Ultimate Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Γεια σας παιδια. Πιανω ελευθερο ασυρματο ιντερνετ μεσω του λαπ τοπ μου αλλα το σημα ειναι ασθενες και ξεσυνδεετε που και που. Μπορω μεσω ενος ασυρματου ρουτερ που εχω ( μαρκα D-link) να συνδεθω στο συγκεκριμενο δικτιο και να εχω σιγουρα καλυτερο σημα, αλλα και να μην χρειαζετε να βγαλω το λαπ τοπ στο μπαλκονι για να πιανω!!! :-D:-D Αν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα ας μου πει καποιος τι ακριβως πρεπει να κανω με τις ρυθμισεις του ρουτερ γιατι μονος μου δεν καταφερα τιποτα περιμενω απαντησεις
antonl Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Γενικά τα routers δεν έχουν αυτή τη δυνατότητα (δεν ξέρω αν υπάρχουν κάποια που να κάνουν τη δουλειά που θες). Χρειάζεσαι κάποιο access point.
Tenshi Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Με τον όρο ελεύθερο internet εννοείς οτι βρίσκεσαι κοντά σε κάποιο hot-spot ή θές να κάνεις αρπαχτή απο τον γείτονα; Αν είναι το δεύτερο,μήν σκοτώνεσαι,βγές και απαίτησε απο όλους του έχοντες ασύρματο ρούτερ στη γειτονιά να τα βγάλουν στα μπαλκόνια τους ASAP. Αν σε γράψουν (και καλά θα κάνουν),κοίτα άν έχει επιλογή το D-link να λειτουργήσει σαν repeater.
Ultimate Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Με τον όρο ελεύθερο internet εννοείς οτι βρίσκεσαι κοντά σε κάποιο hot-spot ή θές να κάνεις αρπαχτή απο τον γείτονα;Αν είναι το δεύτερο,μήν σκοτώνεσαι,βγές και απαίτησε απο όλους του έχοντες ασύρματο ρούτερ στη γειτονιά να τα βγάλουν στα μπαλκόνια τους ASAP. Αν σε γράψουν (και καλά θα κάνουν),κοίτα άν έχει επιλογή το D-link να λειτουργήσει σαν repeater. Αρπαχτη απο το γειτονα Αν δεν εχει repeater δεν γινεται? Ρωταω γιατι εχω δει κι αλλον και εβγαζε κατι σαν ρουτερ με κεραιουλα κανονικοτατο και τραβουσε απο καπου ..
poulinos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 πρεπει ο ρουτερ που θα βαλεις να μπορει να παιξει σαν wds αλλα θα πρεπει και του γειτονα να εχει το ιδιο θεμα η θα πρεπει να μπορει να παιξει σαν repeater.υπαρχουν αρκετα repeater εκει εξω στην αγορα.της belkin της linksys.αυτες οι αρπαχτες.αντε βαλτε ιντερνετ και αφηστε τις αρπαχτες.τα απλα ρουτερακια δεν κανουν αναμεταδοση repeat οποτε εσυ θες κατι που να μπορει να κανει αυτο.
Ultimate Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Ειναι το D-link DSL-2640B . Θεωρειτε απλο? Η κανει δουλεια?
aGka8l Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 θες μια wireless γεφυρα , δεν ειναι παιδια τα λευτα για το ιντερνετ αλλα τα λευτα για το παγιιοο του οτεε
poulinos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 oxi to ντι λινκ δεν μπορει να παιξει σαν repeater.αλλιως προγραμματα οπως economy forthnet που ειναι τηλ με χρονοχρεωση και πληρωνεις το adsl.
androu Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Δηλαδή αν θέλω εγώ να εχω δυνατό σήμα στην άλλη άκρη του σπιτιού παίρνω ένα access point ? και πώς το ρυθμίζω να παίρνει απο το δικό μου δίκτυο και να ενισχύει?
poulinos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 repeater οχι υποχρεωτικα access point και μετα δεν παιζει γιατι με wds πολλες φορες πρεπει να ειναι και τα 2 wds.repeater .εχω δοκιμασει Linksys 80 -90 ευρω και belking 45 και οκ.
androu Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Usr9108 έχω τώρα. Αν πάρω ένα access point linksys το βάλω στη μέση του σπιτιού, θα εχω καλό σήμα στην άλλη άκρη του σπιτιού? Το access point συνδέεται με το ρούτερ ασύρματα να υποθέσω? δηλαδή έχει την δυνατότητα ανίχνευσης δικτύων ? άρα αν εχει κωδικό το δίκτυο τον βάζω στο access point και αποθηκεύεται εκεί... ?
Ultimate Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 θες μια wireless γεφυρα , δεν ειναι παιδια τα λευτα για το ιντερνετ αλλα τα λευτα για το παγιιοο του οτεε Βασικα εχω κανει αιτηση για 24αρα forthnet και περιμενω την ενεργοποιηση! Δεν θα βασιζομαι συνεχεια στον γειτονα Αλλα μεεεεχρι να ενεργοποιηθει καπως πρεπει να μπαινω κι εγω Τεσπα οκ ουτος η αλλος σημερα πρεπει να εβαλε κι αλλος γειτονας μου και πιανω απο αυτον πολυ καλυτερα !!! χαχα :-D:-D:-D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.