monlest Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Καλησπερα σε όλους. Είμαι νέο μέλος και αντιμετωπιζω ένα πρόβλημα στο msn. Μια επαφή (Ελληνικής ταφτότητας προφανός) η οποία ΔΕΝ την έχω add στις επαφές μου και ούτε την είχα ποτέ, μου μίλαγε και με έβριζε! :confused: Γίνεται να σου μιλήσει κάποιος που δεν τον έχεις add στο msn? Πώς γίνεται? τι συμβαίνει? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παναγιώτης
mavroulis Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Κάνε διαγραφή και αποκλεισμό της επαφής. Πάντως δε νομίζω να σου μπορεί να σου μιλάει ο καθένας χωρίς να τον έχεις αποδεχτεί.
HellasVagabond Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Φυσικα και μπορει, αρκει να μην εχει αποδεχτει αλλα ουτε να εχει απορριψει επιστολη για add....
mavroulis Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δηλαδή εσύ μπορείς να αρχίσεις να μου μιλάς χωρίς να σε αποδεχτώ; Κουλό μου φαίνεται...
HellasVagabond Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Φυσικα και μπορω ΑΝ ΔΕΝ πατησεις Απποριψη.... Απλα δεν θα βλεπω αν εισαι Online....
parsifal Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Μα ο OP γράφει ότι δεν τον έχει στις επαφές του, ούτε τον είχε ποτέ. Αυτό σημαίνει ότι δεν του ήρθε ποτέ αίτημα για σχετικό confirmation...
HellasVagabond Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Μπορει να του ηρθε αιτημα και να πατησε κατα λαθος cancel....Η μπορει το MSN να μπλοκαρε οπως κανει 10000 φορες και να μην ηρθε καν αιτημα.
deathlok Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Μα ο OP γράφει ότι δεν τον έχει στις επαφές του, ούτε τον είχε ποτέ. Αυτό σημαίνει ότι δεν του ήρθε ποτέ αίτημα για σχετικό confirmation... μήπως του ήρθε και απλά έκλεισε το παράθυρο με το Χ. (λέω μήπως γιατί δεν θυμάμαι αν υπάρχει Χ στο συγκεκριμένο παράθυρο)
monlest Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Παιδιά ΔΕΝ έγιναν τίποτα απ όλα αυτά. Δεν μου ήρθε καμία πρόσκληση. Δέν είμαι πρωτάρης στον κόσμο των υπολογιστών....) Κάποιος μου μίλησε στα καλά καθούμενα!!. Δεν τίθεται θέμα να μου έστειλε πρόσκληση και να μην το είδα! Εξάλλου μου το έπαιζε κάποιος όταν ρώτησα πώς μου μιλά....
HellasVagabond Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Το MSN πολλες φορες κολαει και δεν στελνει καν την προσκληση....Μου εχει τυχει απειρες φορες και πρεπει να την στειλω 2 και 3 φορες για να παει.
aiantas Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Χμμμ αυτό κάτι μου θυμίζει. Μήπως σου κάνει κάποιος φίλος πλάκα? Λέω εγώ τώρα.
mavroulis Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Χμμμ αυτό κάτι μου θυμίζει.Μήπως σου κάνει κάποιος φίλος πλάκα? Λέω εγώ τώρα. Μάλλον που του κάνουν πλάκα.
monlest Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 όχι παιδιία δεν το νομίζω να μου κάνει κάποιος γνωστός πλάκα. και έτσι ναταν πώς μου μιλά χωρίς να γίνει add?
Asskicker Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Παιδιά ΔΕΝ έγιναν τίποτα απ όλα αυτά. Δεν μου ήρθε καμία πρόσκληση. Δέν είμαι πρωτάρης στον κόσμο των υπολογιστών....) Κάποιος μου μίλησε στα καλά καθούμενα!!. Δεν τίθεται θέμα να μου έστειλε πρόσκληση και να μην το είδα! Εξάλλου μου το έπαιζε κάποιος όταν ρώτησα πώς μου μιλά.... Πολύ πιθανό να τον είχες κάποτε και να μην τον είχες κάνει μπλοκ παρά μόνο delete
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.