antonl Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Αν κατάλαβα καλά αυτό προϋποθέτει συμβόλαιο ενός έτους (OK) και είναι 15?/μήνα για ταχύτητες εώς 16MBps. Δε νομίζω να είναι κάποια επαναστατική προσφορά σε σχέση με τους ελληνικούς ISPs... edit: Επίσης υπάρχει και αυτή η υποσημείωση (babelfish) που δεν ξέρω τι ακριβώς σημαίνει: 1 thereafter is valid the regular basic charges of Alice Light of 24,90 ?, with DSL by minute account of 14,90 ?. New customer action with order to 30.09.2008. Only for customers, whom 12 months AOL or Alice did not have a connection. 24 months minimum contract running time, thereafter subject to notice 4 weeks to the end of the month
dali13gr Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Καλά, είναι δυνατόν να συγκρίνετε τιμές εξωτερικού με την Ελλάδα; ADSL είχαν οι Γερμανοί πολύ πριν την Ελλάδα και φυσικά με γερμανική φιλοσοφία, όχι με ελληνική(ό,τι προλάβουμε να αρπάξουμε). Αυτό προσπάθησα να πω κάποια post παραπάνω. Στην Γερμανία έχουν επενδύσει κομμάτι των κερδών τους για να αναβαθμίσουν τον εξοπλισμό τους και το bandwidth. Αλλά είπαμε, εκεί και αλλού δεν κατηγορούν τον διπλανό τους επειδή -άκουσον, άκουσον- χρησιμοποιούν το προϊόν που έχουν αγοράσει στο μέγιστο. Εκεί όμως οι επιτροπές στυλ ΕΕΤΤ δεν ξύνουν τα... βυζιά τους και αν κάποια εταιρεία πουλάει προϊόν που ΔΕΝ μπορεί να προσφέρει, έχει και τις ανάλογες συνέπειες.
tectonator Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Tελος να πω οτι στο εξωτερικό υπάρχει απεριόριστο με 12,50 ? η 15 ?.εκει πως τους συμφερει δηλαδη? Για δες λίγο αυτό! Ο αστερίσκος παραπέμπει στο γνωστό Fair use terms appy. Το οποίο είναι 50GB το μήνα!Άσχετα που πουθενά στο συμβόλαιο δεν το γράφει! Επίσης μιλάμε για 18μήνες συμβόλαιο και οι τιμές είναι μόνο για τους πρώτους 6μήνες. Μετά διπλασιάζεται. Και όχι τίποτα τρελές ταχύτητες! Τελικά δεν είναι πάντα τόσο ιδανικά τα πράγματα στο εξωτερικό...
polidis Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Αν κατάλαβα καλά αυτό προϋποθέτει συμβόλαιο ενός έτους (OK) και είναι 15?/μήνα για ταχύτητες εώς 16MBps. Δε νομίζω να είναι κάποια επαναστατική προσφορά σε σχέση με τους ελληνικούς ISPs... Δεν προϋποθέτει συμβόλαιο όποτε θες την κόβεις την σύνδεση 4 βδομάδες πριν. Μια χαρα προσφορά ειναι για πες μια παρόμοια εδω χωρίς συμβόλαια και καλες ταχύτητες? Και να σου πω απο τις πληροφορίες που εχω η συγκεκριμένη εταιρία ειναι απο τις πιο καινούριες στη Γερμανια και κατάφερε σε χρονο ρεκορ να αρπάξει εκατομμύρια συνδρομητές απο τους κολοσσούς της γερμανιας. Εσυ λες να μην τη συμφέρει με τις τιμες που εχει? Τη συμφερει και τη παρασυμφερει γιατι τραβηξε κοσμο.
gregkle7 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Τέλος να πω ότι σε περίπτωση που θα βάλουν κάποιο περιορισμό οι εταιρίες η δικιά μου άποψη είναι η εξής: 100Gb-------->10? 200Gb-------->20? 300Gb-------->30? 400Gb-------->40? Και πάει λέγοντας.... Έτσι κατά τι γνώμη μου θα είναι οι πιο πολλοί ευχαριστημένοι γιατί θα έχεις να επιλέξεις κάτι σύμφωνα με τις ανάγκες σου. Και αυτοί που δεν κάνουν κατάχρηση θα πληρώνουν λίγα και αυτοί που κάνουν κατάχρηση θα πληρώνουν πολλά. Αυτή είναι η γνώμη μου. και πιστευτε δηλ. ότι η ογκοχρέωση θα σταματήσει αυτόν που κατεβάζει τώρα ασταμάτητα; εδώ αγοράζει πχ. ένα 500αρη το μηνά εκεί θα κολλήσει; όποτε ποια η βελτίωση;
Praetorianos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Αλλά είπαμε, εκεί και αλλού δεν κατηγορούν τον διπλανό τους επειδή -άκουσον, άκουσον- χρησιμοποιούν το προϊόν που έχουν αγοράσει στο μέγιστο. Για δες λίγο αυτό! Ο αστερίσκος παραπέμπει στο γνωστό Fair use terms appy. Το οποίο είναι 50GB το μήνα!Άσχετα που πουθενά στο συμβόλαιο δεν το γράφει! Επίσης μιλάμε για 18μήνες συμβόλαιο και οι τιμές είναι μόνο για τους πρώτους 6μήνες. Μετά διπλασιάζεται. Και όχι τίποτα τρελές ταχύτητες! Τελικά δεν είναι πάντα τόσο ιδανικά τα πράγματα στο εξωτερικό... Αγαπητέ dali13gr το αμέσως επόμενο post κάπου αντικρούει το δικό σου ε? Μην αγιοποιούμε το εξωτερικο και μην παίρνουμε αποσπασματικά παραδείγματα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα