Προς το περιεχόμενο

Θέλω να καταγγείλω... :mad: :mad:

Technology fan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λοιπόν χθες βράδυ στις 11 (δηλαδή κλειστά τα μαγαζιά) έτυχε και πήγα στο cosmos στη θεσσαλονίκη! Καθώς χάζευα τα μαγαζιά βλέπω έξω απο ένα μαγαζί που ασχολούνταν με τον μοντελισμό ένα κάδο που έλεγε προς ανακύκλωση! Μέσα στο κάδο υπήρχαν κινητά mp3 φορτιστές, εκτυπωτές και αλλα και φάνηκε επίσης ,διότι ο καδος ήταν διαφανής, ένα κουτί απο υπολογιστή αδειο βέβαια χωρις ίχνος hardware πέρα απο το κουτί και σκέφτηκα να το πάρω επειδή ασχολούμαι , ερασιτεχνικά βέβαια ,με το case modding! Δεν είχε κατι ιδιαίτερο το κουτί απλα επειδή εχω το χώρο λέω γιατί οχι!

Εντωμεταξύ στο cosmos κυκλοφορουν security και εκείνη τη στιγμή περνάει ένας και σκέφτομαι κάτσε να τον ρωτήσω για να μη με παρεξηγήσει κιόλας: "Μου επιτρέπεται να πάρω το κουτί που βρίσκεται στο κάδο (και του δείχνω) ? " και μου λέει ξέχνα το φίλε ξέχνα το! Λέω γιατί αφού κάποιος το πέταξε αν το πάρω εγω τι διαφορά θα χει? και μου λέει πως η εταιρεία θα έρθει να το πάρει! (Σημειώνω οτι ο κάδος δεν είχε κάποιας μορφής ασφάλειας δηλαδή πάνω-πάνω είχε κατι κινητά που θα μπορούσα άνετα να τα παιρνα, το κακό ήταν οτι το κουτί ήταν στη μέση και ήταν σχετικά δύσκολο)

Τέλος καταγγείλω όχι τους security αλλά την εταιρεία ανακλυκλωσης τέτοιων προιόντων! Πλέον δεν θέλω το case ας πάει να το πάρει κάποιος άλλος αν μπορέσει αλλα σπάζομαι! ΓΙΑΤΙ ρε #*στη μου !!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μας δουλευεις ετσι ? Καποιος ανθρωπος το εριξε στον καδο Ανακυκλωσης θελοντας να "προσφερει" ετσι με τον τροπο του ( Ασχετα αν ειναι η οχι ανακυκλωσιμο υλικο ) και εσυ ηθελες να το παρεις ??

Το βρισκω καπως....

Έχω ανακυκλώσει το 100% των εξαρτημάτων μου με τον τρόπο του Technology fan. Όσα αξίζουν τα πουλάω στην τιμή που αξίζουν και τα υπόλοιπα σε εξευτελιστικά χαμηλές τιμές - σχεδόν δωρεάν. Π.χ. ένα παλιό μου κουτί το είχα πουλήσει ένα ευρώ + μερικά ευρώ τα έξοδα αποστολής (ε μην πληρώσω και από πάνω). Έφυγε στο άψε σβήσε.

Ποτέ δεν έχω στείλει κάτι σε κάδο ανακύκλωσης. Πάντα υπάρχει κάποιος που χρειάζεται αυτό που δε χρειάζομαι εγώ. :-)

Και ο Purple_Haze έχει δίκιο. Γενικά όταν ζητάς κάτι οι περισσότεροι έχουν έτοιμο το "όχι" στο στόμα

Technology fan,

απλά έπρεπε να το πάρεις και να γράψεις τον σεκιουριτά στα π@π@ρια σου. Το χάρισμα πραγμάτων που δεν χρειαζόμαστε σε άτομα που τα χρειάζονται (κι όχι σε εταιρίες που αυτοδιαφημίζονται μέσω υποτιθέμενων ανακυκλώσεων) σε ένα άλλο σύμπαν θα ήταν νόμος.

Όλα τ' άλλα είναι στη σφαίρα της λογικής του κέρδους and they suck.

H βλακεία είναι που ρώτησες τον security και μετά αυτός σκέφτηκε πιθανές ευθύνες και για να έχει το κεφάλι του ήσυχο σου είπε οχι. :-)

Εκ των υστέρων το κατάλαβα και εγώ αυτό!

Δεν θα το μάθουμε αν δε το κανω ε? :P

Βαριέμαι τώρα ποιος πηγαίνει εκεί για ένα κουτί! Παντως όποιος μπορεί ας παει να το πάρει γι αυτό και έγραψα και που είναι!

Kαλού κακού πες μας το ονοματεπώνυμό σου μήπως γίνει και θέμα στης ειδήσεις του σταρ :Ρ:)

Μλκιά τους πάντως των σεκιουριτάδων..

Αν κ πιστεύω ότι ο πρώτος θα τα ήθελε καβάτσα για τη πάρτη του..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...