Προς το περιεχόμενο

ποιος εχει ΟΤΕΝΕΤ;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

2 πραγματα θελω να αναφερω...

Πρωτον otenet δεν υπαρχει πια...εχει απορροφηθει απο τον ote.... και ουσιαστικα ολοι οι παλιοι συνδρομητες εχουν μεταφερθει σε conn-x...

Δευτερον...μεχρι πριν λιγες μερες...ο λογος να εχει κανεις ote ηταν μονο το καλο service σε σχεση με ολους τους προηγουμενους...αν δειτε ομως το conn-x αναβαθμιζεται συντομα ..και το παγιο μειωνεται αισθητα στα 15 ευρω το μηνα περιπου και προσφερονται πια ταχυτητες εως 24 mbps σε ακρως ανταγωνιστικες τιμες....

Προσωπικα εχω conn-x ειχα otenet...και θα παραμεινω...

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αυτό για μένα σημαίνει καλύτερες τιμές στα πακέτα DP των άλλων ISPs. Έφυγα πρόσφατα από πΟΤΕ για TELLAS και δεν το βλέπω να ξαναγυρίζω.

Δημοσ.
Bασικα να το θεσω ετσι γιατι κι'εγω θελω να αλλάξω και να παω στο ιδιοκτητο της Forthnet αλλά επιφυλλασομαι μηπως ειναι χειροτερα. Αν λοιπον εισαι ευχαριστημενη με την Tellas δεν αξιζει να περιμενεις να γινει η διακοπη και μετα η συνδεση του conn-x ασε που μπορει με conn-x να εισαι χειροτερα αλλιως δεν χανεις τιποτα να δοκιμασεις... Αν και εγω θα πηγαινα σε Forthnet που ειναι φθηνοτερα.

φθηνοτερα αλλα σημερα δεν μου κοπηκε καθολου και εκανα ενα καταπληκτικο downloading οποτε καλυτερα να πας στην tellas αμα θες!:o

Δημοσ.

μπορει να ειναι πιο ακριβος ο οτε αλλα το σερβις και την ποιοτητα του δεν την εχουν οι αλλοι .... δυστυχως

αν ριξει λιγο και τις τιμες τοτε δεν θα εχει αντιπαλο στο κομματι του ιντερνετ

Δημοσ.
φθηνοτερα αλλα σημερα δεν μου κοπηκε καθολου και εκανα ενα καταπληκτικο downloading οποτε καλυτερα να πας στην tellas αμα θες!:o

Μπααα, ουτε 1 στο δισεκατομμυριο για ΤΕΛΛΑΣ ή Forthnet ή ΟΤΕ.

Δημοσ.

Tην τελευταια 7ετια η ΤΕΛΛΑΣ κανει τη μια πατατα μετα την αλλη για μενα δεν ειναι πλεον αξιοπιστη. Αν σε 2-3 χρονια καταφερει να φτιαξει το ονομα της το ξανασυζηταμε αλλά μεχρι τοτε θα ειμαστε μακρυα και αγαπημενοι...

Δημοσ.
Tην τελευταια 7ετια η ΤΕΛΛΑΣ κανει τη μια πατατα μετα την αλλη για μενα δεν ειναι πλεον αξιοπιστη. Αν σε 2-3 χρονια καταφερει να φτιαξει το ονομα της το ξανασυζηταμε αλλά μεχρι τοτε θα ειμαστε μακρυα και αγαπημενοι...

δεν ξερω αν εχεις μπει ακομα αλλα αυτο που ειπες το ηξερα για την tellas. τωρα απο οτι εχω μαθει και μας εχουν πει εχει γινει καλυτερη και πολυ φθηνοτερη!!!

:-):rolleyes::o:mrgreen:B)

Δημοσ.

"μαρεσει" που είπε και την τελευταί 7 αιτια σαν να άφησε να εννοηθεί κάτι για το πριν....laughing out loud αρχές 2004 δημιουργήθηκε η "τελλας" και στην τελική έριξε και λεφτά δεν είναι σαν την forthnet που έριξε δυο κολόνες και το ονόμασε ιδιόκτητο δίκτυο

Δημοσ.

connx κι εδω.Οταν ειχα κανει την αιτηση,μουχαν πει "ενεργοποιηση σε 10 μερες.Την ενεργοποιησαν σε 3.(του αδερφου μου βεβαια τουχαν πει "δεν ξερουμε" και το ενεργοποιησαν σε 1 μηνα)....Για ενα χρονο που εχω την συνδεση,αποσυνδεσεις μπορω να μετρησω στα δαχτυλα του ενος χεριου.Και απο ταχυτητα κανενα παραπονο (1 μβιτ)

Δημοσ.

Το φθηνότερο δεν είναι σίγουρα το καλύτερο, την ποιότητα και το service που έχει ο ΟΤΕ οι άλλοι providers απλά το ονειρεύονται, όλα τα προβλήματα δεν λύνονται τηλεφωνικά, είχα πριν λίγες μέρες ένα πρόβλημα με το modem είρθε συνεργείο στο σπίτι μου την επόμενη μέρα άλλαξε το modem, διότι το καλύπτε η εγγύηση, ρύθμισε το wireless δίκτυο και χωρίς να πληρώσω μία, άντε τώρα να είσαι σε κανένα άλλο και να προσπαθούν να σου λύσουν το πρόβλημα απο το τηλέφωνο. Μόνο ΟΤΕ.

Δημοσ.
"μαρεσει" που είπε και την τελευταί 7 αιτια σαν να άφησε να εννοηθεί κάτι για το πριν....laughing out loud αρχές 2004 δημιουργήθηκε η "τελλας" και στην τελική έριξε και λεφτά δεν είναι σαν την forthnet που έριξε δυο κολόνες και το ονόμασε ιδιόκτητο δίκτυο

Ναι μιλαω και για τοτε που εδινε υποτιθεται καποιες ωρες δωρεαν χρονου ομιλιας πληρωνοντας καποιο παγιο... Μου πηρε καπου 1 μηνα για να πιασω γραμμη στο τηλεφωνικο τους κεντρο για να κανω τη διακοπη. Και αν δεν ειναι 7ετια ειναι σιγουρα 5ετια.

Επισης σε ενα φιλο που εκανε αιτηση για να μπει στο ιδιοκτητο δικτυο της ΤΕΛΛΑΣ το Σεπτεμβρη του ειπαν οτι θα ενεργοποιηθει τον Ιανουαριο και το ενεργοποιησαν τον Απριλιο... Τον 1ο καιρο εκανε καθε 1 ωρα αποσυνδεση, το τηλεφωνο τους δεν ακουγοταν καλα και ακουσε καμια 100αρια φορες το τραγουδακι της ΤΕΛΛΑΣ μεχρι να πιασει γραμμη στο τηλεφωνικο τους κεντρο. Οχι ευχαριστω δεν θα παρω τουλαχιστον μεχρι να αποκτησει τη χαμενη της αξιοπιστια στα ματια μου.

Δημοσ.

και δλδ ποτε νομιζεις οτι θα βρει την αξιοπιστια της η tellas για να ξερω ειμαι συνδεδεμενη και με αυτην!!!!

• Super Moderators
Δημοσ.

δλδ η Tellas έχει διαφορετικό "ιδιόκτητο" από τους υπόλοιπους εναλλακτικούς? :o

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...