Προς το περιεχόμενο

ποιος εχει ΟΤΕΝΕΤ;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Θα στο μετακινησουν στο θεμα του ADSL... Εξαρταται που μενεις και ποσο μακρυα εισαι απο το DSLAM δεν αρκει μονο η εταιρια.

Δημοσ.

εγω ειχα conn-x αλλα με κοβονταν συνεχεια τωρα εχω tellas και μας ειπαν οτι θα εχουμε 24Mbit αλλα εχω φτασει το πολυ 16 τι γνωμη εχεις?

Δημοσ.

Όπως είπε κι ο Chrisxxx δε νομίζω να βγάλεις κάποια άκρη. Το πιο χρήσιμο που θα μπορούσες να μάθεις είναι πόσο γρήγοροι είναι στην όποια βοήθεια τυχόν χρειαστείς.

Δεν ξέρω αν είναι όντως έτσι ούτε και πού οφείλεται αλλά από ό,τι έχω δει εγώ, συνήθως οι conn-xάδες είναι αυτοί που γκρινιάζουν πιο σπάνια σε σχέση με τους συνδρομιτές των υπόλοιπων ISPs.

edit:

Με μπέρδεψες. Είχες παλιότερα conn-x και θες να ξαναγυρίσεις σε conn-x;

Δημοσ.

ομως δεν μπορω να πω εχω μερικα κολληματα πολλης ωρας ενω με ειχαν υποσχεθει αν εχω κολληματα θα ειναι 5λεπτα..

Δημοσ.

Ο ΟΤΕ γενικά ειναι καλός αλλά ακριβός.

Εγω είχα conn-x και ημουν πολύ ευχαριστημένος.Αλλαξα σε Hol 2play λογο οικονομίας.Καλή ειναι κ η Hol αλλά δεν συγκρίνεται.Με το conn-x μια φορά είχα μονο διακοπή κ γενικά καλύτερη ποιότητα internet.

Παντως conn-x και OTEnet το ιδιο πράγμα είναι σχεδόν.

Δημοσ.

Bασικα να το θεσω ετσι γιατι κι'εγω θελω να αλλάξω και να παω στο ιδιοκτητο της Forthnet αλλά επιφυλλασομαι μηπως ειναι χειροτερα. Αν λοιπον εισαι ευχαριστημενη με την Tellas δεν αξιζει να περιμενεις να γινει η διακοπη και μετα η συνδεση του conn-x ασε που μπορει με conn-x να εισαι χειροτερα αλλιως δεν χανεις τιποτα να δοκιμασεις... Αν και εγω θα πηγαινα σε Forthnet που ειναι φθηνοτερα.

Δημοσ.

Η γνώμη μου είναι οτι όσα πιάνετε στον ΟΤΕ με την 24αρα τόσα θα πιάνετε και στους εναλλακτικούς, αφού η απόσταση από το DSLAM θα είναι η ίδια (συνεγκατάσταση ψηφιακών κέντρων και DSLAM εναλλακτικών με αυτά του ΟΤΕ). Ίδια απόσταση, ίδια καλώδια, γιατί να αλλάξει η μέγιστη ταχύτητα;

Δημοσ.

Θα το πω μια στα γρηγορα, ειχα Forthnet και ειχα προβλημα, δεν φτιαχνοταν γιατι λεγανε φταιει ο Οτε και με παιζανε μπαλακι.

Τους εκοψα, εβαλα πΟτε και τωρα το προβλημα ειναι πολυ χειροτερο.

Θα αλαξω καλωδια στην οικοδομη και θα δουμε τι θα γινει.

Παντως μετανοιωνω που εφυγα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...