Προς το περιεχόμενο

SONY VIDEOCAMERA HANDYCAM HDR-SR1

kioulis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΤΗ VIDEOCAMERA ΤΗΣ SONY TH HDR-SRI ΚΑΙ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΟ CD. ΠΗΡΑ ΤΗΛ. ΣΤΗ SONY KAI MOY ZHTHΣΑΝ 70Ε ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ(ΚΛΕΥΤΕΣ). ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΥΤΑ 'Η ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ 'Η ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΟΠΩΣ SR7,SR11,SR5,SR8 ΑΣ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΣΤΟ RAPIDSHARE.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΕΚ'ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ. Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΥΤΙΜΗ.

Δημοσ.

δεν ξερω τι περιεχει μεσα το cd αλλα επειδη εχω μια πιο παλια handycam minidv το πιο πιθανο ειναι οτι μπορεις να ζησεις και χωρις αυτα, εμενα το συνοδευτικο cd μου φανηκε εντελως αχρηστο

Δημοσ.

ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΤΕΒΑΖΟΝΤΑΣ ΑΛΛΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΟΙ HD VIDEOCAMERAS ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ SOFTWARE ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ.

Δημοσ.
ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟ CD ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ SONY PICTURE UTILITY

πραγματικα πιστευω οτι το cd δεν περιεχει κατι το οποιο ειναι απαραιτητο για τη λειτουργια της βιντεοκαμερας σου, αλλα επειδη δεν ειμαι κατοχος αναλογου μοντελου δε μπορω να πω κατι αλλο. Ειναι απλα αλλη μια βιντεοκαμερα με σκληρο δισκο που τραβαει και φωτογραφιες

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

Φιλε kioulis ελπιζω να ελυσες το προβλημα με το cd.

Σκεφτομαι κι εγω να παρω αυτη τη βιντεοκαμερα.

Απο την εμπειρια σου τι εχεις να πεις>

Εισαι αυχαριστημενος? Αξιζει τα λεφτα της?

Με ενδιαφερει πολυ το editing των βιντεο μετα....

Ειναι το avchd ευκολα στην επεξεργασια?

Ολες οι γνωμες ευπροσδεκτες,

Ευχαριστω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...