kioulis Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΤΗ VIDEOCAMERA ΤΗΣ SONY TH HDR-SRI ΚΑΙ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΟ CD. ΠΗΡΑ ΤΗΛ. ΣΤΗ SONY KAI MOY ZHTHΣΑΝ 70Ε ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ(ΚΛΕΥΤΕΣ). ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΥΤΑ 'Η ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ 'Η ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΟΠΩΣ SR7,SR11,SR5,SR8 ΑΣ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΣΤΟ RAPIDSHARE. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΕΚ'ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ. Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΥΤΙΜΗ.
disqualified Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 δεν ξερω τι περιεχει μεσα το cd αλλα επειδη εχω μια πιο παλια handycam minidv το πιο πιθανο ειναι οτι μπορεις να ζησεις και χωρις αυτα, εμενα το συνοδευτικο cd μου φανηκε εντελως αχρηστο
vasi Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 δες εδω αν σε κανει http://esupport.sony.com/US/perl/swu-list.pl?mdl=HDRSR1&LOC=3
kioulis Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΤΕΒΑΖΟΝΤΑΣ ΑΛΛΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΟΙ HD VIDEOCAMERAS ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ SOFTWARE ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ.
kioulis Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 VASI ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ UPDATES ΤΩΝ DRIVERS ΓΙΑ SR1 ΚΑΙ ΟΧΙ TA ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.
kioulis Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟ CD ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ SONY PICTURE UTILITY
disqualified Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟ CD ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ SONY PICTURE UTILITY πραγματικα πιστευω οτι το cd δεν περιεχει κατι το οποιο ειναι απαραιτητο για τη λειτουργια της βιντεοκαμερας σου, αλλα επειδη δεν ειμαι κατοχος αναλογου μοντελου δε μπορω να πω κατι αλλο. Ειναι απλα αλλη μια βιντεοκαμερα με σκληρο δισκο που τραβαει και φωτογραφιες
geokini Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Φιλε kioulis ελπιζω να ελυσες το προβλημα με το cd. Σκεφτομαι κι εγω να παρω αυτη τη βιντεοκαμερα. Απο την εμπειρια σου τι εχεις να πεις> Εισαι αυχαριστημενος? Αξιζει τα λεφτα της? Με ενδιαφερει πολυ το editing των βιντεο μετα.... Ειναι το avchd ευκολα στην επεξεργασια? Ολες οι γνωμες ευπροσδεκτες, Ευχαριστω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.