταχύτητες υπάρχουν και τι όγκο μπορεί να κατεβάζει ο άλλος?

Δεν έχω υπόψιν αλλά μερικά Link σου θα με βοηθούσαν, γιατί Ελβετία που γνωρίζω απολαμβάνουν ίδιες και χαμηλότερες (έστω ονομαστικές) ταχύτητες σε σχέση με μας και όσο για το πρώτο αποτέλεσμα στο google σε σχετική αναζήτηση είναι αυτή:

http://www.mattiasgeniar.be/technology/quick-math-to-show-how-terrible-belgian-bandwidth-providers-are/

Επαναλαμβάνω δεν με νοιάζει τι κάνει ο γείτονας όσο δεν με ενοχλέι, αλλά το να δηλώνει δικαίωμα μου να κάνω ότι θέλω αφού πληρώνω, λες κι εμένα το ιντερνετ μου το παρέχουν τσάμπα κάνει κακό στα νεύρα μου.

Κι έχω ξαναπει αντίστοιχο παράδειγμα, η χρήση του οδοστρώματος είναι δικαίωμα όλων, εγώ πληρώνω τους ίδιους φόρους με όλους, γιατί να μην βγάλω 12 τρακτέρ και να σουλατσάρω την Μεσογείων σε ώρα αιχμής, δικαίωμα μου δεν είναι?

Δημοσ.
Σκεφτειτε την ανισοτητα που υπάρχει στον πλανητη και ποση σπαταλη ενεργειας για διασκεδαση και για ανουσια πραγματα γινεται απο τον δυτικο κοσμο.

Αυτά σκέφτομαι και γω,μου τη δίνει, και μπαίνω στο αυτοκίνητο και κάνω άσκοπα χιλιόμετρα για να ξεχάσω.

Δημοσ.

ναι εχω Death Lord στην χωρα μου εχω γραμμη 30Μbs και οριο μηνιαιο κατεβασματος 30GBs... οταν τα υπερβω πληρωνω αν και ακομα δεν εχει τυχει να τα υπερβω. Να μην πεθανει καμμια κατσικα και γαιδαρος....αλλα οταν ο αλλος κατεβαζει τον αγλεωρα και καταναλωνει το Bandwidth των αλλονων...καλα κανει και του βαζει...οριο....αλλο ελευθερια και αλλο ασυδωσια, κατι που οι ελληνες ειναι καλα μαθημενοι. οσο και αν σε ενοχλει

Δημοσ.

Καλά αυτό δεν το περίμενα ότι θα το έβλεπα μέσα σε ένα τέτοιο φόρουμ.... Αντί να ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ όλοι μαζί την βελτίωση των υπηρεσιών ώστε να μας παρέχουνται όσα πληρώνουμε η πλειοψηφία θέλει να χάσει τα κεκτημένα απλά και μόνο για να δει τον άλλο που κατεβάζει να ζορίζεται. Και εγώ δεν κατεβάζω 4αρα γραμμή έχω που κάθεται το 95% του χρόνου αλλά γιατί να θέλω επιπλέον περιορισμούς;

Αντί να λέμε βλακείες θα ήταν καλύτερο να πιέζαμε για την επιπλέον βελτίωση των υποδομών ώστε να σηκώνουν πραγματικές 24αρες

Δημοσ.
Αντί να ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ όλοι μαζί την βελτίωση των υπηρεσιών ώστε να μας παρέχουνται όσα πληρώνουμε η πλειοψηφία θέλει να χάσει τα κεκτημένα απλά και μόνο για να δει τον άλλο που κατεβάζει να ζορίζεται. [...]

Αντί να λέμε βλακείες θα ήταν καλύτερο να πιέζαμε για την επιπλέον βελτίωση των υποδομών ώστε να σηκώνουν πραγματικές 24αρες

Όχι φίλε μου γιατί δεν απαιτείς παραλογισμούς, αν θέλεις να σε πάρουν στα σοβαρά. Το να ζητήσουμε απεριόριστο bandwidth επειδή μας "χρειάζεται" να κατεβάσουμε ότι κόπια υπάρχει (που πιθανώς και να μην δούμε ποτέ) αυτομάτως θα απορριφθεί από τις εταιρίες γιατί είναι παράλογο. Και στο μέλλον αν όντως κάτι είναι απαραίτητο όπως πχ οπτικές ίνες, κάλυψη περιφερειακών περιοχών, θα μας γράψουν και πάλι αυτομάτως

Δημοσ.

Δηλαδή εσύ και όλοι που επιβραβεύουν το όριο πιστεύετε οτι θα έχετε καλύτερες γραμμές αν σταματήσουν οι άλλοι να κατεβάζουν?

Δημοσ.

Τι εννοείς καλύτερες γραμμές? Αν εννοείς καλύτερες ταχύτητες πιστεύω ναι ότι αν σταματήσουν τα κατεβαστήρια το περίσσιο bandwidth θα ωφελήσει.

• Super Moderators
Δημοσ.

σε τι man? στο surfing? που το άθλιο routing των ελληνικών ISPs το κάνει και σέρνεται έτσι και αλλιώς?

αν surfάρεις μόνο, σου φτάνει και σου περισσεύει μια 2mbit γραμμή!

Δημοσ.

Αν ήθελα surfing θα έμενα με την 56άρα μου. Θέλω όταν μπω σε ένα βαρύ site να μην περιμένω λεπτό, θέλω online βίντεο να τα βλέπω on-demand (φαντάσου τι έχει να γίνει με τα 3play), και όταν 10 φορές το μήνα κατεβάζω κάτι να πιάνω μέγιστη ταχύτητα.

Δημοσ.

Κι έχω ξαναπει αντίστοιχο παράδειγμα, η χρήση του οδοστρώματος είναι δικαίωμα όλων, εγώ πληρώνω τους ίδιους φόρους με όλους, γιατί να μην βγάλω 12 τρακτέρ και να σουλατσάρω την Μεσογείων σε ώρα αιχμής, δικαίωμα μου δεν είναι?

Σε φαντάζομαι στο σούπερ μάρκετ να περιμένεις στην τεράστια ουρά στο ταμείο και αντί να τα παίρνεις που δεν ανοίγουν άλλα ταμεία να βάζεις χέρι στον μπροστινό σου που έχει γεμάτο καρότσι..:P

Δημοσ.

Σε φαντάζομαι να περιμένεις στην Μεσογείων στο μποτιλιάρισμα και αντί να απαιτείς να φύγουν τα τρακτέρ από την μέση αφού είναι προφανές ότι δεν έχουν δουλειά εκεί και εμποδίζουν εσένα να κάνεις την δικιά σου, να καταγγέλεις σε forum ότι το ηλίθιο Υπουργείο Μεταφορών δεν κάνει διαπλάτυνση στους δρόμους:P

Δημοσ.

Αν είναι δυνατόν. Τι άλλο θα ακούσουμε. Να σταματήσει το 24/7 downloading για να μπορεί ο άλλος να έχει το bandwidth που πληρώνει. Λες και αυτός που κατεβάζει το κλέβει, δεν το πληρώνει.

Είναι σαν να λέμε, έχουμε όλοι αυτοκίνητα, αλλά πρέπει να σταματήσουν να κυκλοφορούν όσοι χρησιμοποιούν τον δρόμο όλη την ημέρα επειδή όταν βγαίνω εγώ βόλτα έχει κίνηση και δεν μπορώ να απολαύσω την διαδρομή. Να βάλουμε τότε περιορισμό κυκλοφορίας στις 2 ώρες έκαστος για να μην έχουν κίνηση οι δρόμοι και όχι να απαιτήσουμε να βελτιωθεί το οδικό δίκτυο...

Εγώ στο συμβόλαιό μου με την Forthnet δεν βλέπω κανέναν όρο που να λέει ότι σου αντιστοιχεί τόσο bandwidth γιατί δεν φτάνει για όλους, οπότε κανόνισε να κάνεις οικονομία για να μπορεί να σερφάρει και ο γείτονας...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...