Προς το περιεχόμενο

Καθετες γραμμες στην οθονη

MarGew

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια, εχω ενα laptop ibm thinkpad και πριν απο λιγο καιρο μου παρουσιασε μια καθετη γραμμη στην οθονη ισα με τι κοψη ενος μαχαιριου μετα απο λιγο καιρο παρουσιασε ακομη μια...Μια απο αυτες τις γραμμες χαθηκε με το καιρο μετα εμφανιστηκε σε αλλο μερος της οθονης , χαθηκε και ξαναεμφανιστηκε...Η απορια μου εμενα ειναι: ειναι καμενα πιξελ ή ειναι κατι αλλο;Αν ηταν καμενα πιξελ δε θα επρεπε να ηταν μονιμα στην οθονη;Ευχαριστω εκ των προτερων.

Δημοσ.
Γεια σας παιδια, εχω ενα laptop ibm thinkpad και πριν απο λιγο καιρο μου παρουσιασε μια καθετη γραμμη στην οθονη ισα με τι κοψη ενος μαχαιριου μετα απο λιγο καιρο παρουσιασε ακομη μια...Μια απο αυτες τις γραμμες χαθηκε με το καιρο μετα εμφανιστηκε σε αλλο μερος της οθονης , χαθηκε και ξαναεμφανιστηκε...Η απορια μου εμενα ειναι: ειναι καμενα πιξελ ή ειναι κατι αλλο;Αν ηταν καμενα πιξελ δε θα επρεπε να ηταν μονιμα στην οθονη;Ευχαριστω εκ των προτερων.

τα καμμενα pixel ειναι μονιμα στην οθονη κατι εκανε crush λογικα η καρτα γραφικων θα ναι αλλα πηγαινε ριξτου μια ματια επειγοντως μην μεγαλωσει το κακο.

Δημοσ.

αν ειναι της καρτας γραφικων δε παει αμεσως για αλλαγη;Και κατι που ξεχασα να σας πω οτα το συνδεω με αλλο μονιτορ εχω μια χαρα εικονα..

Δημοσ.
Δεν υπαρχει περιπτωση να πεζει τιποτα με κανα καλωδιο?

Είναι οθόνη ή ο inverter οθόνης.

Αν είσαι μέσα στην εγγύηση είσαι ΟΚ. Αν όχει πάνε αρκετά λεφτά.

Το καλό είναι ότι δεν χρειάζεται να πάρεις backup κλπ κλπ γιατί είναι 10 περίπου λεπτά δουλειάς.

Δημοσ.

κι εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα αλλά στο κινητό. Μετά πάντως από κανα μήνα μου έγινε καλά μόνο του. ΧΑΧΑ. Άρα αν δεν έχεις εγγύηση μην βιαστείς. Πριν την πας ρίξε την καμιά <<μπουνιά>> γιατί το κινητό μου κάτι τέτοια κόλπα έκανε....

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

εγω φταιω εγω φταιω που ειπα να κανω το καλο ;) ευχαριστω και παλι παιδια... το αφησα εκει μεχρι να τα πεξει εντελως και να κανω αν αξιζει το κοπο κανα deal στο ebay μετα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...