Προς το περιεχόμενο

Επιλογή GPU έως €70.

JIMBOAthens

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

+1 3850 η τιμή είναι καλή, παίζεις χαλαρά και τα παιχνίδια σου και... όταν θα συζητάς με τα nvidia fanboys θα τους λες ότι την πήρες για την καλύτερη ποιότητα απεικόνισης και τα πιο ζεστά χρώματα!

• Super Moderators
Δημοσ.

και μετά θα ακούς γέλια :P

(μου αρέσει που σας λέει ότι δεν θα παίζει σχεδόν καθόλου παιχνίδια και εσείς προτείνετε 3850 :P )

Δημοσ.

Ξέρω ότι τα τελευταία χρόνια έχουν εξισωθεί σε αυτό τον τομέα οι κάρτες αλλά πάντα έχω την αίσθηση μιας λίγο πιο καθαρής (sharp) εικόνας από τις ΑΤi.

Από την άλλη μπορεί και να είναι και προκατάληψη υπερ της ATi λόγω πρότερου έντιμου βίου...

Δημοσ.

Thresh, ελάχιστο gaming δε σημαίνει καθόλου gaming.. Κι ένα PES να παίζει, με την 3850 θα μπορεί να παίζει αξιοπρεπώς τα επόμενα.. Ή ότι άλλο πέσει στα χέρια του και αποφασίσει να το δοκιμάσει. Αν είναι διατεθιμένος να δώσει 70, γιατί να μην πάρει το καλύτερο που μπορεί...

• Super Moderators
Δημοσ.
Ξέρω ότι τα τελευταία χρόνια έχουν εξισωθεί σε αυτό τον τομέα οι κάρτες αλλά πάντα έχω την αίσθηση μιας λίγο πιο καθαρής (sharp) εικόνας από τις ΑΤi.

Από την άλλη μπορεί και να είναι και προκατάληψη υπερ της ATi λόγω πρότερου έντιμου βίου...

πλέον είναι θέμα σωστών ρυθμίσεων

Thresh, ελάχιστο gaming δε σημαίνει καθόλου gaming.. Κι ένα PES να παίζει, με την 3850 θα μπορεί να παίζει αξιοπρεπώς τα επόμενα.. Ή ότι άλλο πέσει στα χέρια του και αποφασίσει να το δοκιμάσει. Αν είναι διατεθιμένος να δώσει 70, γιατί να μην πάρει το καλύτερο που μπορεί...

δεν έδωσε καν παραδείγματα για games, το μόνο που είπε για διευκρίνηση ήταν αυτό

έως καθόλου θα έλεγα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...