Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με τα Windows XP Home

ΣΚΙΑΔΙΩΤΗΣ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

....Χαιρετώ την μεγάλη παρέα της insomnias.

'Exω τα windows xp home w/sp2 (desktop) και τελευταία δεν κάνει update σε καμία εφαρμογή, καθυστερεί να ανοίξει και όταν ανοίγει πηγαίνει στην επιλογή (φωτισμένη) windows setup και αναγκάζομαι να επιλέγω χειροκίνητα την εκκίνηση των windows.Πολλές φοερές <<κολλάνε>> και όταν ανοίγουν με καθυστέρηση 3΄ λεπτών περίπου.Έκανα σκαναρίσμα για SPYWARE και ιούς αλλά το πρόβλημα παραμένει.Το κλείσιμο γίνεται κανονικά.Όταν είμαι στο internet πετάγονται κάποια προγράμματα για antispaware και εξαφανίζουν την σελίδα της επιλογής μου.

Ήθελα πριν προχωρήσω σε FORMAT τις απόψεις σας.

Ευχαριστώ για τη φιλοξενία

Δημοσ.

Εμένα πάλι δεν μου άρεσε αυτό, που πετάγονται κάποια προγράμματα antispyware και εξαφανίζουν την σελίδα στη οποία βρισκόσουνα. Τι Αntivirus έχεις ;

Δημοσ.

....Το NOD 32 έχω.Η σελίδα που εμφανίζεται αν δεν κάνω λάθος είναι windows xp security και το celldorado. Επιλέγεις Ν (άkυρο) ή exit και αυτό προσπαθεί να εγκατασταθεί ,ειδικά το πρώτο.

Δημοσ.

Φίλε δοκίμασε να κατεβάσεις αυτό και να κάνεις ενα scan. Κάτι έχεις κολλήσει σίγουρα, το θέμα είναι αν θα μπορέσεις να το εντοπίσεις και να το βγάλεις.

Δημοσ.

ΜΠΟΡΕΙ απλα να την ακουνε καποια προγραμματακια ιδιαιτερα οσοι απο σας εχετε κοπιες ειτε τριαλς καποιων προγραμματων να σας κολλαει τρελλα απλα απεγκαταστειστε ολα τα προγραμματα που δεν χρειαζεστε..

Ο σκιαδωτης ο φιλος μας εχει κολλησει κατι,επειδη ΔΕΝ ΕΧΕΙ κανενα απολυτως firewall απ'οτι καταλαβα και επειδη ο χρονος ειναι πολυτιμος κατεβασε το ANTIVIR ειναι απο τα λιγα που εχουν HEURISTIC ANALYZERS και οχι απλα id scanners οπως τα μουφοαντιβαιρους που κατεβαζουμε ολοι μας επισης ειτε κανε επιλογη το windows xp sp2 firewall

και κανε καθε μερα update ή κατεβασε ενα zonealarm λεω εγω

τωρα..

Για το προβλημα που εχεις τωρα σκαναρισε ολο τον δισκο κ ειτε κανε ενα Log με κατι σαν το hijackthis και ποσταρε εδω

ειτε ψαξε την registry για περιεργα startups που ειναι και πιο σιγουρο επειδη υπαρχουν χιλιαδες malware κανεις δεν προκειται να μαντεψει αυτο που βρισκεται στο συστημα σου

μπορεις να μας πεις την διευθυνση των pop ups συνηθως αυτο ειναι μια αρχη.

Δημοσ.

...Κατέβασα το ANTIMALWARE και θα το κρατήσω.Έκανα φουλ σκαναρισμα,εντόπισε 16 infected,έκανα remove αλλά έβγαλε μήνυμα ότι δεν μπορούν να απομακρυνθούν όλα, επειδή αφορούν και λειτουργικά προγράμματα.Σημασία έχει ότι ο χρόνος εκκίνησς μειώθηκε στο μισό και μέχρι στιγμής δεν μου έχει κολλήσει.

Θέλω να λύσω και το άλλο πρόβλημα ,δηλαδή η εκκίνηση των windows να γίνεται αυτόματα και όχι να το επιλέγω εγώ το λειτουργικό σύστημα (από windows setup σε windows xp).

Ευχαριστώ πολύ!!!

Δημοσ.

Αυτα που λεει οτι δεν μπορουν να απεγκατασταθουν κανουν την ζημια γραψτα κατω και μετα πηγαινε στα αγαπημενα συνηθως εκει κρυβονται τα απλα trojan που θα εχεις κολλησει και κανε τους διαγραφη

ομως πρωτα κανε τους κρυμμενους φακελους να εμφανιζονται.. απενεργοποιησε κλασικα το system restore κανε search sto google τα trojan που βρηκες και δες που εχουν τα startups τους στην registry και διαγραψε τα..

ολα αυτα εχουν μια διαδικασια ελπιζω να ξερουν απο δω οι φιλοι μας να στην εξηγησουν γιατι εγω πρεπει να φυγω απο την δουλεια μου και δεν μπορω να σε βοηθησω .

Δημοσ.
...Κατέβασα το ANTIMALWARE και θα το κρατήσω.Έκανα φουλ σκαναρισμα,εντόπισε 16 infected,έκανα remove αλλά έβγαλε μήνυμα ότι δεν μπορούν να απομακρυνθούν όλα, επειδή αφορούν και λειτουργικά προγράμματα.Σημασία έχει ότι ο χρόνος εκκίνησς μειώθηκε στο μισό και μέχρι στιγμής δεν μου έχει κολλήσει.

Θέλω να λύσω και το άλλο πρόβλημα ,δηλαδή η εκκίνηση των windows να γίνεται αυτόματα και όχι να το επιλέγω εγώ το λειτουργικό σύστημα (από windows setup σε windows xp).

Ευχαριστώ πολύ!!!

Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα θέλει ένα καλό πρόγραμμα για spyware το spyware doctor και τώρα που μιλάμε το πι σι πετάει το celldorado πέθανε να σαι καλά.:mrgreen:

Δημοσ.
http://www.2-spyware.com/remove-vundo-celldorado.html

απεγκαταστησε τα trojan Οπως σου ειπα.

Κανε ενα σκαν με το Antivir Guard kai γραψε εδω οτι δεν μπορει να απεγκαταστησει

τουλαχιστον εχει ποσοστα επιτυχιας πανω απο 96%

Φίλοι μου σας ευχαριστώ όλους, άνοιγμα σε χρόνο κανονικό, για 3 συνεχείς ώρες λειτουργίας ο υπολογιστής δε μου κόλλησε καθόλου,δεν εμφανίστηκαν καθόλου pop ups σελίδες και γίνονται οι αυτόματες ενημερώσεις.

Θέλω να λύσω και το άλλο πρόβλημα ,δηλαδή η εκκίνηση των windows να γίνεται αυτόματα και όχι να το επιλέγω εγώ το λειτουργικό σύστημα (από windows setup σε windows xp)Να είστε όλοι καλά!

Δημοσ.
Φίλοι μου σας ευχαριστώ όλους, άνοιγμα σε χρόνο κανονικό, για 3 συνεχείς ώρες λειτουργίας ο υπολογιστής δε μου κόλλησε καθόλου,δεν εμφανίστηκαν καθόλου pop ups σελίδες και γίνονται οι αυτόματες ενημερώσεις.

Θέλω να λύσω και το άλλο πρόβλημα ,δηλαδή η εκκίνηση των windows να γίνεται αυτόματα και όχι να το επιλέγω εγώ το λειτουργικό σύστημα (από windows setup σε windows xp)Να είστε όλοι καλά!

Σήμερα εγκατέστησα το panda internet security 2008.Με την εγκατάσταση μου μπλόκαρε τη σύνδεση στο internet-(ADSL) και μου εμφάνισε το μήνυμα << Αυτή η σύνδεση δεν έχει ή έχει περιορισμένη συδεσιμότητα>> .Με την απεγκατάσταση του panda η σύνδεση τρέχει κανονικά.Τι φταίει άραγε???

Καλό σας βράδυ!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...