Προς το περιεχόμενο

Αθόρυβο τροφοδοτικό για Q6600 + 4870

artshadows

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω τούτο THERMALTAKE TOUGHPOWER 500W QFAN το οποίο είναι αθόρυβο. Για να ακούσεις τον ανεμιστήρα του πρέπει να έχει νεκρική σιγή στο δωμάτιο, να ανοίξεις το κουτί και να βάλεις το αυτί σου στο τροφοδοτικό αλλά και πάλι ακούγεται πολύ λίγο. Σου προτείνω το THERMALTAKE TOUGHPOWER 650W QFAN ορίστε και ένα review http://www.tweaknews.net/reviews/thermaltake_toughpower_q-fan_650watt_power_supply/ .

Δημοσ.

450w για q6600 oced+4870x2....μονο η 4870χ2 τραβαει τοσο ρευμα(αν einai oc)...

Και εγω παντως θα προτεινα το corsair το 750αρι(το εχω βαλει σε media center φιλου μου,και δεν τον ενοχλει).

Ενναλακτικα και το 650w πρεπει να ειναι πολυ καλο(απο αυτα που εχω διαβασει,και εχω δει στο 750)

• Super Moderators
Δημοσ.
450w για q6600 oced+4870x2....μονο η 4870χ2 τραβαει τοσο ρευμα(αν einai oc)...

σε default clocks η 4870Χ2 καίει 264watt full load...

http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/radeon-hd4870-x2_6.html#sect0

δεν νομίζω να πηγαίνει 450w με ο/c...

Δημοσ.

Thermatake Qfan απο εμένα γιατί έχει και 85% Efficiency σε αντίθεση με το Corsair (80%).

edit : Μεγαλύτερο Efficiency => εξοικονόμηση ενέργειας => χαμηλότερη θερμοκρασία => λειγότερος θόρυβος

και ξανά Thermatake Qfan γιατί έχει και μεγαλύτερο review (βλέπε Thresh απο κάτω) :P

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν είμαι σίγουρος αλλά γιατί δεν παίρνεις τηλέφωνο τα ίδια για να ρωτήσεις τι παίζει?

Δημοσ.

+1 και από μένα για το Enermax 625 modu82+

Σχετικά με τις ανησυχίες για το αν είναι αρκετό, εδώ και 1 μήνα περίπου έχει αντικαταστήσει στο σύστημα μου ένα Galaxy 850 (το οποίο ήταν η κύρια πηγή θορύβου), και σηκώνει με άνεση 2 τετραπύρηνους Xeon 5335, 6 SATA δίσκους, μία 8800GTX, κάρτες Firewire 800, ήχου, και SCSI, 2 Optical Devices, 1 DAT, και 7 fans ...

Με το πανελάκι της Zalman που μετράει την κατανάλωση πάνω από 470 Watt σε full load δεν έχω δει ενώ σε idle είναι περίπου στα 350 - 370. Γενικά οι απαιτήσεις σε τροφοδοτικό έχουν μια ισχυρή δόση ... υπερβολής τελευταία.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...