Προς το περιεχόμενο

Ποιο απο τα 2???/

alkis13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Hi guys.Εκανα αιτηση για forhnet 2play και πηρα ενα router το siemens sl2-141. Τωρα έχω το Zyxwel p660hw-d1.

Πιο να κρατήσω?Πιο είναι καλύτερο, το μονο προβλημα με το Zyxel ειναι οτι δεν κανει firmware update...

Τα φωτα σας παρακαλω...:shifty::shifty::shifty:

• Super Moderators
Δημοσ.

μην βάζεις το χέρι σου στην φωτιά

έχω διαβάσει αρκετές περιπτώσεις που το Zyxel συγχρόνιζε χαμηλότερα ή είχε disconnects, ενώ πχ το Siemens CL-01 που δίνει η Forthnet επαίζε καλύτερα...

για αυτό λέω να τα δοκιμάσει και τα 2 πρώτα για να δει πως παίζουν...

(παρεπιπτόντως και εγώ το Zyxel έχω)

• Super Moderators
Δημοσ.

ρε καταλαβαίνεις ότι παίζει ρόλο η γραμμή κυρίως και όχι το αν είναι φοβερό ή όχι? :P

Δημοσ.

Και τα 2 παιζουν....

Εχω το Baudtek Router της OTENET και συνγχρονιζει στα 17300/1012.

Στην ιδια γραμμη εβαλα και το Netgear DG834N και αυτο συγχρονιζει στα 18900/1023.

Φυσικα αν η γραμμη ειναι διαλυμενη και με προβληματα αυτο παιζει μεγαλυτερο ρολο, αλλα κατω απο ιδιες συνθηκες και παλι παιζει ρολο η συσκευη.

Δημοσ.

Η forthnet δινει πια το siemens sl2-141 το οποιο εχει και usb συνδεση.

Ρωταω για να δω αν αξιζει να μπω στον κοπο να αλλάζω...

• Super Moderators
Δημοσ.

είπα πουθενά ότι δεν παίζει ρόλο το router? τι μου λες τότε ότι και τα 2 παίζουν? ασφαλώς και παίζουν αλλά τον κύριο ρόλο τον έχει η γραμμή και από την στιγμή που δεν μας δίνει line stats λέω αυτό που θα έλεγε ένας λογικός άνθρωπος...δοκίμασε και τα 2 πρώτα και μετά αποφάσισε...

σιγά το κόπο ρε alki, μερικών λεπτών δουλειά είναι :P

Δημοσ.

λογικα πιο stable θα εινα ιτο siemens.για τα zyxel βγαινουν firmware αλλα αργουν.το zyxel εχει πολλα πραγμαακια πανω αντιθετα με το iemens.to siemens πιο ευκολο μενου.δοκιμη και τα 2 και οποιο σε βολεψει γενικα οχι μονο στην ταχυτητα .τωρα το να κλειδωνει το ενα ενα megabit παραπανω δεν παιζει τοσο ρολο διοτι ισως δεν ειναι stable.

Δημοσ.

Χμ θα το δοκιμασω παιδια...Ευχαριστω πολυ!!!

Μιας που σκεφτικα το zyxel, οταν παω να αναβαθμισω το firmware (κανονικα απο την zyxel to download)οταν δινω το path στο αρχειο μου βγαζει την οθονη που βγαινει οταν δεν εχω internet...Αυτο το βιολι συμβαινει και σε Firefox και σε ΙΕ...Καμια ιδεα????

Δημοσ.

Πρεπει να το βαλω στο C:. οπωσδήποτε? γιατι αυτο κανω αλλα το εχω στην επιφανεια εργασιας..

Δημοσ.

απλα καμια φορα παιζει προβλημα οταν εχεις ελληνικα windows με τιν επιφανεια εργασιας λογω ελληνικων χαρακτηρων

Δημοσ.

Χμ θα το δοκιμασω ευχαριστω..σε 5' θα σας πω..αν δειτε οτι δεν απανταω παει να πει οτι εκανα λαλακια...:P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...