Προς το περιεχόμενο

μια μερα πισο? γινεται?

ntinos19

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα, να ρωτησω κατι και ελπιζω να μη πω βλακια :P

μπορω να "γυρισω" το χρονο πισο στο ubuntu ? ας πουμε 1 μερα πισο...

και αν γινεται, πως?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όχι δεν υπάρχει, αλλά σκέφτομαι να ετοιμάσω περίπου κάτι τέτοιο.

Το πόσο θα δουλέψει θα δούμε.

Βασικά ένα backup στον cron θα είναι που θα εκτελείτε όσες φορές θέλεις την μέρα και όποτε θέλεις.

απ οσο μπορω να το σκεφτω τωρα πολυ δυσκολο...θα πρεπει να κανεις back up ολοκληρο το λειτουργικο...

σκεψεις:

κρατας back up το home partition?? κι αν σκασει το λειτουργικο;κρατας μονο το λειτουργικο;κι αν πειραξω κατι στο gnome και σκασει;εκτος αν υπαρχει κατι εκει εξω που δεν το εχω υποψιν....

αν εχεις χρονο παντως και διαθεση πες μας πως σκεφτεσαι να το υλοποιησεις.η cron job ειναι το πιο ευκολο :P

απ οσο μπορω να το σκεφτω τωρα πολυ δυσκολο...θα πρεπει να κανεις back up ολοκληρο το λειτουργικο...

όχι 100%

σκεψεις:

κρατας back up το home partition?? κι αν σκασει το λειτουργικο;κρατας μονο το λειτουργικο;κι αν πειραξω κατι στο gnome και σκασει;εκτος αν υπαρχει κατι εκει εξω που δεν το εχω υποψιν....

Πολλές οι επιλογές και οι δυνατότητες. ;)

Ούτε εγώ το ανάλυσα τελείως πάντως

αν εχεις χρονο παντως και διαθεση πες μας πως σκεφτεσαι να το υλοποιησεις.η cron job ειναι το πιο ευκολο :P

Τώρα έχω εξεταστική (γ*μώ τις τηλεπικοινωνίες μου και τα καταραμένα δίκτυα).

Όταν ξαναβάλω μπροστά θα επανέλθω...

όσο για τον cron και όχι μόνο...ας είναι καλά οι κύριοι καθηγητές (http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=260758&page=8) :mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...