Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 εγώ από ότι ξέρω δεν έχει όλοι οι εναλλακτικοί με τα "ϊδιόκτητα" έχουν δικά τους dslam αλλά όλοι χρησιμοποιούν για "last mile" το εθνικό δίκτυο που διαχειρίζεται ο ΟΤΕ...
joannito Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 οχι εχει για αυτο ετσι και αλλιως την εβαλα...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 και που το διάβασες? γιατί εγώ μόνο από σένα το ακούω
joannito Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 αυτοι στην tellas μας το ειπαν οπως επισης χρησιμοποιουν οπτικες ινες!!!!
Chrisxxx Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Ολοι εχουν δικα τους καλωδια και ολοι χρησιμοποιουν οπτικες ινες (αυτο ελειπε) απλως απο ενα σημειο και μετα χρησιμοποιουν/νοικιαζουν? τα καλωδια του ΟΤΕ.
joannito Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Ολοι εχουν δικα τους καλωδια και ολοι χρησιμοποιουν οπτικες ινες (αυτο ελειπε) απλως απο ενα σημειο και μετα χρησιμοποιουν/νοικιαζουν? τα καλωδια του ΟΤΕ. απο οτι ξερω απο γνωστους εχουν δικα τους τηλεπικοινωνιακα κεντρα και χρησιμοποιουν καποιο τμημα της καλοδιωσης του οτε τωρα το ποσο τμημα ειναι αυτο αγνωστο....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 αυτοι στην tellas μας το ειπαν οπως επισης χρησιμοποιουν οπτικες ινες!!!! μέχρι το dslam όπως όλοι οι άλλοι...(έως εκεί είναι το ιδιόκτητο) μετά το dslam (μέχρι τα σπίτια μας δλδ) ΟΛΟΙ οι εναλλακτικοί χρησιμοποιούν το εθνικό δίκτυο (το οποίο διαχειρίζεται ο ΟΤΕ) άρα όπως καταλαβαίνεις όλα τα ιδιόκτητα των εναλλακτικών είναι ίδια φάση...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 ναι έχουν διαφορετικό routing και διαφορετικό bandwidth... πχ η OTEnet έχει 11Gbit συνολική σύνδεση με εξωτερικό, η Forthnet 10gbit ενώ η Tellas 2.5gbit...
joannito Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 ναι έχουν διαφορετικό routing και διαφορετικό bandwidth... πχ η OTEnet έχει 11Gbit συνολική σύνδεση με εξωτερικό, η Forthnet 10gbit ενώ η Tellas 2.5gbit... εγω παντως με την tellas ειμαι πολυ ok, κατεβαζω επεισοδιο σειρας σε λιγοτερο απο 10 λεπτα(το καλυτερο) και ταινιες περιπου σε 40 λεπτα..
Chrisxxx Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 ναι έχουν διαφορετικό routing και διαφορετικό bandwidth... πχ η OTEnet έχει 11Gbit συνολική σύνδεση με εξωτερικό, η Forthnet 10gbit ενώ η Tellas 2.5gbit... Εδω βεβαια παιζει ρολο ο αριθμος των χρηστων σε καθε εταιρεια.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 ναι βέβαια αλλά εδώ και χρόνια (μην σου πω και από την αρχή) στα 2.5gbit είναι...
G_Zisis Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Εγω εδω και δυο χρονια ειμαι με ΟΤΕ χωρις καθολου αποσυνδεσεις η καποιο προβλημα.Εχω συνδεση 1 mbit και τις περισσοτερες φορες κατεβαζω με ταχυτητα γυρω στα 90-100 kb/s,ενω αλλες φορες μπορει να πεφτει στα 75-85 kb/s. Λεω να αναβαθμισω την ταχυτητα της συνδεσης αφου απ' οτι φαινεται θα αξιοποιω μεγαλο μερος της.
sakis st Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Εγώ σου προτείνω να δεις αυτά τα screenshot για να καταλάβεις τι εστί ΟΤΕΝΕΤ Η σύνδεση μου είναι 2048 Ελπίζω πως κατάλαβες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.