joannito Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 otenet θα ηθελα να μαθω αν ειναι καλη και αξιζει να αφησω την δικια μου? thanks!
Chrisxxx Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Θα στο μετακινησουν στο θεμα του ADSL... Εξαρταται που μενεις και ποσο μακρυα εισαι απο το DSLAM δεν αρκει μονο η εταιρια.
joannito Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 δεν μου το μετακινησαν απο οτι βλεπω. εσυ τι συνδεση εχεις?
Chrisxxx Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 conn-x εχω θεωρητικα 24/1 πρακτικα 14/0.6 αλλά χωρις αποσυνδεσεις ευτυχως...
joannito Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 εγω ειχα conn-x αλλα με κοβονταν συνεχεια τωρα εχω tellas και μας ειπαν οτι θα εχουμε 24Mbit αλλα εχω φτασει το πολυ 16 τι γνωμη εχεις?
Chrisxxx Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 16 χωρις αποσυνδεσεις ειναι μια χαρα αλλωστε δεν χρειαζεσαι μεγαλυτερη ταχυτητα για Downloading...
antonl Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Όπως είπε κι ο Chrisxxx δε νομίζω να βγάλεις κάποια άκρη. Το πιο χρήσιμο που θα μπορούσες να μάθεις είναι πόσο γρήγοροι είναι στην όποια βοήθεια τυχόν χρειαστείς. Δεν ξέρω αν είναι όντως έτσι ούτε και πού οφείλεται αλλά από ό,τι έχω δει εγώ, συνήθως οι conn-xάδες είναι αυτοί που γκρινιάζουν πιο σπάνια σε σχέση με τους συνδρομιτές των υπόλοιπων ISPs. edit: Με μπέρδεψες. Είχες παλιότερα conn-x και θες να ξαναγυρίσεις σε conn-x;
joannito Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 ομως δεν μπορω να πω εχω μερικα κολληματα πολλης ωρας ενω με ειχαν υποσχεθει αν εχω κολληματα θα ειναι 5λεπτα..
johnykim Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Ο ΟΤΕ γενικά ειναι καλός αλλά ακριβός. Εγω είχα conn-x και ημουν πολύ ευχαριστημένος.Αλλαξα σε Hol 2play λογο οικονομίας.Καλή ειναι κ η Hol αλλά δεν συγκρίνεται.Με το conn-x μια φορά είχα μονο διακοπή κ γενικά καλύτερη ποιότητα internet. Παντως conn-x και OTEnet το ιδιο πράγμα είναι σχεδόν.
Chrisxxx Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Bασικα να το θεσω ετσι γιατι κι'εγω θελω να αλλάξω και να παω στο ιδιοκτητο της Forthnet αλλά επιφυλλασομαι μηπως ειναι χειροτερα. Αν λοιπον εισαι ευχαριστημενη με την Tellas δεν αξιζει να περιμενεις να γινει η διακοπη και μετα η συνδεση του conn-x ασε που μπορει με conn-x να εισαι χειροτερα αλλιως δεν χανεις τιποτα να δοκιμασεις... Αν και εγω θα πηγαινα σε Forthnet που ειναι φθηνοτερα.
angmar Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Η γνώμη μου είναι οτι όσα πιάνετε στον ΟΤΕ με την 24αρα τόσα θα πιάνετε και στους εναλλακτικούς, αφού η απόσταση από το DSLAM θα είναι η ίδια (συνεγκατάσταση ψηφιακών κέντρων και DSLAM εναλλακτικών με αυτά του ΟΤΕ). Ίδια απόσταση, ίδια καλώδια, γιατί να αλλάξει η μέγιστη ταχύτητα;
Chrisxxx Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δεν με απασχολει η μεγιστη ταχυτητα αλλά οι αποσυνδεσεις...
Pink_Panther Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Θα το πω μια στα γρηγορα, ειχα Forthnet και ειχα προβλημα, δεν φτιαχνοταν γιατι λεγανε φταιει ο Οτε και με παιζανε μπαλακι. Τους εκοψα, εβαλα πΟτε και τωρα το προβλημα ειναι πολυ χειροτερο. Θα αλαξω καλωδια στην οικοδομη και θα δουμε τι θα γινει. Παντως μετανοιωνω που εφυγα...
HellasVagabond Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Connex 24....Συγχρονιζει στα 18900/1023. Γενικα αρκετα καλυτερη και απο Altec και Ontelecoms που ειχα παλιοτερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.