Alexis407 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 καλημέρα κ καλό χειμώνα!!!! ρε παιδιά έχω να xp PRO SP3 k όταν πάω να δω μια ταινία(όχι σε όλες) η κάποιο πρόγραμμα σε ανύποπτο χρόνο μου βγάζει ένα παράθυρο κ λέει ότι το σύστημα έχει ανανήψει από κάποιο πρόβλημα κ μου ζητάει να συνδεθώ με την micro!!!!τι παίζει????original xp έχω!!
pirobatis Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 καλημέρα κ καλό χειμώνα!!!!ρε παιδιά έχω να xp PRO SP3 k όταν πάω να δω μια ταινία(όχι σε όλες) η κάποιο πρόγραμμα σε ανύποπτο χρόνο μου βγάζει ένα παράθυρο κ λέει ότι το σύστημα έχει ανανήψει από κάποιο πρόβλημα κ μου ζητάει να συνδεθώ με την micro!!!!τι παίζει????original xp έχω!! original η μουφα τα προβληματα θα στα βγαλει καποιο προγραμμα κολλει και κολλαει τον explorer σου.λυση δεν μπορω να σου πω μιας και δεν ξερω τι μπορει να σου κολλαει..(ειναι πολλα) παντως αν υπηρχε λυση ολοι οσοι εχουν windows 8α ταν ευχαριστημενοι
alex2005 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Κοίταξε τι κωδικοποίηση εικόνας/ήχου έχουν οι ταινίες στις οποίες δημιουργείται το πρόβλημα. Είναι πιθανό να έχεις κάποιο πρόβλημα με τους codecs.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.