ntinos19 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 καλησπερα, να ρωτησω κατι και ελπιζω να μη πω βλακια μπορω να "γυρισω" το χρονο πισο στο ubuntu ? ας πουμε 1 μερα πισο... και αν γινεται, πως? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soturin Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 τι εννοείς? ρύθμιση ημερομηνιας ή να κάνεις undo ό,τι έκανες την τελευταία μέρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntinos19 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 ό,τι έκανα την τελευταία μέρα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
devout84 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 προφανώς θα εννοεί κάτι σαν το system restore των windows στο τελευταίο restore point.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ftso Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Όχι δεν υπάρχει, αλλά σκέφτομαι να ετοιμάσω περίπου κάτι τέτοιο. Το πόσο θα δουλέψει θα δούμε. Βασικά ένα backup στον cron θα είναι που θα εκτελείτε όσες φορές θέλεις την μέρα και όποτε θέλεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntinos19 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 ok thanks, ftso αμα μπορέσεις και κάνεις κάτι τέτοιο θα βοηθήσεις πολύ κόσμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 απ οσο μπορω να το σκεφτω τωρα πολυ δυσκολο...θα πρεπει να κανεις back up ολοκληρο το λειτουργικο... σκεψεις: κρατας back up το home partition?? κι αν σκασει το λειτουργικο;κρατας μονο το λειτουργικο;κι αν πειραξω κατι στο gnome και σκασει;εκτος αν υπαρχει κατι εκει εξω που δεν το εχω υποψιν.... αν εχεις χρονο παντως και διαθεση πες μας πως σκεφτεσαι να το υλοποιησεις.η cron job ειναι το πιο ευκολο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ftso Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 απ οσο μπορω να το σκεφτω τωρα πολυ δυσκολο...θα πρεπει να κανεις back up ολοκληρο το λειτουργικο... όχι 100% σκεψεις: κρατας back up το home partition?? κι αν σκασει το λειτουργικο;κρατας μονο το λειτουργικο;κι αν πειραξω κατι στο gnome και σκασει;εκτος αν υπαρχει κατι εκει εξω που δεν το εχω υποψιν.... Πολλές οι επιλογές και οι δυνατότητες. Ούτε εγώ το ανάλυσα τελείως πάντως αν εχεις χρονο παντως και διαθεση πες μας πως σκεφτεσαι να το υλοποιησεις.η cron job ειναι το πιο ευκολο Τώρα έχω εξεταστική (γ*μώ τις τηλεπικοινωνίες μου και τα καταραμένα δίκτυα). Όταν ξαναβάλω μπροστά θα επανέλθω... όσο για τον cron και όχι μόνο...ας είναι καλά οι κύριοι καθηγητές (http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=260758&page=8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.