Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ έχω ξαναπεί την γνώμη μου επί του θέματος.

Μην ξέχνας πως το ένα δεν αποκλείει το άλλο, ο ένας περιορισμός μπορεί να οδηγήσει σε μεγαλύτερο περιορισμό χρήσης.

Η Ελλάδα μόλις πρόσφατα βγήκε από τον Μεσαίωνα του Ιντερνετ και με τίποτα δε θα ήθελα να επιστρέψουμε εκεί.

Ολοι πληρώνουμε το ίδιο πάγιο, δεν ευθύνομαι εγώ ή εσύ, αν αξιοποιούμε πλήρως το συνολικό διαθέσιμο Bandwidth.

Aσε που και 250GB να έχουμε, αν όλοι τα κατεβάζουμε από τις 9 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδι, η επιβάρυνση θα είναι απολύτως η ίδια.Πάλι θα σέρνεται το δίκτυο και πάλι θα είναι ταχύτατο τα ξημερώματα.

• Απαντ. 170
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όταν οι εταιρίες διαφημίζαν/ουν το πολυσυζητημένο 24Mbps (στην ουσία πολύ λιγότερο αλλα αυτό είναι άλλη υπόθεση) χρησιμοποιούσαν

σποτάκια "Απεριόριστο downloading" δείχναν κατέβασμα ταινιών, δίσκων κτλ. Δεν είδα κανένα σποτ "Μπειτε τώρα "σφαίρα" στο google με 24Mbps".

Απο την στιγμή που μου πουλάνε 24Mbps είναι δικιά μου υπόθεση το τι θα τα κάνω. Δεν καταλαβαίνω γιατι τώρα ζητάνε τα ρέστα.. :rolleyes:

Όσο αναφορά την σκέψη περι ορίου όγκου δεδομένων ΑΛΛΑ με μικρότερη χρέωση με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο.

Νομίζω το θέμα θα πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις όταν διαθοθούν απο τις εταιρίες οι υπηρεσίες 3Play όπου δεν θα μπορείς να δεις ταινία γιατι ο δίπλα κατεβάζει τα κέρατά του.. :-D

Δημοσ.
adsl.gif

Σύμφωνα με την Comcast ένας μέσος χρήστης χρειάζεται 2-3GB το μήνα για φυσιολογική πλοήγηση στο διαδίκτυο.

Το όριο των 250GB δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να κατεβάζουν μέχρι 4 ταινίες καθημερινά, αριθμός που φαίνεται ικανοποιητικός.

Source.png Πηγή: e-go.gr

το όριο είναι ψιλο οκ αλλά τα 2-3 gb το μήνα μου φαίνονται πολύ λίγα πιστεύω πως μέσος χρήστης είναι αρκετά παραπάνω

Δημοσ.
ναι σου λέω ειδικά στην Ελλάδα θα πιάσει κάτι τέτοιο :P

Κατσε να το κανουν κι εδω και να δεις τι θα γινει :P

Η πρώτη εταιρία που θα το κάνει αυτό στην Ελλάδα θα χάσει και τους μισούς πελάτες της,υπάρχουν πάντα οι Εναλλακτικοί,μην ξεχνιόμαστε...

Σωστός.

Εγώ, δεν ξαναγυρνάω σε εποχές που μέτραγα τα MB κάθε μέρα.:mad:

Κατι θα κάνετε ρε μάγκες???

Θα ιδρύσετε ISP που δεν θα κάνει ογκοχρέωση??

Θα καταργήσετε τις adsl σας?

Όσο για τους εναλλακτικούς, οι περισσότεροι από αυτούς θα εξαφανιστούν.

Ήδη έχουν ξεκινήσει τα όργανα.

Εγώ συμφωνώ με κάποιο τέτοιο μέτρο, αρκεί να βελτιωθεί το απαράδεκτο contention ratio από τους έλληνες ISP's. Ακόμη και ο ΟΤΕ δίνει απαράδεκτο upload - download σε απλές συνδέσεις σε κάποια διαστήματα της μέρας.

Γιατί να πληρώνω τα ίδια με το κάθε βλαμένο που έχει το κατεβαστήρι να δουλεύει 24/7 και να πηγαινοφέρνει terrabytes σαβούρας?? 100 τέτοιοι χρήστες χρησιμοποιούν το bandwidth που θα έτρωγαν χιλιάδες απλοί χρήστες...

Η σπατάλη και σε αποθηκευτικό χώρο και σε bandwidth είναι απίστευτη.

Η τεχνολογία πρέπει να είναι στην υπηρεσία της ανθρωπότητας και όχι της μαλακίας.

Όσο για τη γνωστή ατάκα περί υπερκερδών που επικαλούνται αρκετοί κατά καιρούς, αυτή είναι ουτοπία.

Η ανυπαρξία ρευστότητας που έχουν κάποιοι εναλλακτικοί και τα κανόνια που ήδη έχουν βαρέσει ή ετοιμάζονται αποδεικνύουν το αντίθετο ...

Δημοσ.

Προσωπικά, αν υιοθετηθεί τιμολογιακή πολιτική αντίθετη με την σύμβαση που έχω υπογράψει, θα την καταγγείλω και ενδεχομένως θα μελετήσω και το θέμα ενδεχόμενης αποζημίωσης.

Εγώ με τους υπάρχοντες όρους υπέγραψα συμβόλαιο και όχι με ογκοχρέωση.

• Super Moderators
Δημοσ.

ακριβώς...

anyway δεν έχει νόημα να μιλάμε υποθετικά, είναι πολύ νωρίς για εμάς κάτι τέτοιο, σιγά τον αριθμό χρηστών που έχουμε...

Δημοσ.

Οι οποιοι όροι μπορούν να αλλάξουν όταν τελειώσει το συμβόλαιο σου και να ερωτηθείς αν θέλεις να το ανανεώσεις με τους καινούργιους.

Δεν λέει πουθενά ότι δεν θα αλλάξει τίποτα και ποτέ.

Δημοσ.

Το ότι είναι σαβούρα για τον καθένα είναι υποκειμενικό. Πχ εγώ που κατεβάζω 1080p μόνο κατεβάζω 20 -25 ταινίες το μήνα (με όριο τα 250). Βάλε και τις σειρές που περιμένω να βγουν σε 1080p για να τις δω ε δύσκολα φτάνουν.Αυτά για κάποιον μπορεί να φαίνονται σαβούρα για μένα όχι. Πάντως και να το κάνουν οι ISP δε νομίζω να υπάρξει κανά πρόβλημα αφού οι περισσότεροι προτιμούν τα 700Mb:devil:

kfyros για μένα λάθος έχεις συ. Ο καθένας χρησιμοποιεί το Internet όπως γουστάρει. Πχ βλαμμένοι για μένα είναι όσοι μπαίνουν σε σπεις, μεις και τα συναφή.

Και 2 παρατηρήσεις.

Με τα 1080άρια αναγκάζομαι κα παίρνω εξωτερικό κάθε 2-3 μήνες. Οπότε πάλι κάποιοι κερδίζουν. Αν μπει πλαφόν δεν υπάρχει νόημα για μένα να αγοράζω σκληρό. Η με το 24/7 κατεβαστήρι κερδίζουν αυτοί που φτιάχνουν ανεμιστήρες χωρίς ψύκτρα, αυτοί που φτιάχνουν cases διότι ένα τέτοιο μηχάνημα πρέπει να είναι αθόρυβο.

Τώρα το κατά πόσο η τεχνολογία είναι στην υπηρεσία της ανθρωπότητας με τις κάμερες στους χώρους εργασίας δεν μπορώ να το καταλάβω. Αν και αυτή είναι συζήτηση για το μπλα μπλα

Δημοσ.
Οι οποιοι όροι μπορούν να αλλάξουν όταν τελειώσει το συμβόλαιο σου και να ερωτηθείς αν θέλεις να το ανανεώσεις με τους καινούργιους.

Δεν λέει πουθενά ότι δεν θα αλλάξει τίποτα και ποτέ.

Αυτό είναι αυτονόητο.Αλλά μέχρι να λήξει, ΔΕΝ μπορούν να μεταβληθούν, εκτός αν υπάρχει ρητή πρόβλέψη για ελεύθερη μεταβολή των όρων.Αλλωστε, μόλις παρέλθει το ένα έτος δέσμευσης και δεν αρνηθείς ρητά να συνεχίσει η σύνδεση, αυτή ανανεώνεται επ'αόριστον, σιωπήρα.

Υ.Γ. Μ'αρέσει που όλοι διαφωνούμε με όλους, για υποθετικά σενάρια, χαχα.

Υ.Γ2. Η διαφωνία θυμίζει τις αντιθέσεις μεταξύ αυτών που αγαπούν την αυτοκίνηση και τα γρήγορα οχήματα, σε σχέση με τους περιβαλλοντολόγους που επιμένουν σε οικολογικές επιλογές κτλ.

Δημοσ.

Ξέρετε τι θα χαρώ εγώ?

Με το του εφαρμόσει την στρατηγική αυτή να αρχίσει να χάνει πελάτες σαν τις μύγες! Γιατί οι hardcore πελάτες μπορεί να είναι οι λίγοι αλλά αυτοί είναι που σπρώχνουν τα πλήθη!

Πόσες σφαλιάρες πρέπει να φάμε για να καταλάβουμε ότι οι καταναλωτές έχουμε δύναμη;;;;

Γιατί και να μην κατεβάζω 250 GB τον μήνα θέλω να ξέρω ότι άμα χρειαστεί να κατεβάσω θα μπορώ!

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΖΩΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!

Δημοσ.

δεν καταλαβαινω μερικους που κατακρινουν αυτους που κατεβαζουν πολυ πραγμα απο το ιντερνετ....

απο τη στιγμη που μπλοκαρει το δικτυο,να κοψει το κεφαλι του το παροχος,να κανει νεα εργα να το φτιαξει...εξ αλλου γι αυτο τον πληρωνουμε...

Δημοσ.

Σημεία των καιρών, πάντως εκει πέρα έχουν προκληθεί αντιδράσεις αλλά απο την άλλη δεν μπορούν άλλοι να κατεβάζουν ασύστολα και άλλοι στο ίδιο κέντρο να σερφάρουν με το σταγονόμετρο...

Δημοσ.

250 το μηνα?αν ειναι να πεσει και η τιμη της υπηρεσιας φαιν γουιθ μι.Και να μην πεσει η τιμη δεν θα μου πολυλειψουν τα γιγαμπαιτ νομιζω...Σκεφτειτε ομως με αυτο το οριο πως θα αυξηθουν οι πραγματικες ταχυτητες..Ωστοσο νομιζω πως πραγματικος στοχος των εταιριων ειναι να "φαινονται" πιο πολυ αυτοι που κατεβαζουν παρανομο υλικο και να διευκολυνονται οι ριαα-μπαα κλπ...

απο τη στιγμη που μπλοκαρει το δικτυο,να κωψει το κεφαλι του το παρωχος,να κανει νεα εργα να το φτιαξει..

τα νεα εργα δεν θα μας τα κανει δωρο βρε...Απο τα παγια θα τα παρει πισω,οποτε θα τα αυξησει.Εξαλλου στο λεει και στη συμβαση πουχεις υπογραψει"η ταχυτητα δεν ειναι εγγυημενη"

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...