Kostas75 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Με άλλα λόγια, απ'ότι καταλαβαίνω, δεν υπάρχει κάτι "χειροπιαστό" (π.χ. link) ακόμη που να αφήνει την ελπίδα να υποθέσουμε ότι ίσως υπάρξει έκδοση του Destinator για το iPhone 3G. Πάντως διαφωνώ ότι το Destinator δεν είναι καλή εφαρμογή, όπως υποννοείται από κάποιους εδώ μέσα, και πόσο μάλλον ότι δεν έχει καλή υποστήριξη κτλ. Αυτή τη στιγμή είναι η καλύτερη και πιο ενημερωμένη εφαρμογή real-time πλοήγησης που υπάρχει στην Ελλάδα με διαφορά. Όσος κόσμος ξέρω και χρησιμοποιεί GPS για πλοήγηση στην Αθήνα και γενικά στην Ελλάδα (αλλά και ΟΛΟΙ οι ταξιτζήδες) χρησιμοποιούν Destinator! Τα σχόλια νομίζω ότι είναι περιττά πλέον για τη συγκεκριμένη εφαρμογή και τη χρησιμότητά της.. Απλά ευχόμαστε και ονειρευόμαστε μια έκδοση για το iPhone 3G και για αυτό το λόγο άνοιξα και το topic, μήπως κάποιος γνωρίζει πληροφορίες και μας κάνει χαρούμενους!
dali13gr Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 To destinator έχει πουληθεί σε μια άκυρη εταιρία και έχει μηδενική υποστήριξη. Destinator για iphone είναι μάλλον όνειρο (εφιάλτης για την ακρίβεια). Η εταιρεία ποιά είναι τελικά για να μπούμε στη σελίδα της να διαβάσουμε;
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Η εταιρεία ποιά είναι τελικά για να μπούμε στη σελίδα της να διαβάσουμε; Νομιζω αυτη http://www.intrinsyc.com/destinator/acquisition.aspx Διαβασε κι εδω: http://www.navimania.gr/showthread.php?t=9379
iced Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Να ρωτησω κατι σχετικο... Απο το wifi στο σπιτι στην Λαρισα γιατι με εντοπιζει με ενα μεγαλο κυκλο (στο περιπου) και δεν βαζει pin ακριβως?
dali13gr Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν σε εντοπίζει από το WiFi και ούτε θα μπορούσε. Σε εντοπίζει μέσω των κεραιών της κινητής τηλεφωνίας. Και επειδή, όπως είναι λογικό δεν μπορεί να σε εντοπίσει ακριβώς, σε εντοπίζει στο περίπου.
GR1337 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Πάντως διαφωνώ ότι το Destinator δεν είναι καλή εφαρμογή, όπως υποννοείται από κάποιους εδώ μέσα, και πόσο μάλλον ότι δεν έχει καλή υποστήριξη κτλ. Αυτή τη στιγμή είναι η καλύτερη και πιο ενημερωμένη εφαρμογή real-time πλοήγησης που υπάρχει στην Ελλάδα με διαφορά. Όσος κόσμος ξέρω και χρησιμοποιεί GPS για πλοήγηση στην Αθήνα και γενικά στην Ελλάδα (αλλά και ΟΛΟΙ οι ταξιτζήδες) χρησιμοποιούν Destinator! Τα σχόλια νομίζω ότι είναι περιττά πλέον για τη συγκεκριμένη εφαρμογή και τη χρησιμότητά της.. Απλά ευχόμαστε και ονειρευόμαστε μια έκδοση για το iPhone 3G και για αυτό το λόγο άνοιξα και το topic, μήπως κάποιος γνωρίζει πληροφορίες και μας κάνει χαρούμενους! Φίλε μου πραγματικά δε θέλω να σε προσβάλλω, αλλά αυτά που γράφεις είναι για γέλια. Όποιος υποστηρίζει τα παραπάνω είναι τουλάχιστον άσχετος στο θέμα...
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Φίλε μου πραγματικά δε θέλω να σε προσβάλλω, αλλά αυτά που γράφεις είναι για γέλια.Όποιος υποστηρίζει τα παραπάνω είναι τουλάχιστον άσχετος στο θέμα... Δεν θελεις να τον προσβαλεις αλλα το καεις και με ακομψο τροπο. Αυτα που γραφει εναι γενικα παραδεκτα και απορω πως εσυ ο "σχετικος" διαφωνεις.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Φίλε μου πραγματικά δε θέλω να σε προσβάλλω, αλλά αυτά που γράφεις είναι για γέλια.Όποιος υποστηρίζει τα παραπάνω είναι τουλάχιστον άσχετος στο θέμα... Τα επιχειρήματά σου, ως "σχετικού στο θέμα", ποιά είναι; Γιατί το μόνο που διαβάζω στα προηγούμενα μηνύματά σου είναι μία απαξίωση του Destinator χωρίς να προσάπτεις κάτι συγκεκριμένο. Έχεις κάτι συγκεκριμένο να πεις ή απλώς επιτίθεσαι σε όποιον δεν συμφωνεί μαζί σου;
GR1337 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Χμμ ναι, δεν έχετε άδικο. Απλά είναι σαν να έρχεται κάποιος και να διατείνεται οτι τα καλύτερα laptops είναι τα acer ή η καλύτερη μάρκα αυτοκινήτων είναι τα hyundai. Προφανώς σε τέτοιες δηλώσεις δε χρειάζεται να απαντήσεις με επιχειρήματα γιατί νιώθω οτι υποτιμώ και τους υπόλοιπους συνομιλητές. Ωστόσο επειδή το κάνατε θέμα θα απαντήσω στην ερώτηση του paredwse. Έχω δουλέψει αρκετά (ας μην πω όλα) προγράμματα πλοήγησης. Το destinator έχει ασυμβατότητες με κάθε νέα συσκευή που βγαίνει και ποτε μα ΠΟΤΕ δε βγήκε η destinator technologies να δώσει updates. Η υποστήριξη των προγραμμάτων της είναι μηδενική και όποιος έχει αντίθετη άποψη να βγεί να το δηλώσει τώρα! Διανύουμε το έτος 2008 και μετά απο 5 χρόνια κυκλοφορίας VGA οθονών το destinator ακόμη δεν την υποστηρίζει. Θα σας πω το εξής απλό. Δοκιμάστε να ψάξετε σε sites του εξωτερικού για destinator. Δεν το χρησιμοποιεί κανένας έκτος από κάποιους που ίσως ξέμειναν με αυτό. Μια αναζήτηση στο google θα σας πείσει. Εκτός αν πιστεύετε οτι η Ελλάδα και το destinator θα κατακτήσουν τον κόσμο. Επειδή δε γνωρίζω ποιές είναι οι γνώσεις των συνομιλητών μου στο θέμα, ρίξτε μια ματιά πρώτα σε προγράμματα όπως navigon, navngo 8, tomtom και μετά ας μαζευτούμε να ξανασυζητησουμε για το ποιο είναι το καλύτερο πρόγραμμα πλοήγησης...
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Χμμ ναι, δεν έχετε άδικο.Απλά είναι σαν να έρχεται κάποιος και να διατείνεται οτι τα καλύτερα laptops είναι τα acer ή η καλύτερη μάρκα αυτοκινήτων είναι τα hyundai. Προφανώς σε τέτοιες δηλώσεις δε χρειάζεται να απαντήσεις με επιχειρήματα γιατί νιώθω οτι υποτιμώ και τους υπόλοιπους συνομιλητές. Ωστόσο επειδή το κάνατε θέμα θα απαντήσω στην ερώτηση του paredwse. Έχω δουλέψει αρκετά (ας μην πω όλα) προγράμματα πλοήγησης. Το destinator έχει ασυμβατότητες με κάθε νέα συσκευή που βγαίνει και ποτε μα ΠΟΤΕ δε βγήκε η destinator technologies να δώσει updates. Η υποστήριξη των προγραμμάτων της είναι μηδενική και όποιος έχει αντίθετη άποψη να βγεί να το δηλώσει τώρα! Διανύουμε το έτος 2008 και μετά απο 5 χρόνια κυκλοφορίας VGA οθονών το destinator ακόμη δεν την υποστηρίζει. Θα σας πω το εξής απλό. Δοκιμάστε να ψάξετε σε sites του εξωτερικού για destinator. Δεν το χρησιμοποιεί κανένας έκτος από κάποιους που ίσως ξέμειναν με αυτό. Μια αναζήτηση στο google θα σας πείσει. Εκτός αν πιστεύετε οτι η Ελλάδα και το destinator θα κατακτήσουν τον κόσμο. Επειδή δε γνωρίζω ποιές είναι οι γνώσεις των συνομιλητών μου στο θέμα, ρίξτε μια ματιά πρώτα σε προγράμματα όπως navigon, navngo 8, tomtom και μετά ας μαζευτούμε να ξανασυζητησουμε για το ποιο είναι το καλύτερο πρόγραμμα πλοήγησης... Αν διαβασες καλα ο Kostas75 εγραψε οτι: Αυτή τη στιγμή είναι η καλύτερη και πιο ενημερωμένη εφαρμογή real-time πλοήγησης που υπάρχει στην Ελλάδα με διαφορά. Τα πργραμματα που λεςτα εχεις δυλεψει στην Ελλαδα με τους χαρτες που εχουν και τα εχεις βρει καλυτερα απο το destinator με χαρτες ngi ???? Αν ναι θα εσαι ο πρωτος που εχω διαβασει να γραφει κατι τετοιο.Κι εγω εχω διαβασει καλυτερες κριτικες για τα πργραμματα αυτα αλλα οχι για Ελλαδα.
Kostas75 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 ...Κι εγω εχω διαβασει καλυτερες κριτικες για τα πργραμματα αυτα αλλα οχι για Ελλαδα. Ακριβώς!! Και γενικά σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας προς τον GR1337. Με καλύψατε πλήρως. Την απάντηση του δεν τη σχολιάζω περισσότερο, όσο απαράδεκτη και αν είναι. Σε ένα forum μπαίνεις για να ρωτήσεις, να μάθεις και να ανταλλάξεις πληροφορίες. Αν τα ξέρεις.. όλα.. τότε δεν υπάρχει λόγος ούτε αν το χρησιμοποιείς, ούτε να το διαβάζεις.. Αφήστε τον να πάει αυτός να αγοράσει άλλο πρόγραμμα εκτός του Destinator, μόνο μετά αν βρεθεί σε περιοχή που δεν υπάρχει κάλυψη ή δεν του δουλεύει όπως περιμένει, ας αφήσει εδώ κανένα τηλέφωνο να τον κατευθύνουμε εμείς μη χαθεί!! ;-)
GR1337 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Αν διαβασες καλα ο Kostas75 εγραψε οτι: Αυτή τη στιγμή είναι η καλύτερη και πιο ενημερωμένη εφαρμογή real-time πλοήγησης που υπάρχει στην Ελλάδα με διαφορά. Τα πργραμματα που λεςτα εχεις δυλεψει στην Ελλαδα με τους χαρτες που εχουν και τα εχεις βρει καλυτερα απο το destinator με χαρτες ngi ???? Αν ναι θα εσαι ο πρωτος που εχω διαβασει να γραφει κατι τετοιο.Κι εγω εχω διαβασει καλυτερες κριτικες για τα πργραμματα αυτα αλλα οχι για Ελλαδα. Πριν σου απαντήσω, να σε ρωτήσω αν έκανες ή έχεις κάνει αυτό που έγραψα στην τελευταία πρόταση του last post μου.
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Ακριβώς!! Και γενικά σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας προς τον GR1337. Με καλύψατε πλήρως. Την απάντηση του δεν τη σχολιάζω περισσότερο, όσο απαράδεκτη και αν είναι. Σε ένα forum μπαίνεις για να ρωτήσεις, να μάθεις και να ανταλλάξεις πληροφορίες. Αν τα ξέρεις.. όλα.. τότε δεν υπάρχει λόγος ούτε αν το χρησιμοποιείς, ούτε να το διαβάζεις.. Αφήστε τον να πάει αυτός να αγοράσει άλλο πρόγραμμα εκτός του Destinator, μόνο μετά αν βρεθεί σε περιοχή που δεν υπάρχει κάλυψη ή δεν του δουλεύει όπως περιμένει, ας αφήσει εδώ κανένα τηλέφωνο να τον κατευθύνουμε εμείς μη χαθεί!! ;-) Προπερυσι το καλικαιρι το Tbo με destinator με πηγε απο Ζαχαρω Ηλιας στο χωριο μου στην Μεσσηνια μεσα απο τα βουνα που του ειπα και οχι απο τον κεντρικο δρομο αψογα τοσο που δεν το περιμενα.
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Πριν σου απαντήσω, να σε ρωτήσω αν έκανες ή έχεις κάνει αυτό που έγραψα στην τελευταία πρόταση του last post μου. Αν ενοεις το : Επειδή δε γνωρίζω ποιές είναι οι γνώσεις των συνομιλητών μου στο θέμα, ρίξτε μια ματιά πρώτα σε προγράμματα όπως navigon, navngo 8, tomtom και μετά ας μαζευτούμε να ξανασυζητησουμε για το ποιο είναι το καλύτερο πρόγραμμα πλοήγησης... Εχω δοκιμασει το Igo μονο με απελπιστικα αποτελεσματα. Για τα αλλα μου φτανουν οι γνωμες οσων το εχουν και και ταυτιζονται 100%.Μια ταυτηση καθολου κολακευτικη για τα πργραμματα αυτα για Ελλαδα τουλαχιστον.
GR1337 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Θα σου πω κάτι τώρα, αλλά μην το πάρεις κατάκαρδα. Ο κόσμος δεν είναι η Ελλάδα. Αντίθετα είμαστε μια ανύπαρκτη αγορά για μεγάλους κατασκευαστές. Επίσης δεν έχεις καταλάβει κάτι πολύ πιο σημαντικό. Δε μιλάμε για χάρτες, αλλά για προγράμματα πλοήγησης... Βγες εξωτερικό και πες χρησιμοποιώ destinator. Θα σε κοιτάνε όπως όταν βλέπουν τις μεγάλες χειρόγραφες ταυτότητές μας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα