firewalker Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Βαριόμουνα ελεεινά το μεσημέρι. Καθόμουν ξαπλωμένος στο κρεβάτι και έπαιζα με έναν αναπτήρα. Από αυτούς που είναι και φακός (με led διαφόρων χρωμάτων). Και τότε λέω... "Δεν αλλάζω χρώμα στο led του ποντικιού"; Άνοιξα λοιπόν το ποντίκι (ένα innovator της πλάκας) εντόπισα το led, το ξεκόλλησα με το κολλητήρι και έβαλα αυτό που έβγαλα από τον αναπτήρα. Μετά από 10 λεπτά είχα το επιθυμητό αποτέλεσμα. Μια χαρά δουλεύει. Δεν ξέρω όμως αν γίνετε σε όλα τα οπτικά ποντίκια. Αν με το led που έχετε φωτίσετε το ποντίκι από κάτω (από απόσταση 5 ~ 10 εκατοστών) και ο δείκτης κουνιέται μάλλον θα δουλέψει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 lol, άψογο μου αρέσει περισσότερο το μπλεδάκι tbh Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Έβαλα ένα μοβ στην αρχή αλλά το άλλαξα σε μπλε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Τσατσάκι της Microsoft Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Τσατσάκι της Microsoft Χα χα χα χα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pantrif2 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 φιλε πολυ καλο αυτο γινετε σε ολα τα μουσε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 φιλε πολυ καλο αυτο γινετε σε ολα τα μουσε? Υποθέτω σε όλα όσα δεν έχουν κάποιο περίεργο led. Μπορεί για παράδειγμα να έχουν led επιφανειακής στήριξης και να είναι πολύ δύσκολο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnykim Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Πολύ καλό,θελω να το κάνω κι εγώ. Βγάζεις μια φωτο τον αναπτύρα? Κολλητήρι που θα βρώ?Ειναι ευκολη η χρήση του? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 lol έχω καταστρέψει άπειρα ποντίκια αλλά αυτό δεν μου πέρασε από το μυαλό ωραίος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Βγάζεις μια φωτο τον αναπτύρα? Κολλητήρι που θα βρώ?Ειναι ευκολη η χρήση του? Υπάρχουν σε πολλά μέρη. Κυρίως σε καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών. Ακόμη και σε λαϊκές. Αν το θέλεις για μία μόνο εφαρμογή μπορείς να πάρεις κάτι φτηνό. Π.χ. ένα τέτοιο. Εγώ έχω το παρακάτω που είναι όμως επαγγελματικό και είναι λίγο ακριβό. Θα χρειαστείς και λίγο κόλληση. Αν δεν έχεις ξαναπιάσει κολλητήρι θα χρειαστείς μερικές ώρες δοκιμών σε κολλήσεις. Καλύτερα όμως να σου το κάνει κάποιος άλλος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnykim Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Ευχαριστώ πολύ φίλε! Το site αυτό είναι καλό για να παραγγείλω? Θα πειραματιστώ μονος μου μωρε εντάξει.Δεν εχω εξάλου καποιον να ξέρει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 φιλε πολυ καλο αυτο γινετε σε ολα τα μουσε? λογικά όχι σε αυτά με "laser"... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Ευχαριστώ πολύ φίλε! Το site αυτό είναι καλό για να παραγγείλω? Θα πειραματιστώ μονος μου μωρε εντάξει.Δεν εχω εξάλου καποιον να ξέρει. Το site δεν το ξέρω. τυχαία το έβαλα. Καλύτερα θα ήταν να πας σε ένα μαγαζί με ηλεκτρονικά εξαρτήματα και να πάρεις ένα φτηνό κολλητήρι, λίγο κόλληση, μερικές αντιστάσεις και μια διάτρητη πλακέτα για να κάνεις και μερικές δοκιμές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnykim Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Τι κόλληση?ανάλογα το κολλητηρι? Αντιστάσεις γιατί να παρω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 ζήτα κόλληση 60/40 αντιστάσεις κλπ και μια διάτρητη σου λέει να πάρεις για να μάθεις να κολλάς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.