Προς το περιεχόμενο

μη καταχωρημένη έπαφη μίλα στο msn μου

monlest

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε όλους. Είμαι νέο μέλος και αντιμετωπιζω ένα πρόβλημα στο msn.

Μια επαφή (Ελληνικής ταφτότητας προφανός) η οποία ΔΕΝ την έχω add στις επαφές μου και ούτε την είχα ποτέ, μου μίλαγε και με έβριζε! :confused::confused:

Γίνεται να σου μιλήσει κάποιος που δεν τον έχεις add στο msn? :whistle:

Πώς γίνεται? τι συμβαίνει?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Παναγιώτης

Δημοσ.

Κάνε διαγραφή και αποκλεισμό της επαφής.

Πάντως δε νομίζω να σου μπορεί να σου μιλάει ο καθένας χωρίς να τον έχεις αποδεχτεί.

Δημοσ.

Μα ο OP γράφει ότι δεν τον έχει στις επαφές του, ούτε τον είχε ποτέ. Αυτό σημαίνει ότι δεν του ήρθε ποτέ αίτημα για σχετικό confirmation...

Δημοσ.
Μα ο OP γράφει ότι δεν τον έχει στις επαφές του, ούτε τον είχε ποτέ. Αυτό σημαίνει ότι δεν του ήρθε ποτέ αίτημα για σχετικό confirmation...

μήπως του ήρθε και απλά έκλεισε το παράθυρο με το Χ. (λέω μήπως γιατί δεν θυμάμαι αν υπάρχει Χ στο συγκεκριμένο παράθυρο)

Δημοσ.

Παιδιά ΔΕΝ έγιναν τίποτα απ όλα αυτά. Δεν μου ήρθε καμία πρόσκληση. Δέν είμαι πρωτάρης στον κόσμο των υπολογιστών....)

Κάποιος μου μίλησε στα καλά καθούμενα!!:fear:.

Δεν τίθεται θέμα να μου έστειλε πρόσκληση και να μην το είδα! Εξάλλου μου το έπαιζε κάποιος όταν ρώτησα πώς μου μιλά....

:rolleyes:

Δημοσ.

Το MSN πολλες φορες κολαει και δεν στελνει καν την προσκληση....Μου εχει τυχει απειρες φορες και πρεπει να την στειλω 2 και 3 φορες για να παει.

Δημοσ.
Χμμμ αυτό κάτι μου θυμίζει.

Μήπως σου κάνει κάποιος φίλος πλάκα?

Λέω εγώ τώρα.

Μάλλον που του κάνουν πλάκα.

Δημοσ.

όχι παιδιία δεν το νομίζω να μου κάνει κάποιος γνωστός πλάκα. και έτσι ναταν πώς μου μιλά χωρίς να γίνει add?

Δημοσ.
Παιδιά ΔΕΝ έγιναν τίποτα απ όλα αυτά. Δεν μου ήρθε καμία πρόσκληση. Δέν είμαι πρωτάρης στον κόσμο των υπολογιστών....)

Κάποιος μου μίλησε στα καλά καθούμενα!!:fear:.

Δεν τίθεται θέμα να μου έστειλε πρόσκληση και να μην το είδα! Εξάλλου μου το έπαιζε κάποιος όταν ρώτησα πώς μου μιλά....

:rolleyes:

Πολύ πιθανό να τον είχες κάποτε και να μην τον είχες κάνει μπλοκ παρά μόνο delete

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...