De@th L0rd Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δεν καταλαβαίνω γιατί θεωρείτε παράλογο, κάτι που γίνεται σε όλες τις άλλες παρεχόμενες υπηρεσίες (δηλαδή τη χρέωση ανάλογα με τη χρήση). Προφανώς από την πλευρά μας προτιμάμε το flatrate όπως θα το προτιμούσαμε και στο ρεύμα και στο νερό. Επειδή όμως δεν συμφέρει τον παροχέα (και κάποιος μπορεί κάλλιστα να επικαλιστεί και οικολογικούς λόγους) μια χαρά έχουμε ογκοχρέωση στα προαναφερόμενα αγαθά. Το πρόβλημα πιστεύω με την ογκοχρέωση δεν ήταν ποτέ το ίδιο το σύστημα αλλά οι υψηλές χρεώσεις. Αν υπήρχε μια χρέωση που θα σου έβγαινε γύρω στα 15 ευρώ το μήνα για 250GB και από εκεί και πέρα αυξανόταν πιο απότομα δεν θα ήταν παράλογο θεωρώ. Τώρα όποιος θέλει να βλέπει τη φάτσα του Sawyer σε 1080p ας το κάνει, αρκεί να το πληρώσει κιόλας. Γιατί τώρα δεν το πληρώνει?Τα σκέφτεστε αυτά που λέτε ,ή έτσι σας βγαίνουν?
farfalinos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 είδη είχαμε ξεκινήσει με τις data card από κοσμοτέ vodafone κτλπ για το όριο τώρα να δείτε που θα μπούν και στις adsl
Praetorianos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Thresh δυστυχώς δεν μπόρεσα τελικά να κάνω μέτρηση μιας και τα link του nick#18 δεν μου φόρτωναν χθες, anyway πες μου τι θέλεις να πεις είτε έπιανα 1kb/s είτε 100mb/s. Οποιος εχει προβλημα με το τι κατεβαζει ο γειτονας , ΝΑ ΠΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΜΙΣΘΩΜΈΝΗ!!! Σε χαλκο η σε ινα. Η DSL δεν ειναι για αυτον που θελει να πιανει απο τα 2Mbit του τα 2.1Mbit, ουτε ειναι σταθερη. Λάθος όποιος θέλει 24ωρη πρόσβαση στο internet για απεριόριστη μετακίνηση δεδομένων, αυτός χρειάζεται την μισθωμένη όχι αυτός που κάνει περιστασιακή χρήση. Και btw οσοι μιλανε για σαβουρες καλητερα να τσεκαρουν ποσο ειναι μια 1080p ταινια 1:30 ωρας, Και οι τσόντες σε blu-ray είναι πάνω από 22 γίγα αλλά δεν μου λέει κάτι αυτό. Oχι κυριοι, δεν θα περιορίζομαι εγω για να φορτώνει γρηγορα η σελιδα του Hi5 του αλλουνού. Aμα το κανουν βεβαια δεν μπορω να κανω κατι εκτος του να κοψω την συνδεση. Αλλα δεν ειμαι τοσο χαζος να πιστεψω οτι το κανουν για το καλο του surfer, και οχι της τσεπης τους. Λες και τους ενιαξε ποτε τι περνει ο καταναλωτης. Γαμάτος είσαι, το να κατεβάζεις σε 1080 για να βλέπεις τις ψείρες του Σκόφιλντ είναι λογικό αλλά του άλλου σε πείραξε το hi5, σταρχιδισμός στο τέρμα βλέπω. Στα υπόλοιπα συμφωνώ εν μέρει ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ Πότε πηγαίναμε?
tempes Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Τώρα παμε χειρότερα από πότε. Καταλαβαίνω απόλυτα τι λέτε , αλλά δεν είναι λύση ούτε να απαγορεύσεις τον άλλον να κατεβάζει ότι θέλει, ούτε να χρεωνόμαστε επιπλέον. Βασικά ελπίζω να καταλαβαίνετε πως αυτό είναι ευκαιρία για κερδοσκόπους . Βλέπω να μας βαράνε στα αυτιά , αν γίνει και μάλιστα θα το έχουμε ζητήσει εμείς. Απλά αν αρχίσουν να χρεώνουν θα χρεώνουν οτι θέλουν και τότε πάλι θα λέμε ότι μας γαμάνε και ότι πληρώνουμε πολλά και όλα αυτά τα γνωστά που ήδη λέμε.
TNT1982 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Εχω πλερωσει το αυτοκινητο μου. Εχω πλερωσει την φορολογια του αυτοκινητου μου. Εχω πλερωσει τα τελη κυκλοφοριας του αυτοκινητου μου. Εχω πλερωσει την βενζινη του αυτοκινητου μου. Αρα δικαιουμαι να κυκλοφορω μεσα στην Αθηνα και τις 365 ημερες τον χρονο και τις 7 μερες την βδομαδα και τις 24 ωρες το 24ωρο.Μου ειναι απολυτως αδιαφορο το οτι αν σκεφτονται ολοι σαν εμενα,η Αθηνα θα εχει παντα ασφυκτικη κινηση, δεν θα μπορει να κινηθει κανεις στους δρομους,ο ουρανος θα μαυρισει απο τα καυσαερια,θα κανουμε χριστουγεννα α λα αυστραλια,και οι δρομοι θα αχρηστευτουν.Οπως προειπα, ΕΓΩ Εχω πλερωσει το αυτοκινητο μου. Εχω πλερωσει την φορολογια του αυτοκινητου μου. Εχω πλερωσει τα τελη κυκλοφοριας του αυτοκινητου μου. Εχω πλερωσει την βενζινη του αυτοκινητου μου. στο κατω κατω ,αν δεν μπορουν,ας χτισουν μια καινουρια Αθηνα.Δεν θα κατσω να σκασω.
polidis Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Ναι και κάποια αρχεία που είναι γύρω στα 7gb θα τα χωρίζεις στη μέση? :|Αισχρή ιδέα ο περιορισμός στα δεδομένα... Αν μας κόψουν και το ίντερνετ θα πάω στα βουνά.. Ναι ρε φιλε θα τα κατεβαζεις οσο σου επιτρεπετε την ημερα. Σημερα τα 3giga αυριο τα υπολοιπα και μεθαυριο τα τελικα. θα στο κοβουνε οταν ξεπερασεις το οροιο και θα το συνεχίζεις την επομενη και παει λεγοντας. Ειπαμε ετσι για να σφιξουν λιγο οι κώλοι. P.s:Και τέλος εσείς που φωνάζετε για το απεριόριστο internet δεν είναι αυτό κάθε αυτό το απεριόριστο αλλα οι μαλακίες που θέλετε να κατεβάζετε. Απεριόριστο θέλω και εγώ αλλα σαν normal κατάσταση και όχι το μηνα να κατεβάζω τα έντερα μου με 500Gb πράμα. Τι είναι αυτό απεριόριστο internet είναι η απεριόριστη αρρώστια? και εσείς που τα κατεβάζετε είστε άρρωστοι γιατί δεν νοείται να κατεβαίνουν τόσα giga από έναν normal άνθρωπο που θα του φανούν χρήσιμα. Αυτοί που τα κατεβάζουν η είναι άρρωστοι η είναι μαυραγορίτες και απατεώνες που πουλάνε δεξιά και αριστερά τα mp3 τις ταινίες και τα προγράμματα που κατεβάζουν. βάλτε το μυαλό σας λογικά να σκεφτεί τι ανάγκες έχετε καθημερινά χωρίς τις σαβούρες που θέλετε να κατεβάζετε και θα δείτε ότι δεν θα ξεπεράσετε τα 2Gb
_BASSstarlet_ Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Σιγά μη μας δείρεις κι'όλας επειδή κάνουμε* κάτι που το έχουμε απωθημένο από τις pstn που μόλις πριν λίγα χρόνια είχαμε. Και το ξαναλέω για δεύτερη φορά πιο καθαρά χωρίς να το αφήσω να εννοηθεί όπως στο προηγούμενο μου post: Οι hardcore users που κατεβάζουν αδιάκοπα 24/7 είναι ελάχιστοι και δεν είναι αυτοί που γονατίζουν τις συνδέσεις των υπόλοιπων.
tempes Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Η λογική η δική σου δεν συμφωνεί με την δίκη μου λογική. Το αν κατεβάζω μαλακίες είναι δικό μου θέμα και δεν θα μου πεις εσύ αν κατεβάζω μαλακίες ,γιατί άπλα, όπως είπα και πριν ,για μένα αυτά που κατεβάζω έχουν κάποια σημασία . Άρρωστος είσαι και εσύ επίσης που ναι μεν δεν κατεβαζεις άλλα κάθεσαι και αποκαλείς όλους τους υπολοίπους άρρωστους. Δηλαδή τόσο δύσκολο είναι να καταλάβετε ότι το πληρώνουμε και κατεβάζουμε οτι γουστάρουμε και ας μην αρέσει σε εσάς??? Εγώ για τον α , β λόγο κάθομαι αρκετές ώρες στο σπίτι ή στο pc στην δουλειά και έχω χρόνο να δω ταινίες να ακούσω τραγούδια και λύσω τα προβλήματα με τις νέες τεχνολογίες που τυχόν θα μου συμβούν. Δηλαδή έχει κάποιος το δικαίωμα να μου πει τι θα κάνω και πως θα χρησιμοποιήσω το ίντερνετ που ΠΛΗΡΏΝΩ ,όπως όλοι, και το έχω βάλει για όποιο σκοπό θέλω εγώ. Αν δεν αρέσει τα παράπονα στους από πάνω και όχι να μου κόψουν ή να με περιορίσουν ή οτιδήποτε. Δικαίωμα μου είναι και δικαίωμα του καθενός. κανένας δεν μπορεί να μας αποκαλέσει αρρώστους , εθισμένους , απατεώνες , μαυραγορίτες και οτιδήποτε μαλάκια του κατεβεί επειδή απλά αυτός βγάζει χολή που εγώ χρησιμοποιώ για διαφορετικό σκοπό το ίντερνετ από ότι αυτός Ζητήστε να κάνουν σωστά αυτά που σας προσφέρουν και πληρώνετε και όχι να βγάζετε τα μάτια του αλλουνού. Υπόψιν έχω 2mbit οπότε δεν επιβαρύνω εσάς με τις 24αρες και ας κατεβάζω όλη μέρα κάθε μέρα. Αλλά με ενοχλεί όλο αυτό , αφού δεν το χρειάζεστε για να κατεβάζετε και δεν κάνετε και τπτ που να έχει τρελές απαιτήσεις από την γραμμή , απορώ γιατί δεν σας φτάνουν τα 5 -6 -7 -8 που πιάνεται , έτσι κι αλλιώς το θέμα είναι η απόσταση από το dslam και άλλα τεχνικά θέματα ,για την ταχύτητα που θα πιάσεις και όχι το τι κατεβάζει ο γείτονας . Ας σοβαρευτούμε λέω εγώ.
Tenshi Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Όσοι νομίζουν οτι με την άσκοπη χρήση του Internet προκαλούμε συμφόρηση στις γραμμές,άς κάνουν το πρώτο βήμα και ας περιορίσουν τις άσκοπες μετακινήσεις με τα οχήματά τους,που προκαλούν >πραγματική< συμφόρηση στους δρόμους. Άλλα σιγά μην το πράξουν..."Μααα,μουυυ,δέν είναι το ίδιο" ή "Δικό μου είναι,ότι θέλω το κάνω"...αυτή δέν είναι η νοοτροπία μας;
polidis Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 @tempes Ναι ρε φιλε άρρωστοι είναι για μένα όλοι αυτοί που κάθονται όλοι μέρα στο pc και κατεβάζουν μαλακίες και στην ουσία δεν ξέρουν τι κατεβάζουν. κατεβάζουν για να κατεβάζουν αυτό είναι το χόμπι τους. Αν εσύ θέλεις να κατεβάσεις μια δυο ταινίες και να καθίσεις σαββατοκύριακο να τις δεις δεν είναι κακό και ούτε θα φώναζες για απεριόριστο internet χωρίς περιορισμούς. Έλα ντε όμως που εσύ θες τα πάντα να κατεβάζεις και ότι βρείς μπροστά σου. Γι αυτό μάλιστα και φωνάζεις. Γιατί αν σου κοπή αυτή η δυνατότητα που έχεις τώρα θα αρρωστήσεις περισσότερο από όσο είδη είσαι τώρα. Υπάρχουν πιο όμορφα πράγματα να κανεις στη ζωή σου τον ελεύθερο χρόνο σου η την καθημερινότητα σου τέλος πάντων. εσύ που λες κάθεσαι πολλές ώρες στο pc ξέρεις τι θα πει βόλτα τι θα πει φίλους τι θα πει διασκέδαση?Αμφιβάλλω. Με αυτό το σκεπτικό λέω τον άλλον άρρωστο όταν το μονο που έχει να κάνει καθημερινά είναι να κατεβάζει να κατεβάζει να κατεβάζει.... Αντί να πάει να πιει κανένα καφέ κανένα ποτό κανένα σινεμά να πηδήσει καμια γκόμενα.
tempes Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 @tempesΝαι ρε φιλε άρρωστοι είναι για μένα όλοι αυτοί που κάθονται όλοι μέρα στο pc και κατεβάζουν μαλακίες και στην ουσία δεν ξέρουν τι κατεβάζουν. κατεβάζουν για να κατεβάζουν αυτό είναι το χόμπι τους. Αν εσύ θέλεις να κατεβάσεις μια δυο ταινίες και να καθίσεις σαββατοκύριακο να τις δεις δεν είναι κακό και ούτε θα φώναζες για απεριόριστο internet χωρίς περιορισμούς. Έλα ντε όμως που εσύ θες τα πάντα να κατεβάζεις και ότι βρείς μπροστά σου. Γι αυτό μάλιστα και φωνάζεις. Γιατί αν σου κοπή αυτή η δυνατότητα που έχεις τώρα θα αρρωστήσεις περισσότερο από όσο είδη είσαι τώρα. Υπάρχουν πιο όμορφα πράγματα να κανεις στη ζωή σου τον ελεύθερο χρόνο σου η την καθημερινότητα σου τέλος πάντων. εσύ που λες κάθεσαι πολλές ώρες στο pc ξέρεις τι θα πει βόλτα τι θα πει φίλους τι θα πει διασκέδαση?Αμφιβάλλω. Με αυτό το σκεπτικό λέω τον άλλον άρρωστο όταν το μονο που έχει να κάνει καθημερινά είναι να κατεβάζει να κατεβάζει να κατεβάζει.... Αντί να πάει να πιει κανένα καφέ κανένα ποτό κανένα σινεμά να πηδήσει καμια γκόμενα. Σε πληροφορώ ότι τώρα με το θέμα της αλτεκ με το ζόρι ανοίγω σελίδες , πάει μια εβδομάδα τώρα και δεν έχω πάθει τπτ. Ξέρω πολύ καλά τι θα πει φίλοι - έξοδος - καφές , αλλά βλέπεις κάθομαι και στο Pc αρκετές ώρες λόγο δουλειάς - ίσως να είμαι και άρρωστος με το pc δεν αντιλέγω- αλλά μπορώ να κάνω και χωρίς αυτό. Το θέμα είναι όμως να απαιτήσουμε αυτά που πληρώνουμε και όχι να βγάζουμε χολή με τους υπόλοιπους ,έστω και άρρωστοι(για να έρθω με το δικό σου μέρος) που χρησιμοποιούν το ίντερνετ και δεν κάνουν ούτε τπτ κακό ,ούτε τπτ παράνομο . Το σέβομαι αυτό που θέλει ο καθένας και δεν μπορώ να του επιβάλω κάτι άλλο με οποιοδήποτε τρόπο , αλλά και πάλι καταλάβετε 1)ότι αυτό που λέτε σε κακό θα μας βγει και 2)ακόμα και να κατεβάζει όλη η γειτονιά εσύ θα μπορείς να κάνεις την δουλειά σου ακόμα και να κατεβαζεις παράλληλα με όλους αυτούς, ίσως όχι στο μέγιστο, άλλα σίγουρα θα πιάνεις ικανοποιητικές ταχύτητες (πράγμα που το ξέρεις από την αρχή όταν κάνεις 24αρα , όπως ξέρεις οτι δεν θα συγχρονίσει και στα 24 αλλά τα 24 είναι το μέγιστο που μπορείς να πιάσεις )
TNT1982 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Όσοι νομίζουν οτι με την άσκοπη χρήση του Internet προκαλούμε συμφόρηση στις γραμμές,άς κάνουν το πρώτο βήμα και ας περιορίσουν τις άσκοπες μετακινήσεις με τα οχήματά τους,που προκαλούν >πραγματική< συμφόρηση στους δρόμους. Να σου σκαναρω αποδειξη παροχης υπηρεσιων απτο συνεργειο για επισκευη τρομπας συμπλεκτη που σκουριασε απο την ακινησια?:lol:...Και ακινησια οχι επειδη δεν εχω τρεξιματα κλπ... ;)
Tenshi Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Απλά LOL! Δέν έχω ξανακούσει κάτι παρόμοιο.Φαντάζομαι η μπαταρία είχε πέσει πολύ πριν πιάσει σκουριά έτσι;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Thresh δυστυχώς δεν μπόρεσα τελικά να κάνω μέτρηση μιας και τα link του nick#18 δεν μου φόρτωναν χθες, anyway πες μου τι θέλεις να πεις είτε έπιανα 1kb/s είτε 100mb/s. Γαμάτος είσαι, το να κατεβάζεις σε 1080 για να βλέπεις τις ψείρες του Σκόφιλντ είναι λογικό αλλά του άλλου σε πείραξε το hi5, σταρχιδισμός στο τέρμα βλέπω. Στα υπόλοιπα συμφωνώ εν μέρει ήθελα να πω ότι και τώρα αυτά που έχεις (δλδ συγχρονίζεις) τα πιάνεις και ότι έχεις κάνει την τρίχα, τριχιά... ναι προφανώς τον πείραξε το emo hi5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα